Sari la conținut

Cu Finalizare In Gura Si Inghit 0721847061 / 0764374547


pista

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stie cineva ceva de asta ?  Eu am o banuiala ca e una din zona Traian, din hotelul ala pirlit.

 

Are anuntul:

"NOU!!!! TIMISOARA. Bruneta seducatore satisfac domnii generosii ofer sex normal,anal,oral neprotejat CU FINARILARE IN GURA SI INGHIT akm la 100 de lei ora nu raspund la numere private. 0764374547"

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/nou-timisoara/7b0b62757a60605e.html

 

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0
sta la pensiunea vlad face de toate dar nu e rupta din rai ,e bine ca executa tot ce vrei nota 7  anal nu am incercat ca zicea ca o doare :)) pret 120 roni

Inainte sa mut threadul , la sectiunea de Escorte, te rog sa revii cu o recenzie regulamentara (ghid gasesti in semnatura mea)!

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am fost la fata din poze, m-a chemat la pizza mama-mia, are o cicatrice nasoala la burta (a povestit ca a fost injunghiata in burta de amantul lu masa sau poate de peste, mi-a inpuiat capul cu aberatii, trebuie sa fi foarte atent cand vorbeste ca altfel nu intelegi nimic are un defect de vorbit) in rest  coopereaza fata,  cand eu am fost  facea doar oral si anal ( era pe stop sau cine stie ce ca balbaia si sasaia ) dar nimic spectaculos, o cam doare la anal dar fara lubrifiant doar cu scuipat e mai greu. locatia e nasoala(nu mai merg in viata mea acolo era foarte frig in camera) si nici fata nu merita banii

 

tarif: 100 finalizarea

locatie: 2

oral:  5

normal: (nu cred ca ar fi ceva deosebit)

anal:6 (virgin ass, dar fara clisma) 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

tipa asta era si pe strada, dupa localitatea Sag, spre Jebel. cand am vazut-o prima data am negociat cu ea la 30 ron un oral si fata a fost de acord.

am mers cu ea pe camp, la locul indicat de ea si am pus-o sa se dezbrace.

nu a comentat. mi-a placut ca era curata. a inceput cu un oral destul de bunicel, dar cum eu nu ma termin usor, i-am cerut sa iesim din masina.

o alta chestie. Am impresia ca chiar ii place. Cnd mi-o sugea ii placea sa-i bag degetele prin pizda....se vedea asta.

la un mament dat i-am spus sa se intoarca sa i-o trag. nu a comentat si i-am tras-o pe la spate.

gemete usoare...la cat e de prostuta, sigur nu stie sa se prefaca.

ca aspect negativ, are taietura aia pe burta urata de tot si e ss-ita.

per ansamblu, daca vreti sa-i dati o muie in fuga, nu trebuie sa mergeti la ea la pensiune. o gasiti destul de des dupa podul de la sag, spre jebel. cu 30 ron ii dati o "descarcare".

ps: e interesant sa iti ceara una sa accepti inca un client. waaawwww...faceam un swing....

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

-am fost si eu pe la ea acum o saptamana si aceasi poveste 120h, face de toate chiar si cu facecum,dar dupa primul nr imi zice ca trebe sa vina altcineva si nu mai pot sa stau .

oral 9

normal 9

 

-cine e dispus sa dea 120 sau 100 daca negociezi pt un singur nr e ok

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut cris707. Te rog sa te uiti in regulament (ghid in semnatura mea) cam ce trebuie sa contine obligatoriu o recenzie.

Astept sa revii cu completarile de rigoare!

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

A fos cineva la domnisoara?

Din poze pare tentant, dar poate nu sunt reale.

