Sari la conținut
  • intrări
    8
  • comentarii
    27
  • citiri
    28.525

Atat cat imi aduc aminte V - part 2


tzipiripi

1.215 citiri

PARTEA 5
Vol 2
O senzație puternica de sete m-a trezit din somn. Aburii alcoolului încă se jucau cu mintea mea. M-am ridicat, și m-am tarat pana la frigider. Am luat o sticla de apa pe care am băut-o pe nerăsuflate, și parca tot nu ma saturam. M-am dus la baie, și mi-am aruncat cu apa rece pe fata. M-am privit in oglinda, nedumerit dacă sunt treaz sau eram într-un vis. Aratam ca pula, deci erau mari șanse sa fiu treaz. ÃŽn vise tot timpul aratasem parca mult mai bine. Și doar ce avusesem cel mai frumos vis. Sau încă visam, caci eram în continuare extrem de confuz.
Avusesem atâtea vise erotice cu ea, dar niciodată nu ii simțisem mirosul pielii ca acum. ÃŽncă îl simțeam în nări. Niciodată nu ii linsesem brobonele de sudoare de pe abdomen. Acum o făcusem. Niciodată visele nu fuseseră atat de explicite, atât de reale. Niciodată nu simțisem ca sânii ei îmi mângâiasera palmele. Acum îmi priveam palmele și sânii ei parca se jucau acolo. Ea nu fusese niciodată atat de calda. Nu ma încolăcise niciodată cu picioarele, nu-și trecuse degetele prin parul meu, nu ma zgâriase cu unghiile pe spate, nu ma privise în ochi, și nu-mi șoptise niciodată la ureche “vreau sa fiu a taâ€. Acum făcuse toate astea.
M-am privit încă o dată în oglindă încercând sa înțeleg ceva. Un impuls m-a împins parcă și m-a făcut sa ma întorc în camera. Și ea era acolo. Intinsă pe pat, cu fata în jos, goala, acoperita peste mijloc cu un cearșaf subțire care ii contura fesele. Am privit-o secunde bune, fără sa ma mișc, de teama sa nu o trezesc încercând să-mi amintesc ce se întâmplase. Nu puteam sa cred ca făcusem dragoste cu ea, și nu îmi aduceam aminte. Făcusem? Și dacă nu facusem ce cauta goala în patul meu? ÃŽn capul meu era bezna totală.
Ma durea capul îngrozitor. Eram amețit, imi era greață, și voiam să-mi revin, să-mi aduc aminte totul. Cum putusem să stric momentul asta în asa hal? Am urcat la baia de la etaj, ca sa nu fac zgomot, și am intrat în dus, sub jet de apa rece sperand sa ma revigorez. Nu știu cate minute am stat asa, dar ușor, ușor, mintea a început sa mi se limpezeasca, și imaginația a început sa îmi alerge. Nu îmi aduceam aminte mai nimic, dar Maria era goala în patul meu. Nu știam cum facusem asta, dar o făcusem. Și acum cracii ei lungi, și bucile alea carnoase jucau x și zero cu creierii mei.
Am oprit apa, și, când am ieșit din cabina de dus, am rămas împietrit. Maria ma privea sprijinita de zidul de lângă ușa baii, îmbrăcată cu capotul ei de mătase, închis neglijent și cu un număr mai mic decât ar fi avut nevoie. Avea parul ud, asa cum îl avusese de fiecare data când ieșise de sub dus în multe din sâmbetele copilăriei mele.
Am privit-o câteva secunde. Era atât de frumoasa. M-am apropiat de ea, fără sa scot vreun cuvânt. Eram atât de aproape unul de altul, fara însă că trupurile noastre sa se atingă,,doar privindu-ne în ochi. Am stat asa secunde bune. Cred ca preț de un minut. Ușor, ușor fetele noastre s-au apropiat atât de mult încât ne simțeam respirația, fără însă că buzele noastre sa se atingă. Simțeam cum respirația ne creștea în intensitate aproape în același ritm. Era o tensiune erotica atat de puternica și parca amândoi ne hrăneam cu asta. Niciunul nu dorea sa treacă mai departe pentru ca energiile pe care le emana jocul asta erau arat de puternice. Am apucat ușor cordonul capotului și, ca la o fina mângâiere l-am desfăcut. Mi-am lipit trupul de al ei, impingand-o ușor în zid, și buzele noastre s-au atins. Atat de fin, ca într-un sarut adolescentin, savurandu-ne respirația, simțind cum pulsul ne creștea în același ritm, și cum delirul începea sa pună stăpânire pe mințile noastre. ÃŽn timp ce săruturile noastre creșteau în intensitate, mainile mele desenau figuri geometrice nedefinite pe trupul ei. I-am cuprins sânii în palme, moment în care cred ca am intrat în alta dimensiune. Avea niște sâni atât de fermi și calzi, care pulsau într-un fel ce-mi transmitea dorința si nivelul de excitare. M-am oprit, am luat-o de mana, și am intrat în primul dormitor de lângă baie. Am trantit-o pe pat, m-am pus peste ea și am continuat sa ne sarutam. M-a încolăcit cu picioarele, în timp ce ma zgâria ușor, pe spate cu unghiile. Am început să-i sarut fiecare centimetru din corp, coborând ușor, lingand fiecare strop de sudoare de pe trupul ei. Maria se zvarcolea, gemea ușor și bolborosea ceva intr-o limba indescifrabila la fiecare sarut al meu, de fiecare data cand limba mea ii atingea trupul. Am avut grija sa nu las vreun por nedezmierdat, și, de undeva din adâncimea delirul mi-au apărut în fata o pereche de bikini albi, din dantela, care îmi erau atât de cunoscuți. Doar ca de data asta erau acolo unde ani de zile îmi imaginasem ca o să-I întâlnesc. Erau la fel, doar ca arătau diferit. Erau vii. Pulsau. Respirau. Erau deja umezi, și miroseau cum cred ca miroase un strop de roua care se prelinge din floarea unui salcâm plantat în mijlocul raiului.
Am mușcat-o ușor prin bikini, moment în care și-a băgat mainile în parul meu, și, în timp ce se contorsiona, și gemea a continuat sa bolboroseasca ceva ce suna a franceza, cu romana și ceva de nedeslușit.
As vrea sa pot povesti tot ceea ce s-a întâmplat în continuare din acest punct, doar ca dulceața și finețea acelei pizde m-a drogat într-un asemenea hal, încât doar când închid ochii și încerc sa intru în transa mai am ceva frânturi de realitate, pentru ca în rest a fost nirvana. Și nirvana nu poate fi povestita de muritori.
Ceea ce s-a întâmplat atunci, în cele doua săptămâni și-a pus foarte mult amprenta asupra mea ca bărbat, pentru ca Ea m-a învățat sa iubesc frumos, și, ulterior m-a rănit cum nu m-a mai putut răni vreo alta femeie de atunci.
Mi-e dor de Maria. Ma gândesc din când în când la ea, deși au trecut de atunci 16 ani, si rănile sunt de mult vindecate. Stiu doar ca e pe undeva prin USA.

  • Like 3

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...