Sari la conținut
  • intrări
    2
  • comentariu
    1
  • citiri
    21.072

Ma adresez domnilor


Sexything

3.254 citiri

Deoarece pe parcursul timpului m-am izbit de unele chestiuni incomode pentru mine,voi enumera in cele ce urmeaza cateva asteptari pe care le am eu de la persoanele de sex masculin care doresc sa isi petreaca timpul in compania mea.

 

1. Igiena. Ma astept ca cei care imi trec pragul sa fie curati de la crestetul capului si pana la degetul mic de la picior. Cu toate astea,dusul la mine este OBLIGATORIU,indiferent de anotimp si de distanta pe care ati parcurs-o pana la mine.

Nu cer absurditati,ca de exemplu sa aveti o piele fina data cu crema,sa fiti parfumati sau lacuiti. Imi doresc sa nu simt mirosuri neplacute in momentul cand intrati la mine.

Baia imi este utilata cu tot ce aveti nevoie pentru igiena corporala,precum si cea bucala. Folositi cu incredere tot ce se afla acolo,deoarece pentru voi le-am achizitionat.

 

2. Punctualitate. Ma astept ca persoana care isi face programare sa o onoreze la ora stabilita,iar in eventualitatea in care exista posibilitatea sa fie intarzieri,ma astept sa fiu anuntata,iar in functie de disponibilitatea si timpul meu voi hotara daca pot sa va mai primesc sau nu mai este posibil acest lucru.

 

3. Seriozitate. Aici exista mai multe subpuncte pe care doresc sa le subliniez:

 

-am ales ca programarile pentru Baia Mare sa le stabilesc doar pe messenger. Un criteriu nu foarte exigent,zic eu,in epoca in care avem acces de pe aproape orice dispozitiv electronic la internet : exista PC-uri,laptopuri,tablete,precum si banalele telefoane au acces la internet. Ma astept ca persoanele serioase sa imi respecte acest criteriu si daca isi doresc sa ne cunoastem sa o faca prima data prin intermediul messengerului.

-am ales (si subliniez acest lucru) ca tariful (cadoul) sa imi fie inmanat la inceputul intalnirii. Este o o parghie de incredere pe care trebuie sa o intind pentru a putea continua intalnirea.

-ma astept sa imi respectati timpul,asa cum va respect si eu timpul. Ora nu este niciodata mai scurta de 60-70 de minute pentru mine,insa trebuie sa stiti ca nu se prelungeste mai mult de atat.

-am postat absolut TOATE informatiile necesare dumneavoastra pentru a ma cunoaste,atat pe profilul meu,cat si pe topicul meu. Mai mult decat atat,am deschis un site personal unde cei care nu au cont pe acest forum sa aiba acces la poze.

-ma astept sa ma contactati pe messenger doar DUPA ce v-ati informat despre persoana mea si daca sunt potrivita pentru dumneavoastra. Intrebarile legate de tarif,servicii,solicitari de poze sau web,incercarea de negociere sau orice altceva ce nu are legatura cu programarea sau intrebari a caror raspuns este dat pe forum,cat si pe site,ma va face sa inchei acea discutie.

 

Aceste lucruri pe care le-am enumerat nu sunt absurde,sunt dovada de bun simt din partea dumneavoastra,domnilor,iar acele lucruri va vor da ocazia,daca doriti,sa petreceti timp frumos in compania mea.

Lipsa oricarui lucru din acea lista duce la anularea programarii,incheierea ei daca sunteti deja la mine si includerea pe lista de: ignore.

Daca sunteti in cautare doar de fast-fuck,nu sunt persoana potrivita pentru dumneavoastra si va rog sa va indreptati atentia spre alta domnisoara din domeniu.

 

O zi frumoasa va doresc!

 

Ancuta

  • Like 8

1 Comentariu


Comentarii Recomandate

×
×
  • Creează nouă...