 

Anunt publi24: (http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/acum-la-100-de-lei-ora/7b0b62757a60605e.html)

 

DISPONIBILA PANA LA 04:00 !!! Blonda seducatore si fierbinte satisfac domnii generosii . Ofer masaj, sex normal,anal,oralul neprotejat CU FINARILARE IN GURA INGHIT SAU PE CORP. Nu raspund la numere private si sms . Nu ezitati !!

post-56209-0-53204700-1361611432_thumb.jpg

post-56209-0-30322400-1361611436_thumb.jpg

post-56209-0-49331100-1361611439_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am vb cu ea si se pare ca nu este aceeasi cel putin locatia nu este la fel 

 

Servicii: 120 / ora - cu absolut tot tacamul 

 

Singura chestie este ca mi-a zis ca are camera la hotel, dar cica nu mai trebuie achitat nimic la receptie.

 

Nu stiu ce sa zic ... sa fie teapa sau ???

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

E aceeasi tipa, s-a vopsit blonda si si-a schimbat locatia. Are o cicatrice destul de nashpa pe abdomen pe care o acopera cu mana in poze. Pretul e 120 ora, nu stiu de ce scrie 100 in anunt, probabil sa atraga mai multi clienti.

 

Mai multe informatii gasiti in thread-ul ei.

Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Rog un moderator sa uneasca topicurile daca se poate ... si daca ramane titlul asta, sa se adauge acel ,,a,, care lipseste. Suna ciudat totusi ... chiar daca donsoara nu prea le are cu limba romana.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

   La domnisoara asta am fost si eu. In poze pare interesanta,dar la fata locului iti schimbi umpic parerea . La corp ...merge :|( are o cicatrice urata p burta) e greu sa o intelegi ce vorbeste si ii cam prostuta.

   Eu m-am inteles cu ea la 100 ron ora sex total, la hotel Aurora. Sex anal nu am reusit sa fac, se tot vaita k o doare, fata nu prea le are, totul a fost in graba. Mi-a placut la ea k era curata!...merita incercata o data pt un nr rapid !

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

acum doua ziel am fost la tipa asta. Sta la hotel Aurora unde avea o camera inchiriata. am sunat de vre-o 3 ori intr-un final raspunzandu-mi . Am incercat s aleg un dialog iteligibil cu ea dar din "fac tot draga , sigur draga, cum vrei tu draga, sigur dragule, te astept dragule" nu puteai sa o scoti. Punand intrebari si incercand o mica negociere aud pe fundal o voce tipand la duduie: hai ca ma enervezi treci si suge pula fututi mortii matii ce ma tii acuma la telefon te-am platit sa te fut " la care rapid ea de frica probabil a inchis rapid a zis sa sun in 10 minute dar ala luase foc si tipa la ea. De aici am dedus ca mintea ca sta o ora dar programa din 15 in 15 min cum suna telefonul nerespectand clinetul. Mi-am dat seama ca e prostuta dar docila ca nu o duce mult mintea. Am ajuns in 15 minute acolo deja era libera intru si gasesc o blonda micuta cu mic handicap d evorbire. Nu pricepeam absolut nimic ce vorbea dar pana la urma am zis sa raman pentru un oral. a cerut 100 de lei pentru o ora pt tot tacamul ins ai-am spus 50 d elei o muie scurta cu finalizare. A acceptat insa a cerut banii inainte disperata ca nu ii dau . I-a smuls pur si simplu din mana si i-a dus l aposeta sau ce drec avea ascunsa sub o gramada de haine si o patura peste pe un scaun in coltul camerei. De aici am dedus ca e disperata sa faca bani ca se fute pe orice suma probabil e pus ade cineva si monitorizata strict cu banii si totodata deduc ca a fost tepuita la greu adica au futut-o de au rupt-o si i-au dat fix pula. A inceput apoi sa se dezbrace ins acum am observat cicatricea aia nasoala d epe burta i-am zis sa ramana imbracata. Nu a comentat si s-a pus sa ma suga. Nu stie sa suga e grabita face cu dintii si mai mult de atat folosest emana . De vre-o 3 ori i-am luat mana de la mine de pe pula si am atentionat-o ca laba imi fac singur. Cand a inceput sa mearga treaba bien si s am aincing am intrebat-o daca e ok daca ii place ea s eopreste si fleosc mi-o zice: " tot ce vreau e sa te termini". Evident reactia mea nu a fost ca si a antefutaciosului insa am ajuns sa il inteleg. o atitudine total neprofesionista si jegoasa. Mi-a parut rau de cei 50 de lei si chiar ca voiam sa ma termin. cu greu am finalizat pe fata protagonistei nu a mai apucat sa inchita s-a sters cu servetelul mie cica mi-a dat un prosop ud de tot mi-a fost scarba sa ma sterg cu el m-am imbracat si am disparut ca magarul in ceata. o experienta foarte proasta nu o recomand. Nici vorba de dus deja indruma pe altul spre locatie:

