Sari la conținut

PleasureJust4you's Blog

  • intrări
    16
  • comentarii
    24
  • citiri
    21.649

Mirosul de barbat proaspat


Vizitator

560 citiri

Ador mirosul de barbat proaspat. Ador mirosul de parfum masculin. Ador sa te iau in brate si sa-mi pun nasul pe umarul tau si tot ceea ce inspir sa fie mirosul tau de proaspat, de parfum masculin, after shave sau crema de corp. Imi invadeaza narile si ma face sa nu vreau sa iti dau drumul – vreodata. Ma face sa vreau pur si simplu sa ma lipesc de el si sa-mi invadez tot corpul cu acel miros. Cu acea prezenta. Cu el. Pur si simplu vreau sa raman acolo. Tu stii bine sa ma tii acolo, acolo unde-mi place, dar se pare ca mai nou esti hotarat sa ma faci sa fiu lipita de tine din toate punctele de vedere. Sa imi innebunesti fiecare simt pe care-l am, fiecare simt care ar putea sa fie innebunit de tine. Fiecare particica a mea trebuie sa fie atenta doar la tine.
5 simturi !

Auditiv

 


Imi soptesti tot ce as putea sa vreau sa aud. Nu trebuie sa-mi spui ca ma doresti. Toate siropismele astea nu ma mai impresioneaza de mult. Cumva, tu stii exact ce cuvinte sa-mi spui, cum sa le aranjezi ca mie sa-mi aprinda beculetele. Adevarul este ca tu ai putea inca multa vreme sa ma topesti doar la “ce mai faci†sau la “mi-a fost dor de tineâ€. Cunosti totusi valoarea cuvintelor, valoarea fiecarui lucru pe care-l spui. Stii prea bine ca ma leg de orice atunci cand doresc din toata fiinta sa ma inspir. Nimic nu ma va opri, dar ma voi lasa atrasa in vartejul tau de cuvinte cu orice. Aproape orice. Bine, recunosc : cu orice !

Vizual

 


Ma faci sa te vreau. Sa rup hainele de pe tine. Sa ajung cat mai aproape de mirosul tau de proaspat. De multe ori nu e prea greu pentru ca singurul lucru pe care-l ai pe tine este prosopul. Tu mirosi atat de bine, arati atat de proaspat. Arati apetisant, chiar daca (fara suparare), nu toti barbatii in prosop arata bine. Cumva, tu, te incadrezi in ce imi doresc eu sa vad ca sa imi doresc mai apoi sa nu ma mai dezlipesc de tine. Sa te simt prin fiecare por. Cu fiecare por. Sa simt cum te expir, sa simt cum ma rascolesti in fiecare secunda. Esti acolo, esti acolo perfect. Esti acolo facandu-ma si pe mine sa ma incadrez in acest peisaj. Iar eu, doar te ajut in a completa acest tablou al placerilor, al simturilor, al rascolirii.

Tactil

 


Oare sa mai spun ceva despre atingerile tale sau stii deja tot? Sa-ti mai spun cat de dependenta sunt de tot sau stii si singur? Sa ma repet la infinit ghidilandu-ti orgoliul?

Gustativ

 


Vorbeam totusi despre parfumuri si mirosuri. Astea in general cand sunt prea proaspete pe piele nu au neaparat cea mai buna aroma. Totusi, nu ma las descurajata, nu ma las pentru ca lipindu-ma de tine, din dorinta de-mi insera in memorie mirosul tau, respirandu-ti pe gat, ajungi sa ma gusti tu pe mine. Sa-mi faci pofta mai apoi sa te gust eu pe tine. Sa faci toate astea sa conteze prin cele cinci simturi. Cumva, gustul tau este cel care ramane, langa mirosul de barbat proaspat.

Olfactiv

 


Cireasa de pe tort. Ultimul, nu cel din urma. Acel simt care este probabil primul care ne innebuneste. De cele mai multe ori restul simturilor nu conteaza pentru ca singurul lucru care-ti atrage atentia este acel miros de barbat proaspat! Acel miros care te face sa vrei sa-l smotocesti pana cand toata prospetimea se duce naibii si tot mirosul ala ramane pe tine. Acel moment in care ai invins orice si ai castigat mirosul dupa care ai tanjit atat timp. Ti-a ramas mirosul lui pe tine. Mi-a ramas mirosul tau pe mine. Te am, la infinit, mirosind proaspat, pe pielea mea. Te am pentru ca m-am razboit cu mirosul tau atat timp, mi l-am dorit sa-l am, iar acum, te am pe pielea mea. Pana cand, va trebui sa te dau jos, sa imi iau mirosul meu de femeie fatala. Mirosul meu care sper ca te face sa ma doresti la fel de mult cum te doresc eu pe tine. Te vreau din fiecare centimetru al meu. Te doresc din toata fiinta. Cele cinci simturi pe care-ti face placere sa le innebunesti, iar mie, imi place sa te las.

  • Like 1

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...