Sari la conținut

Claudya - 0739821271


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

  • Oras:București
  • Oras:București

Am fost si eu la Claudia si am fost foarte multumit. Oral foarte bun, am schimbat si vreo 2 pozitii. O sa mai revin pe la ea. 100 ron un numar. Asternuturi curate, prosop curat la baie. S-a purtat foarte frumos cu mine. Nota generala 9.

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

In primul rând, m-am gândit sa fac asta ca o vânătoare de comori.

In al doilea rând fata asta nu are numărul ei de telefon (momentan lucrează pe un număr al unei colege), nu are pozele ei (deși la corp arată foarte bine după părerea mea, mai bine decât in pozele pe care le folosește), singurul indiciu (momentan) este ca are un tatuaj mai aparte pe corp.

 

De ce ar trebui sa MUSAI sa dati de fata asta!? Pentru ca nici nu știți ce pierdeți. :D Sunt cam maxim 10% șanse ca un forumist sa fi ajuns deja la ea. Este noua pe “piața” si face foarte bine ce face. Ca sa fie si mai interesant, ea știe acum de forum si își va deconspira singura identitatea la momentul oportun. Sincer sa fiu nu stiu nici eu mult mai multe decât voi dar pot spune ca mi-a făcut o plăcere deosebita sa o cunosc.

 

Așadar, după multe telefoane date fără nici un răspuns, gata fiind sa capitulez in fata ofertei nocturne destul de firava in perioada asta, mai încerc un număr si surpriza, îmi raspunde o voce foarte plăcuta si îmi da răspunsul căutat. Ma îndruma către locație unde si ajung in 5 minute... usa se deschide si îmi apare domnișoara pe la 1.65 - 1.70, in jur de 45de kg , bruneta, zambareata si cu acel Je ne sais quoi care m-a făcut sa îmi doresc sa o cunosc mai bine. Apartamentul foarte Ok, dotat cu o canapea mare in sufragerie cu destinație de socializare. O folosim cât fumam o tigara si pana când am terminat acea tigara ma simteam ca si cum as fi cunoscut-o de o viața.

Intrând in dormitorul in care predominant era patul, ea își lasa capotul sa alunece dezvăluind-si sânii feciorelnici perfecti. Am început sa o sărut pe gât, pe umeri pe sâni si o simteam cum se relaxează si se mi se dăruiește cu totul. Ma săruta pe piept si coboară in sărutări către zona care deja era excitată la maxim. Se oprește cu buzele subțiri pe cap si se apropie puțin câte puțin de capătull opus pana când dispare. Gemetele firave si mâinile ei pe coapsa mea trăgându-se mai adânc ma făceau sa înnebunesc de plăcere. A trebuit sa o opresc pentru ca simteam ca nu o sa reușesc sa trec de faza asta si îmi doream foarte mult sa am acel corp minunat aproape. Am pus prezervativul si am rugat-o sa stea deasupra ca sa ma pot bucura de priveliște si s-a conformat fără sa se tânguiască. Ma ținea strâns in brațe si se șerpuia soptindu-si respirația grea in urechea mea. Nu as fi vrut sa se termine momentul si am rugat-o sa se întoarcă. Doamne ce priveliște! Nu o sa fac comparații dar acel tatuaj accentuează enorm imaginea erotica formată de corpul ei. Am văzut ca începe sa obosească si i-am dat un minut de relaxare si pentru mine un moment de plăcere maxim. I am ridicat picioarele pe piept si am intensificat puțin ritmul. O trăgeam atât de tare de picioare încât cred ca am invinetit-o. Mâna ei coborând si împingându-ma inițial apoi provocându-si plăcere a fost picătura de erotism care m-a făcut sa tremur minute bune după.

Ne-am dus pe rând la dus, ea rușinându-se parca pentru ca o priveam de pe canapeaua din sufragerie cum își spală pielea catifelată.

Ne-am mai întins la o tigara si discuții . Este o fata extraordinara ce îți oferă mult mai mult decât celelalte.

 

Note:

Locație: 10 (puțin fum dar pentru mine e un setup perfect

Igiena: 10

Aspect: 9 îmi place foarte mult cum arată si ca este 100% naturală

Oral: 10

Normal: 9 - aici ar mai fi de lucrat puțin

GFE: 10

Cadoul: 100/200 ON/NP

De revenit: cred ca acum e cam tarziu, dar maine si poimâine sigur

De recomandat: sigur

 

Deocamdată, atât. Vor mai fi indicii si sper sa își facă pozele si sa își ia un număr de telefon al ei.

Alt poet ratat!! :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2  :slap2

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna seara.

 

In cursul zilei de astazi , i.am facut si eu o vizita .

 

Fata draguta , frumoasa, comunicativa.

Are cam 1.70m , sani medii ,frumosi, fund frumos.

 

 

S.a dusat inainte de a intra in dormitor. Eu eram dusat de acasa.

 

A inceput cu un oral bun de tot , foarte adanc , chiar s.a inecat de cateva ori.

Dupa cateva minutele , i.am cerut aa trecem la normal.

 

Mi.a pus caciulita, am schimbat vreo 3 pozitii dupa care am finalizat.

 

Singurul lucru care mi se pare la ea...e ca geme cam fals.

 

Per total 10 pe linie.

 

Platit 100lei fin si plecat.

 

O seara buna !

  • Like 3
Link spre comentariu

Seara buna,urmărind de ceva timp topicul domnișoarei Claudia nu reușeam să-mi sincronizez timpul cu ea,dar astăzi am reusit. Fiind un pic mai liber după amiază am zis sami incerc norocul si sa o sun,imi raspunde destul de repede ceea ce am si rugato dacă se poate sa ne vedem. Ă acceptat fără nici o discuție mia indicat unde trebuie sa ajung eu deja plecând spre ea. Ajuns în fața locației am gasit destul de usor loc de parcare am sunat-o mia dat toate detaliile si ajuns in fata usi. Am intrat in casa domnișoara Claudia într-un capotel pe ea foarte primitoare ma poftit la un pahar de suc si o țigare. Am stat ceva timp la barfa după care am mers la dus eu si după ea. Baia foarte curata gel de dus prosoape curate puse la dispoziție,de fapt toată locația foarte curata .Când a ieșit din dus am rămas mut. O domnișoară foarte frumoasa cu niste sani superbi si un fundulet de milioane . Mă poftit în dormitor neam pus în pat si am început usor cu sărutări pe corp din partea ei până a început sami faca un oral de nu stiam ce se intampla cu mine. Bine executat foarte atentă la zone continuat asa o perioadă bună de timp până am rugato sami puna caciulita. La normal implicare totală din partea ei se umezeste natural eu zic ca chiar ii place,mai ales când te apuca si te trage in ea,schimbat vreo 2 poziții scos caciulita finalizare orală. Claudia o fata foarte simpatica,drăguță si foarte primitoare. De revenit maxim DA pentru tot ce oferă. Claudia multumesc,Te pup o seara frumoasa!!!!!!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...