Sari la conținut
  • intrări
    2
  • comentarii
    0
  • citiri
    2.998

Salon nou de masaj erotic in CONSTANTA


salon_de_masaj

689 citiri

blog-0353879001486908249.jpg

Toata lumea se intreaba: care este rostul sa deschizi un salon de masaj erotic in vremurile astea?.acum, cand majoritatea s-au inchis?
Raspunsul este cat se poate de simplu:a fost o vreme cand saloanele functionau ,o vreme cand erau cautate , o vreme cand atunci cand te gandeai la un salon de masaj,te gandeai la evadare, te gandeai la o companie placuta,te gandeai la femei frumoase ,atmosfera relaxanta si conversatii interesante.
Intre timp s-au schimbat lucrurile,intre timp lacomia si-a pus amprenta si cei care trebuiau sa se ocupe au facut totul pe dos.Au angajat pe oricine,nu au facut o selectie,nu s-au gandit ca strica imaginea salonului si reputatia acestuia , au mers pe principiul cantitate peste calitate si uite asa s-a dus totul de rapa.
Noi vrem sa facem lucrurile altfel, vrem sa readucem farmecul vremurilor de demult dar si cu note noi de inovatie si imbunatatire.
Si vom reusii asta,inceputul intotdeauna e un pic mai greu dar suntem o echipa motivata si ne stim foarte bine obiectivele si sarcinile ce le avem de indeplinit.
Vrei sa te convngi ca tot ce spun este adevarat? Poti sa te programezi pentru sedina la numarul: 0734 798 510

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

×
×
  • Creează nouă...