Aspect general 6  ( blonda 160 50 kg poze reale )

Locatie : hotel

Igiena : 2   ( nu face dus nci inainte nici intre clienti  nu stie ce e aia apa...insa far amirosuri suspecte)

oral: 4

Restul nu am facut

Nu recomand!!

 

recenzie falsa = banare permanenta, mai chinuie-te putin poate nu ne prindem

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator empedocle
Reputație: 0

Buna tuturor.fiind in trecere prin orasul de pe Bega, saptamana trecuta am apelat la serviciile domnisoarei la numarul 0721087061, la telefon fata pare amabila, dar te ia cu texte gen da iubire, da iubitu, pt unii se pot ridica semne de intrebare?, iti ofera informatiile necesare sex total spune ea... Locatia usor de gasit H.Aurora, langa piata, in fata blocuri, parcare in acel moment cu locuri suficiente la hotel.In drum spre ea ii spun ca ajung in 20 de minute, spune ca e ok sa vin, dupa cateva minute imi da beep, o sun inapoi, si imi spune ca are pe cineva deja si sa o astept daca vreau, ca nu dureaza mult,zic ok, fie dar deja imi puneam semne de intrebare...dupa alte 10 minute imi da din nou beep , o sun imi spune ca e ok e libera celalalt renuntase(oare de ce?), parchez, intru in hotel sperand sa nu fiu intrebat la receptie incotr-o?, dar aparut o receptionera, UNDE?... ii zic la o prietena, aha zice cum camera....?il i-au pe da din cap si urc.Fata deschide usa, prima impresie inaltuta, dar avea niste sandale negre cu toc inalt, sau f inalt pe care eu cred ca se chinuia vizibil sa mearga aveam impresia ca o sa se imburde...par scurt,poate cu dificultati de vorbire,accent ciudat. Banii ceruti inainte clar si raspicat, sa nu fie intepata, i-am dat spunandu-i ca nu vin cu astfel de ganduri, intelegandu-ne pt o ora 120,Pe burta intr-adevar o cicatrice mare si urata nu am intrebat-o de unde provine.Tv rula cu Acasa Tv,telenovelista probabil, nu judecam...Ajungem in pat amandoi incepe cu oral mediocru, absolut banal, obisnuit nimic special, te lasa sa te plimbi cu degetele se uda bine, natural, cine vrea si este doritor sigur va ofera FK, nu sunt interesat nu m-a inspirat, imi pun prezervativul, nu stiu daca stie sa il puna, o asez pe spate si rulez cateva minute doar sa fara schimbari de pozitii, fata te mai strange in brate, se mai uita la tine dar... nu stiu nu m-am aprins, dar fata isi dadea silinta, spre final  o pun in genunchi si ma termin la ea in gurita, zice ca inghite, o parte adevarat dar cred ca a lasat si pentru toaleta. S-a spalat, am urmat eu, dar baia modesta ca sa folosesc un eufemism si sa nu fiu vitriolant, far gel de dus, ud pe jos, baie mica, cabina si mai mica, doar sapunuri solide s ialea datorita hotelului, noroc ca erau 2 sigilate, dar urmatorii?(sau are un stoc in dulap)?.un plus prosoapele erau in camera curate de la hotel 4-5 mari/ mici pe alese. Fata fiind fumatoare ma intreaba daca poate sa fumeze o tigara, spun ok si doua, dialogul se leaga greu o intrebi ceva  spune altceva... nu stiu ce fel de dificultati are?(nu sentmentale sau ideologice). in fine dupa cateva minutesi povestiri aiure si diverse, trecem la numarul 2 tinand-o in genunchi doar pt oral unde desi este banal obisnuit nu pot sa ii reprosez nimic isi da silinta, terminat la fel ca primul nr cred ca si inghite, nu doar povesti. Merg la baie, dar nu imi face placere conditiile fiind modeste,cand ies si ma imbrac fata deja facea programare la altul spunandu-i ca mai dureaza un pic, cat ai zice PESTE.Nu stiu daca trebuie sa dau note obligatoriu, evident subiectiva fiecare cu experienta lui, sau sa o recomand altora, da pt Fast Fuck/ o finalzare rapida/ nu pt companie sau de mai multe ori.Fata se straduie dar din diverse motive nu esti atras.Locatie 5  / Fata 5 /Gf nu pot da nota,Succes pt viitor.

