Sari la conținut

Maya 0724997417


ginxy

Postări Recomandate

Am intalnit-o din nou pe Maya dupa o perioada destul de lunga. Am sunat-o la 0724856080, mi-a raspuns imediat, si, dupa un sfert de ora era in camera de hotel. O aparitie placuta ca de obicei, dar acum si-a schimbat look-ul. Si-a facut breton, fapt ce o face si mai tanara. Am imbratisat-o indelung, ca pe o iubita. Am decartat  pentru o ora. A trecut mai intai pe la dus, (eu il facusem cat am asteptat) si am trecut la treaba.

Oral neprotejat, placut, fara dinti si fara maini, inviorat ala micu si dupa cca opt-noua minute am trecut la normal protejat cu ea deasupra. Imagine superba. Sani magnifici, chip placut. Am scimbat apoi la misionar si terminat. Igienizare din nou, o tigara si actul doi. Oral mai intai si apoi un „69” de vis. Am trecut la normal, misionar si apoi pe la spate.  Dupa vreo ora am terminat. Echiparea si asta fu.

Daca ar fi sa dau note ar merge un 9,50 pe toata linia.

Evident este de recomandat, fiind escorta la care merg cu cea mai mare placere si ma atrge cel mai mult, chiar daca uneori mai am si alte cautari...

Link spre comentariu

Salutare baietilor. Azi dupa vacanta si concediu m am intalnit cu Maya. E tipul de fata pe care ti o doresti mereu. Ea se face placuta dar de fapt asa e ea. Iti vine sa stai cu ea zi si noapte. Daca nu o iei dupa site si nu sti zici ca e nef... de mica. Sanii sunt superby, e destul de stramta ala micut s a chinuit pana a simtit caldura din scorbura Mayei ( un lucru frumos ca nu a incercat sa dea cu saliva cum fac unele....) se face placuta prin ceea ce face si te face sa te simti bine. Ar fi bine daca nu ne paraseste ca e fata de top. Te pup Maya.

Link spre comentariu

Maryo85, eu am vizitat-o pe Maya si i-am facut recenzii inaintea tuturor. Sunt incantat cand cineva prin recenziile facute imi da dreptate. In ceea ce ma priveste Maya este  o fata deosebita. Am mai spus si alta data. Se comporta mai ceva ca o iubita(n.b. de la acestea nu am obtinut ce am obtinut de la Maya). Chiar este o tipa pe care sa o visezi, nu doar la care sa visezi... Maya, ramai asa!!!...

Link spre comentariu

Lasati-l pe maryo85 ca se mai incurca.

Dar sa trecem la subiect.

Am vizitat-o iar pe Maya, ieri la amiaza. A raspuns repede si tot repede a ajuns in locatia indicata. Este o finuta, ca totdeauna...Am imbratisat-o indelung, cu mare placere. Dupa vizitarea dusului  am trecut la treaba. A inceput cu ON executat destul de bine in timp ce accepta orice atingere si mangaieri. Continuat cu normal protejat in toate pozitiile, dar super este cu ea desupra ca ai ce vedea si pe ce sa pui mana.Placut este si misionar, sanii fiind superbi. Terminat, trecut pe la dus si partea a doua asemanatoare primei parti. Dupa vreo ora terminat, si, asta a fost...Plecat multumit la treburile mele.

Oralul de 8,5 zic eu iar

normalul de 9,5pentru ca este loc si de mai bine

Evident o recomand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...