Sari la conținut
  • intrări
    3
  • comentarii
    7
  • citiri
    6.345

Despre masaj erotic in general


admin hot angels

781 citiri

blog-0086249001427876208.jpg

Masajul erotic, de la plăcere la business

Unul dintre cele mai apreciate afrodisiace naturale din toate timpurile, masajul este exploatat nu numai în intimitatea unui cuplu, ci chiar a devenit o afacere de succes în societatea actuală.

De fapt, numai tehnicile de masaj normale fac minuni asupra corpului uman, detensionând musculatura, îmbunătăÅ£ind circulaÅ£ia sangvină, stimulând ÅŸi relaxând nervii.

ÃŽn plus, masajul erotic are în centrul interesului dezvoltarea potenÅ£ialului sexual, sensibilitatea ÅŸi funcÅ£ia sexuală.

Istoria masajului erotic... pe scurt

Masajul, în forma lui iniÅ£ială a fost descrisă ca o metodă de vindecare, în China antică dezvoltându-se un complex sistem terapeutic concentrat pe masaj.

Părintele medicinei, Hipocrate descria masajul ca pe un tratament medical esenÅ£ial:

„Medicul trebuie să aibă experienÅ£ă în multe privinÅ£e, dar fără doar ÅŸi poate în privinÅ£a masajului... căci masajul poate întări o încheietură care e prea slăbită ÅŸi poate slăbi o încheietură care este prea înÅ£epenită.â€

Åži el nu a fost singurul care a lăudat această tehnică de relaxare ÅŸi de vindecare ÅŸi nici singurul care a practicat-o; despre Iulius Cezar se spune că se masa zilnic pentru a-ÅŸi vindeca nevralgiile ÅŸi durerile de cap.

Practic, de aici oamenii au făcut primii paÅŸi către masajul erotic, la fel de vechi, dar despre care nu s-a dezbătut prea mult, rămânănd chiar ÅŸi în prezent un subiect tabuu. Ei au căutat excitaÅ£ia stimulilor pentru relaxarea totală.

Primele referinÅ£e despre formele mai puÅ£in extravagante ale masajului s-au găsit în Egiptul antic, pe Papirusul Ebers (în jurul anului 5.000 î.Hr.): femeia începea masajul de la picioare, urcând uÅŸor spre cap ca apoi să revină în timp ce bărbatul simÅ£ea mângâierea blândă a sânilor pe piept ÅŸi pe spate.

BraÅ£ele, fesele, picioarele, toate sunt exploatate centimetru cu centimetru într-un ritm lent, sacadat.

Masajul erotic – motorul vieţii?

Apoi, taoiÅŸtii credeau că masajul erotic era o formă de a stabili ordinea naturală a lucrurilor, considerând sexualitatea acestuia "motorul care prelungeÅŸte viaÅ£a". Cu condiÅ£ia ca acesta să fie realizat cu maximă răbdare!

SenzaÅ£iile corporale ÅŸi emoÅ£iile eliberate în timpul unui masaj erotic aduc bărbaÅ£ilor, da ÅŸi femeilor o plăcere incontestabilă. Masajul erotic are puterea de a influenÅ£a (într-un mod extrem de senzual) muÅŸchii, pielea, organele sexuale.

El poate fi folosit ÅŸi ca preludiu extrem de excitant ÅŸi este confundat, în prezent, strict cu stimularea organelor sexuale prin masare.

Masajul erotic – azi, un business de succes

ÃŽn Thailanda, masajul erotic este atracÅ£ia turistică principală, din care se produc sume imense de bani. Åži-au creat un brand în jurul acestui mit ÅŸi majoritatea bărbaÅ£ilor care ajung pe pământ thailandez îÅŸi satisfac curiozitatea de a intra în lumea celebrelor saloane erotice.

Nici în România situaÅ£ia nu stă altfel (am importat ÅŸi această tradiÅ£ie bănoasă): cu finalizare, fără finalizare, pe străduÅ£e retrase sau în văzul lumii (dar sigur legal) au apărut servicii de masaj erotic mai rău ca ciupercile după ploaie.

Considerat benefic ÅŸi pentru sănătatea organismului, masajul erotic s-a mutat din dormitor în saloane cu lumini difuze ÅŸi femei experimentate. Acestea sunt specializate la locul de muncă ÅŸi primesc atestate de la "Ministerul Muncii ÅŸi al Familiei"... uÅŸor ironic, aÅŸ spune.

Pentru că există o concurenÅ£ă acerbă, administratorii acestor saloane investesc în publicitate ÅŸi încearcă să diversifice serviciile pentru a atrage cât mai mulÅ£i clienÅ£i: toate mesajele publicitare garantează bărbaÅ£ilor "fericire ÅŸi plăcere" ÅŸi, bineînÅ£eles, maseuze sexy.

FiÅŸa de post impune: statură zveltă, sâni frumoÅŸi, fese tonifiate, ten curat...

DeÅŸi se crede că la masajul erotic merg doar bărbaÅ£ii, s-a demonstrat că de această afacere se bucură ÅŸi foarte multe femei care doresc să-ÅŸi găsească liniÅŸtea cam în 15 minute.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...