Sari la conținut
  • intrări
    4
  • comentarii
    3
  • citiri
    9.180

Inviorarea de dimineata


kanamara matsuri

2.010 citiri

La ultima intalnire nu imi luasem cum se cuvine la revedere , am ezitat ai ura Sarbatori Fericite ! Nu stiu de ce , aveam un presentiment ca acest an nu se incheiase . Si am avut dreptate.

O dimineata normala si plictisitoare care prevestea o zi asisderea . Ma uit la telefon si instantaneu ii las un mesaj :

- “ Mi-e dor de limbuta ta jucausa :crazylove “ …

Scufundat printre hartii in fata monitorului de la birou , inconjurat de o agitatie nebuneasca asa ca in ajun de sarbatorii cu termene limita de parca s-ar sfarsii lumea odata cu noul an aud bazaitul mobilului care ma trage de timpan ca mi-a raspuns . Brusc , parca ars s-ar si citesc un raspuns scurt , sec si in acelasi timp instigator “Serios? :D “ . Ii raspund , si urmeaza o discutie pe parcursul intregului meu program de lucru cu pauze , unele scurte altele mai lungi .

Ziua de lucru se incheiase si eram prins in traficul intens al Clujului, scot mobilul din plictiseala si surpriza , mesaj. Citesc rapid cu un ochi la semafor “ daca nu gasesti acasa ce ai nevoi hai la mine†… sa aflu mai tarziu ca este in Cluj incognito pana a doua zi .

Luat prin surprindere si din scurt cu o lista de probleme de rezolvat lasate de consoarta pe frigider nu reusesc sa imi intalnesc limbuta jucausa . Dezamagire totala . Toata seara am stat si m-am gandit la ea iar intr-un final imi vine ideea salvatoare , o intalnire matinala . Un mesaj scurt si acceptul nu intarzie sa apara .

Zorile rasar din negura noptii iar eu inca somnoros si infrigurat astept nerabdator in floraria de la colt ca florareasa sa-mi decoreze un frumos fir de trandafir.

Cu ochii in patru si atent la toti cei care misunau pe strazi pentru a ma ferii de persoane cunoscute ma indrept spre intrarea de bloc binecunoscuta deja din cartierul Zorilor .

Usa se deschide si in lumina slaba din garsoniera imi intersectez ochii cu ea , instantaneu o strang in brate si ne sarutam patimas avand o vaga senzatie ca ma ia cu ameteala , aceleasi emotii ca de fiecare data cand o intalnesc, incerc sa le maschez dar sunt convins ca sunt observate usor dovada fiind zambetul gingas primit ca raspuns la vorbele mele gafaite si innecate de emotii .

Incet imi revin , ma fac comod pentru cateva secunde cat timp aseaza trandafirul intr-o vaza cu apa apoi sunt asaltat de sarutarile ei lungi si apasate , ne dezbracam unul pe celalalt si ne ascundem sub plapuma calduroasa unde ne continuam asediul asupra trupurilor infocate si dornice de placeri carnale . Urmeaza o ora de amor patimas , alinturi si dezmierdari care incheie cum se cuvine un an plin de impliniri . O asemenea inviorare nu avusesem pana atunci de cand ma stiu.

Si totusi nu eram treaz cum se cuvine , acum eram ametit de parfumul ei si de imaginile erotice a celor petrecute incat am plecat fara sa-i las cadoul . In fata blocului realizez imensa greseala si o sun pentru ai spune motivul revenirii . Imi cer scuze pentru greseala facuta dar in acelasi timp sunt bucuros ca-i mai fur un sarut. :D

  • Like 2

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...