Link spre comentariu
Vizitator lovedrop
Reputație: 0

  Am fost si eu acu vreo saptamna  la fatuca asta, iar evenimentele au decurs dupa cum urmeaza : Sun intreb de disponibilitate, imi spune ca e ok si ca pot veni in 15 min.

 

   Ajung(Hotel Aurora) si sun, faza la care imi spune ca e ocupata si ca in 20 de min e libera, am facut urat dar am zis ca dupa ce am platit taxi pana acolo mai astept(lucru mult regretat ulterior ). Dupa 3 min imi da beep si o sun iar ea imi spune ca e libera  :slap2 ma gandesc ca e o proble cu fata dar zic ca urc totusi.

 

   Ajung imi deschide o tipa care la corp nu arat rau...dar in schimb cand a inceput sa vorbeasca mi-am dat seama ca are probleme si nu cred ca doar de vorbire, mna mi-a cerut banii inainte (120 desi la tel era 100)  apoi a incercat sa mai scoata ceva pentru sarut si lins la bilute.

   Apoi am trecut la un oral neprotejat mediu adik nu e tocmai banal si mecanic mai lingea mai sugea mai se juca cu ea...apoi am trecut la normal iar cand am vrut sa fac anal mi-a zis ca mai bine la al doilea numar ca nu stiu ce are si am zis ok apoi finalizarea orala, a inghitit tot.  :blowj0b

 

  La al doilea numar vi de la dus si surpriza cica a ramas fara prezervative, i-am spus sa nu ma ia cu vrajeli ieftine de curve dar nah s-a jurat pe tot ca asa a fost si am cedat i-am zis sa imi mai faca o muie si am plecat.

 

ca si note ar fi: oral 8

                         normal 7 parca se implica putin 

                         igiena 6-7 am simtit la un moment dat un miros ciudat. 

 

    Mi se pare ca fata are anumite probleme si mai incerca si sa te faca; nu o recomand!!! :refoz  

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Anunt: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/acum-la-50-de-lei/7b0c667070696454.html

 

ACUM LA 50 LEI !!!

Roscata senzuala , 19 ani ofer clipe de neuitat domnilor generosi . Acum ofer sex total , oral neprotejat cu finalizare in gura si inghit , iar normal si anal protejat . Program pana la ora 3 .

 

Contact: 0767177311

 

Poze:

 

post-16525-0-58649900-1367131585_thumb.jpg

post-16525-0-54193800-1367131602_thumb.jpg

post-16525-0-88998400-1367131611_thumb.jpg

post-16525-0-95461700-1367131619_thumb.jpg

 

Tentant... o fi adevarat oare?! :350x

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...