Sari la conținut

PleasureJust4you's Blog

  • intrări
    16
  • comentarii
    24
  • citiri
    21.659

Vizitator

798 citiri

blog-0701396001461228623.jpg

Ne tavaleam in pat. Recuperam dorinta aceea pe care o simteam de prea multa vreme si care se transformase intr-o tensiune intre noi. O tensiune care ne facea sa aberam prea mult fumand. Ne oferea amandurora nesiguranta. Credeam cumva ca nu mai vrem asta. Stiam amandoi ca vrem asta. Mdeh, ce face indoiala din oameni.

Ne tavaleam de parca toata lumea era a noastra. Mainile tale imi descopereau fiecare bucata a corpului meu, fiecare bucatica de piele. O saruta si o musca incet, savurai fiecare cetimetru din mine, admirai si ma lipeai de tine. Ah da, imi placea sa fiu lipita de mine. Sa-ti simt mainile cum se plimba pe sanii mei, respiratia in ceafa. Sa stiu ca te pot musca usor de buza, doar pentru ca asa am chef acum. Sa trebuiasca doar putin sa ma imping cu fundul in tine. Oricum stii tot ce era de stiut despre cum imi place. Oricum ma savurezi de parca as fi fost o prajitura. Oricum ma savurezi de parca ar fi fost ultima secunda in care m-ai avea. Vrei sa fii sigur pe tine, sigur pe mine, sigur pe orgasmele noastre. Dar m-am revansat. Toata asteptarea si toata dorinta, cu mine trantita pe burta, cu mine ridicata in genunchi sa ma lipesc de tine, cu mine – muscandu-ti buza, incet, fara graba. Stiam ca totul incepe sa devina tot mai greu pentru tine, tocmai ala era si motivul pentru care am preferat sa ma trantesc pe spate si sa te privesc peste mine. Mi-ai pus mana pe genunchi si ai vrut sa-mi ridici piciorul. Am prostestat incet. Am protestat putin si ti-am spus zambind : hai mai aproape!

Ai ramas pentru cateva minute confuz, nu stiai cum, iar eu iti faceam semn din degetul ajutator sa vii. Ai venit oprindu-te exact acolo. In dreptul barbiei mele. M-am intins, asa cum nu o mai facusem de mult, m-am intins ca sa am si eu cele cateva minute in care ma misc. Sa iti simt gustul asa cum meriti sa fie simtit. Adanc, tot, fara oprire. Nu ma mai puteam opri, nu ma mai saturam de tine. Gemetele tale ma faceau sa-mi doresc multe, ma faceau sa vreau sa nu ma mai dau jos din pat. Nu din patul asta, nu curand, nu te rog!

Dar avalansa placerii a fost asteptata, nu mult, dar savurata. De amandoi in fiecare clipa, cazand aproape sleiti de putere unul langa altul. Asta este momentul cand tavanul devine cel mai interesant lucru al momentului. Ne trimiteam reciproc dupa pachetul de tigari care ramasese de mult pe birou. Sigur nu reuseam sa facem vreo magie

sa vina singur. Nu aveam puterea asta. Ce vorbesc, nu aveam nici puterea sa ne taram pana la pachetul de tigari.

Te hotarasti sa te dai jos dupa ele, reusesti sa te rostogolesti pana la marginea patului cand te trag inapoi spre mine. Te privesc. Iar esti confuz. Te sarut si-ti spun : alea mai pot sa astepte, eu nu!

Tura doi parca este mai intensa. Fiecare atingere ma face sa tremur. Cumva mi-e frig si nu-mi dau seama de ce. Ma acoperi cu trupul tau si restul pare sa nu mai conteze, cumva, fara sa-mi dau seama din ce motiv reusesc sa te simt la fel de intens. Reusesti sa ajungi la acel punct in care nu-mi doresc vreo secunda sa te opresti, iar tu stii asta.

Stii bine ca momentul oportun sa te opresti este doar atunci cand trupurile noastre vor fi invadate de placere, de orgasme de urlete si de vecini speriati de tipete la 3 dimineata.

Tigara de dupa inseamna sa ai energie sa te misti. E pacat ca dupa atata munca sa mai ai energie, dar e pacat sa nu o iei de la capat ca sa te incarci cu energie sa poti sa te tarasti dupa amarata aia de tigara. Un fumator adevarat stie cat de necesar este sa-ti umpli plamanii cu nicotina. Pura, dupa ce ai scos tot ce-ai avut mai bun din tine – la propriu.

1 Comentariu


Comentarii Recomandate

×
×
  • Creează nouă...