Sari la conținut

ABC domni


Sexything

Cum spuneam si in celalalt topic,nu sunt in masura sa dau sfaturi nimanui. Insa,ma gandeam la niste idei si pentru domnii din aceasta urbe.Sunt putini domni aici,insa cu putina rabdare,puteti face ca lucrurile sa mearga struna.

 

Deci....
....cand gasiti vreo fetita noua in bransa,nu ezitati sa o indrumati sa isi faca cont aici. Si eu am fost indrumata si ,citind recenziile si postarile domnisoarelor din alte orase,mi-am facut o idee cu ce se mananca meseria aceasta. Daca nu vad fetele unde gresesc,nu au cum sa se perfectioneze.
.... cand nu va convine aspectul unei fetite (dupa ce ati vazut pozele),nu mergeti la ea. Acordarea unei note de 5-6 la aspect in recenzie,desi ati stiut la cine mergeti,nu va face cinste.
.... puteti eventual,daca sunteti client fidel ai unei domnisoare care nu are poze,si exista un grad de incredere,sa va oferiti sa ii faceti poze. Asa puteti sa ajutati colegii de pe forum sa faca alegerea corecta.
..... un mic cliseu,insa daca doriti sa aveti parte de un timp petrecut frumos cu o domnisoara,trebuie sa va comportati si voi cat se poate de bine.
..... sunt adepta comparatiilor,insa nu mi se pare in regula sa compari domnisoarele intre ele. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei.Da,se pot compara serviciile oferite. Calitatea.
..... nu pastrati experientele pentru voi. Nu cred ca alerga nimeni dupa puncte de reputatie,insa relatarea unei experiente,atat cea placuta,cat si cea neplacuta,va vor ajuta atat colegii,cat si,cum spuneam mai sus, domnisoara in cauza.
.... daca sunteti adeptii a 3 finalizari intr-o ora,putin probabil sa primiti clasicul GFE.Totul va fi pe fast-forward,deci GFE-ul va lipsi.
.... dusul este obligatoriu si de bun simt. Indiferent ca stati la 5 minute distanta de domnisoara, dusul nu trebuie sa lipseasca. Arata ca respectati domnisoara. Si,sa fim seriosi,cat dureaza o reimprospatare? Intre 3-5 minute,nu mai mult.

 

Daca tratezi o femeie din aceasta meserie ca pe o fiinta umana,cu respect si bun simt, nu poate sa iasa decat o experienta memorabila.

 

O saptamana frumoasa va doresc!

 

:*


Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

ar fi bine ca toti colegii...de forum..sa citeasca..si sa incearca sa-si insuseasca cele spuse de Ancutza...ar fi mai bine pentru toti

Link spre comentariu

Eu nu prea sunt de acord cu domnisoarele care isi fac cont aici.... si iti spun si de ce.

Este un forum in primul rand dedicat domnilor, recenziile sunt toate subiective, acelasi domnisoara poate avea o experienta placuta cu un client si una dezastruoasa cu altul. Domnisoara va citi recenzia pozitiva, apoi pe cea negativa, apoi inca una pozitiva... si tot asa. Daca predomina pozitive, va avea de pierdut, preturi crescute, fite si multe restrictii impuse clientilor. Daca are multe negative va avea multe frustrari. 

Putine domnisoare din meserie sunt destul de educate incat sa reuseasca sa ia o recenzie de buna sau de rea. Cele care pot sa inteleaga o recenzie, sunt de top, deci nu au nevoie de recenzii. Cele care nu sunt de top... si au recenzii, vor predomina negativele si vor fi frustrate. 

Am cunoscut domnisoare care nu reusesc sa inteleaga recenziile, si pe care acestea mai mult le incurca decat le deschid ochii.

Link spre comentariu

×
×
  • Creează nouă...