Sari la conținut

Yren


yren23

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Miam facut curaj sa o intreb pe forumu de cluj daca intentioneaza sa mai vina la noi 😰 Raspunsul a fost clar ca NU , nu stiu dc sau care este motivul, mie sincer miar placea sa mai vi, te pup draga 😘

Link spre comentariu
  • Telefon: 0740000112
  • Oras:Orasul Fantomelor
  • Telefon: 0740000112
  • Oras:Orasul Fantomelor

Yren cand mai vi in Baia Mare? Sper ca ne faci o surpriza de Mos Nicolae.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—

.....Stai jos sau pune-ti "pofta-n cui" ca nu ai să o mai prinzi vreodata prin Baia Mare.A reusit cineva performanta sa o alunge de la noi ☻ Dacă ai drum prin Bucuresti nu o rata
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

.....Stai jos sau pune-ti "pofta-n cui" ca nu ai să o mai prinzi vreodata prin Baia Mare.A reusit cineva performanta sa o alunge de la noi ☻ Dacă ai drum prin Bucuresti nu o rata

Din pacate cred ai dreptate 😣, pacat a fost cea mai frumoasa escorta la care am fost.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Buna dragii mei!

După o perioada destul de îndelungată,m am hotărât sa revin in oraș pentru câteva zile începând de miercuri!

Va pup!

Programările le fac telefonic/whats app/PM!

Servicii/tarife?

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

      Imi ramasese in memorie numele ei din diverse discutii purtate aici pe forum si mi-a atras imdeiat atentia in momentul in care a postat, semnaland revenirea in orasul nostru. Cum nu mai citisem nimic pana acum despre ea, am parcurs tot topicul ei si din cele scrise imi amintea destul de mult de micuta noastra Ana ca si aspect, servicii si atitudine. Asa ca mi-am zis ca musai sa-i fac o vizita, mai ales ca Ana nu da semne ca ar fi dornica sa-si reia prea curand activitatea.

 

     Intr-adevar e una dintre cele mai frumoase fete din cate am intalnit prin urbea noastra, dar am impresia ca a mai pus ceva pe ea fata de ultima data cand a mai fost pe la noi (cred ca la capitolul asta ar fi mai in masura sa se pronunte ce-i ce au mai fost la ea la vremea respectiva). Oricum nu e o fata slim, ceea ce pentru mine nu e deloc un neajuns pt. ca mie-mi plac, cel putin la fel de mult, fetele cu forme savuroase, iar in cazul ei pa langa fata fermecatoare mi-au atras atentia si sanii ei ispititori de frumosi. Per ansamblu cred ca se apropie de un 9.

 

     Despre GFE nu se prea poate spune pt. ca, vorba unora, nu prea s-a creat chimia necesara intre noi (probabil nu eram tocmai pe placul ei). Desi incerca oarecum sa initieze subiecte de discutie, lucrurile nu se legau, astfel ca existau destule momente stanjenitoare intre noi. In mare imi asum "meritul" pt. asta, mai ales ca, in incercarile mele chinuite de a face conversatie, debitam tot felul de tampenii care probabil n-au avut darul sa o faca sa se simta foarte in largul ei. Si oricum GFE, prin definitie, presupune cel putin saruturi pe buze (daca nu FK), ori in cazul de fata nu s-a pus problema de asa ceva.

 

    Asa ca am trecut destul de repede peste partea introductiva in speranta ca poate vor decurge lucrurile mai bine in pat. Si intr-adevar asa a fost, cel putin in prima parte. Nu-mi doream sa incepem foarte repede actiunea pt ca eram constient ca sunt destul de mici sanse sa performez o ora intreaga la un nivel satisfacator (lucru pe care de altfel ea nici nu si l-ar fi dorit asa cum mi-am dat seama dupa un timp) iar de 2 finalizari nici nu-mi puneam problema.

    Inceputul a fost in asentimentul meu cu mangaieri si saruturi pe corp, dar mai repede decat as fi vrut trecu la partea de oral, insa nu inanite sa verifice cu atentie starea in care se prezenta scula mea, avand in vedere ca optasem pt ON - probabil rezultatul inspectiei a fost destul de multumitor pt ca se apuca totusi de treaba. N-as putea spune ca exceleaza la capitolul asta dar era asa cum imi placea mie, cu buzele ei delicate masandu-mi usor membrul. La fel cum am observat in ultima vreme si la altele, avea si ea miscarea ei marca inregistrata la care apela in mod constant.

    Cum spuneam, nu imi doream sa ma grabesc si dupa o vreme o oprii din oral in dorinta de a ne intoarce inapoi la preludiu. Si pt. ca avea sani asa frumosi era si pacat sa nu-i simt mai indeaproape, asa ca i-am cerut sa ma maseze un pic cu ei (desi nu era obisnuita cu astfel de cerinte), dupa care am luat-o in brate si mi-am cufundat fata in pieptul ei, strangand-o cu ardoare.

    Dupa inca o tura de oral imi pune prezervativul si o poftesc deasupra. Desi nu a fost cel mai bun LOT de care am avut parte, am fost multumit de durata si implicare. Au urmat vreo 2 runde pe la spate (pozitie in care am avut ocazia sa o admir in oglinda dulapului in care deseori se privea si ea, lucru care imi aducea aminte de Ana desi parca nu era aceeasi senzatie), iar apoi am trecut in misionar si astfel am avut din nou ocazia sa o cuprind in bratele mele.

   Probabil ca cel mai bine era daca ma terminam aici dar, cum nu-mi venea, nici nu m-am silit prea tare sa-mi dau drumul si am continuat mai departe desi scula incepea sa dea semne de oboseala. De aici incolo lucrurile nu au mai decurs la fel de bine avand in vedere ca nu reuseam sa mai mentin o erectie constanta, astfel ca eram nevoiti sa alternam sexul cu oralul (ocazie cu care am experimentat un pic de 69, mai scurt decat mi-as fi dorit pt. ca ceva probabil nu a fost pe placul ei), ea incercand sa ma termine iar eu incercand sa o tin tare. Intr-un final am realizat ca nu mai am sane sa ma termin normal si, desi nu imi doream (mai ales ca abia cu o saptamana in urma m-am terminat la fel), am optat din nou pt. CIM, de data asta de nevoie si nu din curiozitate.

 

   Desi pentru mine ea nu a fost alternativa pe care mi-o imaginam la Ana (lucru de altfel normal pentru ca fiecare fata este unica in felul ei), ramane totusi o optiune pt. viitor dar probabil cu o alta abordare, mai potrivita stilului ei.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...