Sari la conținut

0720073761


Vizitator

Postări Recomandate

Madalin1996, mirosi a pește cum miroase si scoica domnitei. Sau spamezi aiurea ca sa tii profilul in prim plan.

Hai sa-ti spun ca am vizitat-o si eu prin vara pe undeva pe Bisericii Romane, ultimul bloc pe o straduta infundata. Deja vecinii se cunosc si te recunosc ca ai venit la futut. Colac peste pupaza, in scara troneaza o frumusete de camera de supraveghere fixata spre usa de la intrare. Deci discretie zero.

Sa revenim.

O sun, ea e pe strada dar ajunge in 10 minute. Eu ajung in 15. Urc. Domnisoara imi deschide imbracata intr-o rochie scurta cu floricele. Accent dulce moldovenesc.

Ma dezbrac si pun hainele pe un taburet in coltul sufrageriei apoi cer voie la duș ca erau 30 de grade afara. Foarte mirata de solicitarea mea imi arata totusi baia.

Cand ma intorc domnisoara sta tolanita goala pe canapea iar rochia si chilotii stau tolanite peste hainele mele de pe taburet. Trec peste si o analizez mai atent. Nici fundul bombat si nici pielea bronzata din poze nu se regasesc la fiinta din fata mea. Plm zic. Asta e! Ma intind moale si eu si Gelutu iar ea insfaca lubrifiantul si se unge din abundenta. Il apuca pe Gelutu si incepe un oral sec, mecanic, cu buzele. Dupa vreo 10 minute maxim ma ridic si plec. I-am multumit si i-am zis ca nu mai vin.

150 de lei aruncati.

Madalin, cumpara-i inel si du-o departe. Cat mai departe.

:heart:  :heart:  :heart:  mea.....nu ii permit nimanui sa ii faca rau..

Link spre comentariu
Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0

Vinde-ti un rinichi, vinde-ti casa si masina. Da-i ei toți banii. Sa vezi ce bine o sa-i fie. Te va iubi mai mult ca acum. E dovada suprema de adorare pe care o poți demonstra

Link spre comentariu
Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0

La un mic calcul, avem asa:350 ora (din ce a spus colegul in prima pagina) x3 =1050. Voi presupune 150 finalizarea. Triplând suma, rezulta 450(100e) pe zi. DECI tu platesti MINIM 100e pe zi ca sa futi. Daca ne raportăm lunar, reiese ca tu bagi minim 2000e lunar in pizda ei. Acum vin(sau venim noi) si te intreb asa:bani de utilitati, massina,telefon?? La ce gandire de om retard ai, nu cred ca detii o functie ce sa iti genereze venituri asa uriase incat sa arunci pe geam asemenea sume. Rezulta ca:

1. Faceti dragoste de 3 ori pe zi, insa tu cu pozele ei

2. Esti pestele ei si ai mocangeala

3. Esti un asistat social psd si nu ai cu ce iti ocupa timpul liber decat cu forumul asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...