Sari la conținut

Viata unei escorte

  • intrare
    1
  • comentarii
    7
  • citiri
    3.498

1'


Vizitator

2.310 citiri

Este o dupa-amiaza posomorata de iarna, afara este frig.
Eram asa de plictisita incat credeam ca o sa innebunesc. De odata imi suna telefonul.
Era un amic care ma rugat sa il insotesc la o petrecere. M-am gandit ca nimic nu poate fi mai plictisitor decat sa stau in casa, asa ca m-am hotarat sa merg.
M-am imbracatintr-o rochie neagra, care depasea cu putin zona genunchilor, are un decolteu amplu in V si aplicatii cu paiete negre in zona taliei. Mi-am pus dresuri negre simple si o pereche de pantofi cu toc decupati in fata. Apoi mi-am pus la gat un lant simplu , subtire din aur cu o mica libelula.
O data ajunsi la petrecere amicul meu imi da o masca neagra cu pene si imi spune ca este o petrecere mascata.
Am stat la bar mare parte din noapte, cand de o data apare in dreapta mea un barbat inalt, genul de barbat care iti atrage atentia in momentul in care intra in incapere. Puteam sa ii simt privirea atintita spre mine. Am plecat de langa bar si m-am dus sa imi caut amicul.
In multime am simtit de cateva ori cum ma apuca cineva de talie, dar de fiecare data cand incercam sa vad cine este nu am observat pe nimeni.
Ma opres in mijlocul incaperii, toata lumea se agita in jurul meu, apoi il vad pe barbatul de la bar care imi face semn sa nu vorbesc, ma prinde de mana si ma trage dupa el.
In acel moment nu mai conta ca era un strain despre care nu stiam nimic si probabil nu voi stii nici la sfarsitul serii. In momentul in care il urmam simteam cum plutesc si ca nimeni nu mai era in jurul nostru.
Ajungem in coltul incaperii, acolo era o usa, iar in spatele usii erau niste scarii .
Mergeam pe coridor cand deodata deschide una dintre usile din jurul nostru..
Inchide usa in urma sa, ma intorc si ma duc spre el. Cand am ajuns in fata lui si am incercat sa il sarut el mi-a dat o palma, m-am dezechilibrat si am cazut.
M-a tras de par si mi-a zis “In genunchii curvoâ€
Inima a inceput sa imi bata din ce in ce mai tare si am inceput sa tremur.
S-a aplecat in spatele meu mi-a desfacut masca de la ochii si apoi a inlocuit-o cu ceva mat si fin. Din momentul ala nu mai vedeam nimic din ceea cee se intampla in jurul meu. Am ramas in genunchii, auzeam cum isi deschide fermuarul pantalonilor si catarama de la curea se loveste de podea.
Ii simteam penisul in jurul fetei mele apoi incepe sa ma atinga cu el pe buze si pe obraji.
“Deschide gura†imi spuse el, eu raman ne miscata si imi mai zice o dataâ€Deschide gura, faci ce iti zic eu †si mi-a mai dat o palma peste fata si apoi am deschis gura de frica sa nu mai primesc inca o palma. M-a prins de par si si-a varat penisul in gura mea pana a intrat tot, simteam cum ma sufoca dar nu am zis nimic.
“Joaca-te cu el †imi spuse el, am inceput sa ma plimb cu limba pe penisul sau si sa il sug usor.
“Ridicate curvo†imi spuse el. A venit langa mine si a inceput sa ma dezbrace.
Apoi a inceput sa ma loveasca la fund din ce in ce mai tare, am inceput sa tremur si sa tip. M-a impins in pat cu fata in jos si a continuat sa ma loveasca, simteam cum imi arde fundul din cauza loviturilor, dar ma excita.
S-a oprit si m-a tras de mana, m-a asezat cu fundul in sus pe ceva de piele, nu stiam ce este, dar nici nu am avut timp sa imi dau seama pentru ca imediat m-a penetrat. In timp ce ma futea am simtit cum mana lui imi cauta clitorisul si incepe sa se joace cu el. Imi soptesteâ€Sa nu cumva sa iti dai drumul pana nu iti zic eu â€
Simteam cum tot corpul imi este patruns de un fior si imi doream sa am orgasm dar nu puteam, asteptam sa imi dea voie.
“Hai†imi sopti el, in momentul ala am avut cel mai intens orgasm din viata mea.
Apoi mi-a zis sa ma ridic in picioare si sa ma asez pe un scaun din incapere si sa imi deschid gura.
De o data simt cum gura mi se umple de sperma, era fierbinte , si apoi o inghit pe toata.
Ma trage inapoi spre pat imi spune sa ma intind, imi desfacace materialul de la ochii si apoi paraseste incaperea.
Am ramas uitandu-ma spre usa minute in sir intrebandu-ma daca il voi mai vedea vreodata pe barbatul misterios de la petrecere.

  • Like 2

7 Comentarii


Comentarii Recomandate

E insipiratie "Eyes Wide Shut"?

nu, nici nu stiu despre ce e vorba. e ceva incropit dimineata la cafea

Link spre comentariu

Aceasta este una dintre cele mai frecvente fantezii ale femeilor,violul "decent" sau bărbatul dominator!

Link spre comentariu
×
×
  • Creează nouă...