Sari la conținut

Tutorial referitor la accesarea si editarea datelor personale


Afriq

Pagina de profil.
Accesarea paginii de profil in vederea vizualizarii si eventual editarii (numai pentru pagina proprie!) se poate realiza sau prin un click pe imaginea avatar sau pentru pagina proprie prin selectarea optiunii “my profile†din meniul pop-up care apare prin selectarea numelui din partea din dreapta-sus.

 

Profilul personal are optiunea de navigare intre diferitele pachete de informatii selectabile, care se regasesc in partea din stanga, sub avatar (optiunile de selectie a informatiilor personale), dupa cum urmeaza: Overview, Profile feed, Reputation, Friends, Topics si Posts

 

1.PNG.647d7380a9b992f9afefb5bf875c02d1.PNG

 

Overview  permite afisarea informatiilor generale, respectiv numele de utilizator, vechimea pe forum, activitatea recenta (daca este online sau nu si cand a accesat ultima oara forumul) precum si status-ul publicat.

 

In mijloc sunt afisate informatii personale, inclusiv modalitatea de contact Grupul de reputatie din care face parte (group), numarul de postari pe forum (active posts), numarul de accesari ale profilului (Profile Views), titulatura, varsta, data nasterii, sexul (nu se refera la frecventa, dimensiuni si alte alea!), locatia de baza iar dedesupt modalitatea de contact.

 

2.PNG.af98964a9798888cc1bdbf35122b7c2e.PNG

 

In partea din dreapta apar chestiile interesante: sus este butonul de editare profil (edit my profile), care permite realizarea de modificari la informatiile discutate deja, precum si link-ul cu toate postarile facute de acel membru (find content). Apoi, in chenarul verde este afisat nivelul de reputatie pe care il are respectivul membru.

 

Sub aceste informatii, la rubrica user tools se regaseste optiunea de afisare a numelor utilizate de respectivul membru (Display name history) iar mai jos este afisata lista cu ultimii 10 vizitatori ai profilului

 

3.PNG.5aedacd5d2230300b7d70319fb143d68.PNG


Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Asta este acum închisă pentru comentarii

×
×
  • Creează nouă...