Sari la conținut

0749906919 si 0754879711 larissa 300 l ora 19 ani


Postări Recomandate

 
Descriere

Buna !! Numele meu este Larissa , sunt blonda , sani naturali nr. 4 , 1.65 inaltime fac DOAR deplasari . Iti pot oferi *** **** si normal . Pretul este de 300 de lei ora . Astept sa ma suni si sa ne distram impreuna . Sunt o fata cu simtul umorului si dornica de distractii 

 

 

post-2-0-64131500-1512041945_thumb.jpg

post-2-0-60398200-1512041946_thumb.jpg

post-2-0-40615300-1512041947_thumb.jpg

post-2-0-12824400-1512041948_thumb.jpg

post-2-0-84472500-1512041948_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator regizorulx
Reputație: 0

Am fost eu mai demult la ea. Blocul de vis-a-vis de benzinaria de langa Mall Vitan.

 

Prima impresie a fost buna insa m-am entuziasmat degeaba. Este genul care isi numara miscarile, fara implicare, avea o atitudine plictisita. Am intrebat ce ar insemna sa facem (eu credeam ca extra-urile se adauga la "pachetul de baza"} foot fetish si uro atentie, pentru O ORA. A trecut ceva vreme si nu imi mai aduc aminte cat a cerut, cert e ca afost de acord. Desi eu sunt adeptul femeilor mature si de la plinute in sus, mi-a placut foarte mult de ea; foarte sexoasa din toate punctele de vedere. Problema vine cand incepem. Dupa ce m-am dus, evident, sa-mi fac un dus rapid, pentru ca asa consider ca e normal, desi veneam de acasa unde ma pregatisem in prealabil, am incercat sa o sarut si sa o dezbrac. Imi place sa fac eu treaba asta, nu sa le las pe ele sa smulga hainele de pe ele. Nici nu s-a pus problema, mi-a zis ceva de genul: De ce sa ma mai dezbrac daca vrei imi desfac camasa. Am inceput sa-mi dau seama cu ce-am de a face si ca nu trebuia sa-mi incalc regula de "numai de la 35 de ani in sus". Ca sa nu ma mai lunges aiurea am sa va las pe voi sa umpleti golurile evidente:

- tate nu am pupat, nici mirosit ca abia se spalase se dadu-se cu crema,

- uro a fost foarte ok, control foarte bun, practic s-a asezat peste mine, eu fiind pe spate, m-am conectat cu gura in pasarica ei si ea a dozat exact cum a trebuit cu pauze cu tot, nu avea o problema ca o ating cu gura

- nu am avut voie sa pun mana decat pe pasarica si pe picioare,

- nu mi-a frecat-o cu picioarele, de fapt nici nu m-a lasat s-o ating cu pula pe talpa ca cica e aiurea, se murdareste, a trebuit sa ma multumesc cu faptul ca m-a lasat sa ii ling picioarele si ca mi-am facut laba sa-mi dau drumul

- cum a iesit primul strop, a smuls repede si nervoasa niste servetele si a inceput sa ma steraga, atentie: IN TIMP CE EU AVEAM ORGASM.

 

In locatie mai erau doua fete dar aveau doar doua camere de lucru. Intotdeauna presupun ca si colegele au aceeasi politica si nu ma duc niciodata la alta dint-o locatie cu experiente neplacute din punct de vedere al serviciilor artificiale sau rapide.

 

In concluzie

 

Locatie: 7 (pentru ca te puteai intalni cu cineva si pentru baia incomoda cu ciment plin de apa pe jos)

GFE: 1

FK: 0

Aspect: 8.5

Uro: 10 (si am oarece experienta cu asta)

Picioare: 9 (pentru aspect si intretinere)

Foot fetish: 4 (asta asa pentru ca macar m-a lasat s-o ling)

 

Nu va recomand sa o vizitati decat daca sunteti obisnuiti cu tratamentul artificial si plictisit. Eu sigur voi evita sa mai intru si in locatie in sine, desi, o zarisem pe una dintre celelalte fatuci care arata spectaculos.

 

Este prima recenzie pe care o scriu si sper sa ma specializez in timp. Cautam prin forum o escorta grasa si am dat peste poze.... Sicer speram ca prima recenzie sa fie pozitiva.

 

Fir intins!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...