Sari la conținut
  • intrări
    4
  • comentarii
    3
  • citiri
    9.192

Parcul cu castani


kanamara matsuri

877 citiri

blog-0691483001434529984.jpg

Seara racoroasa de iunie. Ne plimbam pe aceeasi alee din vechiul parc cu castani tinandu-ne la brat si respirand aerul proaspat dupa o scurta ploaie de vara. Se lasase un pic racoarea iar ea imbracata intr-o rochita usoara de vara incepea sa se stranga tot mai tare de bratul meu. La un moment dat ne oprim si incepem sa ne sarutam frenetic, buzele noastre se devorau reciproc iar limbile se cautau neincetat, din cer incepuse din nou sa cada stropi de ploaie. Putinii oameni care mai rataceau pe aleile parcului incepusera sa isi caute adapost in timp ce ploaia se intetea dar noi ramaneam neclintiti. Ne prinsesem intr-o stransoare si nu conteneam sa ne sarutam sub privirile unui catel ascuns sub o banca.

Din cand in cand un trecator ratacit cu capul intre umeri si incovoiat de spate parca de greutatea ploii trecea in graba si isi arunca privirea invidios spre noi, gelos parca pe momentul nostru de tandrete.

Apa ni se scurgea siroaie pe fata si pe sub haine iar racoarea ei avea efecte benefice asupra trupurilor infierbantate. La un moment dat ma oprii brusc si imi soptii " Hai sa mergem , sa scapam de hainele astea reci ..." indepartandu-se incet de mine in timp ce eu ii admiram formele trupului care se conturau pe sub rochita uda lipita acum de coapsele rotunde . Simtind ca nu o urmez se oprii si se intoarse spre mine . Era desprinsa parca dintr-un tablou renascentist cu parul ud, rochita mulata pe sani si cu sfarcurile intarite care ieseau in evidenta prin transparenta materialului .

Isi intinse mainile si ma chema " Haide sa ma incalzesti, mi-e frig ... "

  • Like 1

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...