Sari la conținut

PleasureJust4you's Blog

  • intrări
    16
  • comentarii
    24
  • citiri
    21.658

SUNT FEMEIE !!!


Vizitator

1.363 citiri

Sunt femei si asta inseamna tot. Nu am nevoie de explicatii sau justificari pentru ceea ce fac, ancorata la propria mea realitate,diferita de a ta. Sunt femeie, iar acest avantaj imi permite sa vad cu ochii sufletului, sa te simt in mod subtil si sa te manipulez cu puterea sexului meu. Puterea pe care o viata intreaga incerci sa o negi, dar in a carei vraja reusesti mereu sa te pierzi. Fiind femeie, mereu voi reusi sa am dreptate, chiar si atunci cand totul in jurul meu imi neaga adevarul iar tu, zidesti carcere pentru a-mi inlantui si controla zborul interior. Nu vei reusi, pentru simplul motiv ca sunt femeie.

Sunt femeie...mereu voi rade copilareste sau dimpotriva,doar voi zambi fin, sugestiv, avand acelasi impact asupra ta, reusind sa te intrig la fel de mult. Mereu voi savura inghetata cu pofta nesatioasa,gurmanda, trezind in tine cele mai perverse ganduri, involuntar, fara intentie: pentru ca pot, pentru ca asta e natura mea, asta mi-e scopul - sa te aduc in pragul nebuniei cu naturaletea si frivolitatea mea-.

Sunt femeie, mereu voi plange, uneori ascuns, fara sa stii, cand ma vor napadi amintiri, cand voi strange in brate perna flausata, vizionand " Love story" sau "Gone with the Wind"...sau..."Casablanca"...iar tu, chiar nu vei intelege de ce, sub ce pretext. Nu ai cum, pentru ca Eu sunt femeia...

Intotdeauna,certandu-te cu mine, te vei simti la final vinovat, mizerabil,dupa ce ai rostit cuvinte dureroase, agresive, dupa ce ai trantit usa, mi-ai tras o palma, sau dimpotriva...m-ai privit ca pe cea de la coltul strazii,ca sa ma jignesti. Iar eu, dupa ce ma voi fi racorit reprosandu-ti tot ce stiu ca te doare, deranjeaza, fara menajamente, te voi privi de sus, mandra, fara lacrimi in ochi, asteptand sa dispari...

Tot tu vei fi acela care se va intoarce...cerandu-si iertare, desi eu poate, am fost mai vinovata. Pentru ca sunt femeie.

Mereu vei avea impresia ca ma cunosti mai mult, ca ma descoperi zi de zi, insa in orice clipa, iti pot dovedi clar, ca nu stii mai nimic...Pot fi atat de ascunsa, atat de imprevizibila...de-asta iti vei blestema zilele dupa ce ma vei fi cunoscut,iubit, pierdut...fara mine nu prea ai un sens...

Sunt femeie, acea femeie firava si puternica, simpla si sofisticata, candida si perversa, incarcerata in propriile temeri si fobii, libera in orice colt al micului meu univers. Sunt mai mult decat poti tu suporta, sunt furtuna si cerul senin, otrava si antidotul...Eu te pot aduce la cel mai jalnic nivel posibil, eu te pot ridica mai sus decat ar fi putut visele tale sa permita...Eu am puterea nemarginita de a schimba lumea, a ta, a mea...a noastra. Fara mine,nu ai echilibru, nu esti complet.

Cu mine, te prabusesti si te inalti, evoluezi si te distrugi, plangi si razi.

Pentru ca eu, fiind femeie, reprezint culmea si abisul, visul si cosmarul...grotescul si frumosul: oglindite in suflet..

Iar daca tu esti sufletul meu geaman, perechea mea, ar trebui sa intelegi ca toate astea, sunt doar montagne-russe-ul vietii, in care trebuie sa imi fi alaturi. Asta e menirea ta ca barbat, sensul existentei tale.Nu am nevoie sa ma ocrotesti,sunt un izvor cu resurse nemarginite...nesecat. Nu am nevoie sa imi promiti si sa imi juri. Nu vreau sa ma accepti doar, trebuie sa ma respiri.

Nu e suficient sa imi vorbesti, trebuie sa traiesti acele cuvinte, iar daca nu le ai in "buzunar", sa nu incerci fortat ceva,pentru ca stiu...Mai bine taci. Si tacerile sunt tot raspunsuri.

Nu am sa te astept la nesfarsit, cand vei pleca,hotarat sa nu te mai intorci. Voi ramane acolo, cu ochii spre usa, spre strada...spre orizont...o vreme, apoi, voi cauta alte ferestre cu alte panorame. Mult mai frumoase,mai promitatoare.

Sunt femeie, iar asta reprezinta tot ceea ce nu esti tu, ce nu poti intelege pe deplin niciodata, asuma-ti aceasta lacuna...Iubeste-ma sau uraste-ma...niciodata nu imi fi doar prieten, nu exista cale de mijloc.

  • Like 1

5 Comentarii


Comentarii Recomandate

:) acesta este DOAR parerea ta ... nu a fiecaruia :)...multumesc oricum ca ti ai consumat pretioasele energii ptr a citii "prostia" descrisa de mine :)

Link spre comentariu

Brao cuvite adevarate noi barbati depindem de voi femei dar nici voi nu puteti trai fara noi barbatii imi place ca iti exprimi parerea despre iubire relati cupluri as vrea sa te cunosc cat mai bine

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...