Sari la conținut

cei care ati marcat cu sugardaters.ro


madman773

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

merci de sfat:))) e buna asa? ingrijita? ce presteaza?

Oral si normal, nu face anal...

Nu exceleaza, dar are cei mai putin "km", din tot site-ul, garantat....

Plus ca arata bine, 1,75, slim, frumusica.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mai e o domnisoara Ana Maria Ioana, cica sunt ale ei pozele, arata bine. Cautand pe fb, am gasit toate pozele, doar ca l-a taiat din ele pe iubitu. Acu sunt mai multe variante: poze furate, pozele ei si baietelul nu stie, pozele ei si baietelul stie si chiar o asista, pozele ei si sunt pusi pe cine stie ce tepe (te poti trezi cu ala la usa, uite asa, sa mai ceara o taxa :))...Eu nici nu incerc sa o bag in seama ...

Pandeste cand pleaca aviatoru' in curse, si trece la treaba, ca burta e goala, ala nu-i da decat flori, si maxim un parfum....:))

Link spre comentariu

Un confrate zicea intr-un mesaj anterior ca site-ul asta, sugardaters nu face decat sa mareasca nejustificat preturile curvelor. Si, intr-o mare masura, are dreptate.

Problema e ca modelul de sugar girl (working girl, fata care, pe langa cariera, mai da si cu pizda) in Romania nu (prea) exista. Cine e suficient de desteapta incat sa si munceasca sa dea si cu pizda sfarseste prin a fute un cerc restrans de superiori, si a ajunge director de PR.

Ca urmare 95% din fetele de pe sugardaters si SA sunt curve reciclate, care cer, de felul lor, 250 lei, si pe sugardaters se arunca la 250 euro. Mai sunt cateva rupte la creier, care cred ca pizda lor e centrul universului si cateva care nu stiu, pe bune, pe ce lume se afla, din motive de lipsa de creier, droguri sau varsta.

Iar daca esti curva reciclata intamplni o mare problema in a te acomoda stiului de sugardater: trebuie sa te imbraci, sa faci frumos si sa investesti timp ca sa obtii bani mai multi. Asta in conditiile in care cele mai multe se dezbraca sau stau dezbracate, sunt obisnuite sa trateze in sictir pule in erectie in succesiune si habar nu au sa faca un plan de viitor.

Mai mult: gandeste-te ca esti o curva de Galati si ca ai o garsoniera in Vitan, unde futi baieti cu pretul mediu de 200 de lei ejacularea. Prin sugardaters iti vine un domn de Bruxelles, sa-i zicem Henri, care e dispus sa-ti doneze 1000 lei pentru fix acelasi lucru, diferenta fiind ca trebuie sa arati bine, sa iesi cu el la masa seara si, eventual, sa mai sugi printre dinti si o limba straina, in afara de pula domnului. Iar cand sa iesi si tu pe usa pentru asa un potential incasament, te suna Gicu, client local de 250 de lei, care vrea sa vina. Ce alegi? Henri, investitie de viitor, usor improbabila, la 1000 lei, sau Gicu, venit sigur in 20 de minute, la 250 lei? Si din aceasta dilema curvele noastre nu pot iesi.

Iar ca lucrurile sa fie si mai complicate, site-ul (danez) mai are si obiceiul ca, din cand in cand, profilele raportate regulat ca fiind curve nesimtite sa le stearga. Si atunci le e frica sa discute de futai contra bani ca de paianjeni care musca. Si se ajunge in situatii hilare: fie vorbesc de bani, dar fara sa detalieze serviciile, de parca banii ar zbura, ca pulile, la joasa inaltime, numai ca sa fie culesi, fie vorbesc de lucruri impalpabile, gen timp de buna calitate sau intalniri stabile si fidelitate (ma jur, tocmai am incheiat o astfel de discutie in care curva imi explica ca ea vrea o relatie de fidelitate-stabilitate cu suma fixa pe noptiera). Cum, de obicei, vorbim de fete cu creierul mic si apetitul de bani mare, rezultatul e o aiureala. Cand nu mai inteleg nimic, de obicei iti dau block si se intorc la Level 1, curva pentru Gicu.

Ultima complicatie apare cand peste curva exista pestele, care de obicei vrea cat mai multi bani, dar acum, nu peste 2 luni, ca in 2 luni s-ar putea ca produsul sa expire. Asta creaza o presiune suplimentara de bani care, corect exploatata, duce la secvente de negociere adorabile, sfarsite in preturile pietii.

In concluzie, un site minunat daca ai timp de pierdut, si inca si mai minunat daca proprietarii se tin de cuvant si au rabdare cativa ani pana cand curvele vechi ies din sistem si apar sugar-fetele reale.

 

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Referitor la Cassandra. Merci frumos

Eu am vazut-o in realitate,printre multe altele de pe sugardaters...parerea mea e ca arata cel mai bine de acolo,arata bine de tot,1,75,bruneta,slim,corp tonifiat,lucrat,si la fata e frumoasa foc.Deosebit de ingrijita si f isteata.Singurul dezavantaj e ca este cam figuranta asa,nu se vede cu oricine,,are pretentii mari...etc.Dar încercarea moarte n-are.:))Noi ne-am vazut doar la cafea.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sal claudiucld, te ai văzut de mult cu ea? Eu tot încerc dar nu vrea, nu Răspunde decât din când in când

Acum o luna,sau poate mai mult.Repet,ne-am vazut doar la cafea,nu a parut sa vrea mai mult.Dupa discurs si ce am schimbat 2 vorbe pare ca are ceva mai mult in cap,tre sa stii cum s-o iei ca sa raspunda.Deci,daca cauti doar “o tura” si atat,nu cred ca e potrivita

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am incercat sa iau legatura cu ea , dar raspunde greu tare. Ai reusit usor sa te intalnesti cu ea ? E cumva figuranta, ca asa pare ? :)) oralul neprotejat ? :))

Foarte usor.

Lasa-mi adresa de mail, sa-ti scriu.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova
  • Telefon: 0744123456
  • Oras:craiova

Ceva fete din Craiova ati mai gasit pe acolo? Sunt unele care au facut cont cat nu mai intrasem dar nu am reusit sa discut cu vreuna.

Link spre comentariu

Vizitator detomaso
Reputație: 0

Cu Doriss si RaniaCh chiar nu s-a vazut nimeni?

Ambele sunt vechi in bransa, le stiu de pe SA, nu stiu daca mai au cont acolo.Doriss vrea 150 euro pt o ora oral nepro si normal protejat.E numai fitze cand vorbesti cu ea, considera ca-ti face un mare favor ca-ti ia banii.Rania CH mi-a cerut pe SA 300 euro pt 2 ore.Ambele sunt escorte care se dau sugar baby, au si recunoscut asta cand am vorbit cu ele.Nu merita banii asa ca nu m-am intalnit cu nici una din ele.

Link spre comentariu
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...