Sari la conținut
  • intrare
    1
  • comentarii
    7
  • citiri
    6.869

FARA CUVINTE.....


andreea23_

5.069 citiri

blog-0552033001412929761.jpg

O alta zi cand nu am inspiratie,si de data asta nici starea de a gasi una .

Exista zile in care simti ca nu te poate intelege nimeni .ca nu te mai intelegi cu nimeni ,ca nu vor sa-ti mai asculte parerea ,ideea sau argumentele.Simti ca te lupti singur.Te lup

ti cu nimeni.Din cauza asta, tot ce ti-ai propus se naruie.

 

O zi de-asta am eu azi .Nu ma poate scoate nimic din starea asta?????

 

Sunt pana la genunghii de placere, si pana la brau de durere .Durere de plictiseala.

 

Nu ma pot impiedica cu ideea ca am inceput ziua dureros.Mi-as dori sa nu mai plang,sa -nu plang sa am durerea muta si seaca ,sa nu afle toti cand sunt trista.

 

Subt o persoana vesela la fel,dezamagirea imi strica cel mai repede dispozitia.Astazi mi-a provocat topirea ghetii din inima,si nu am mai suportat!

 

Sunt scarbita de oamenii care spulbera sperantele cuiva fara nici o remuscare,mirandu-se cat esti de slab ,ca versi lacrimi pentru ceva de genul.Eu nu plang ca sunt slab!Eu rad cu lacrimi de durere!...Pentru ca durerea nu vrea sau nu poate sa raspunda ,lacrimile sunt reactii mute de ale durerii.Si ajuta.Te linistesc.De ce le tii in tine?

 

Sunt asa inocente......
  • Like 2

7 Comentarii


Comentarii Recomandate

Treci peste, cu totii patim asa ceva, cateodata trecem usor peste, cateodata mai greu, din punctul meu de vedere este vital sa putem trece peste cu usurinta, altfel...

Link spre comentariu

Andreea, sunt constient ca nu te pot alina niste simple cuvinte...Iti inteleg zbuciumul interior si vreau sa iti spun doar ca numai tu singura poti si trebuie sa gasesti puterea de a trece peste aceste momente grele.

Poate ca un prieten/prietena ar putea totusi sa te ajute, sa nu fii singura si sa deznadasduiesti complet...

Curaj!

Link spre comentariu

Daca esti trista, fa ca mine cand sunt trist/suparat/daramat, baga o partida de sex nebun cu cineva placut. :)

Poate ca numai la mine... dar orice problema am, trece in timp ce ma fut.... si apoi ma simt incarcat cu energie si pot trece peste orice. Simt ca preiau o parte din energia femeii pe care o fut si ca acea extra incarcare cu energie e exact ceea ce ma poate face sa imi reiau/continui viata. 

La mine merge.... poate merge si la altii/altele.

Link spre comentariu
Vizitator mascul78

Postat

ca de sex duce lipsa fata asta.. Suna a depresie si asta doar cu medic sau Soare - liniste & plimbare dispare.  

Link spre comentariu

of; puteti sa va suparati (da rnu o veti face ca nu-s rautacios) dar nu intelegeti; si nici eu, fireste ca spune ea. Dar recunosc CUM SUNA ce zice .. si nu trece nici cu prieteni, nici cu sex ... iar daca ar avea puterea de care spune quasim nu ar gandi asa. Eu STIU, nu ca ar fi un merit, e chiar o capacitate de kkt a mea ...

Oricum ..... va trece.

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...