Salt la continut


Prieteni Buni:
Fotografie

Concurs cel mai mare penis de pe forum


 • Te rugam sa te loghezi ca sa poti raspunde.
336 raspunsuri in acest thread

#321 >holdup<

holdup

  maestru curvar

 • >Serious Contributor<
 • 280 Postari:
 • Inscris la:
  19 July 2015
 • Reputatie: 287
  • Locatie:pe la noi

  Postat 02 July 2018 - 07:03 PM

  Zgarcitele astea, puteau sa dea si ele o buca...nu m am bagat din cauza premiului inconsistent, in primul rand :laugh2;  dar luati aminte la acest adevarat minitratat stiintific de pulologie :laugh2

   

   "Ca aproximativ psiholog ce sunt, ar trebui să ader și io mai mult sau mai puțin la un curent psihologic. Psihanaliză, behaviorism, psihologie analitică, experențială, sau ceva de genu’. Că-s mai multe, nu țin minte clar. Oricum, de ce să mă duc io la ideile altora, când pot să îmi fac un curent psihologic doar al meu și pe care să nu-l mai dau la nimeni. Ce, dacă Freud poate, Jung poate, io de ce n-aș putea? Așa că am schițat un mod nou de a privi psihicul uman.

  Psihologia pulii. Toate acțiunile unui om sunt determinate de mărimea pulii lui.

  După mărimea pulii, oamenii se încadrează în patru tipologii:

  Bărbații cu pula mare:
  Maxipulii se simt împliniți spiritual pentru simplul motiv că au pula mare. Ei nu se străduiesc să facă nimic în viață. Nu vor nici bani, nici faimă, nici case, nici mașini. Ei nu au nimic de demonstrat. Au pula mare și știu că au pula mare. Acest lucru le este de ajuns încât să ducă o viață liniștită, pașnică și veselă, străduindu-se în viață doar cât e necesar să supraviețuiască. Maxipulii sunt pașnici și liniștiți. Nu vor nici războaie, nici ceartă nici nimic. Se vor împăca cu toată lumea, și vor căuta soluția de mijloc în orice conflict, pentru că nu au nevoie să se compare cu alții. Deja se știu superiori. Atitudinea lor generală față de restul oamenilor este de o superioritate detașată. Se uită de sus, cu blândețe la restul oamenilor, înțelegând drama lor internă. Totuși sunt mărinimoși. Dacă ar fi după ei, toată lumea ar avea pula mare, dar, din păcate, nu se poate. În relațiile cu femeile sunt calmi și tandri, capabili de o relație profundă și sentimentală, pentru că nu au nevoie de altceva.

  Bărbații cu pula mică:
  Lumea s-a dezvoltat pe spatele bărbaților cu pula mică. Toți cercetătorii, toți filozofii și artiștii au avut pula mică. Minipulul este un om muncitor. El știe că o are sub-standard și va dori toată viața să compenseze. Va munci, se va zbate, va crea. Toate ca să pară că o are mai mare decât e cu adevărat. În mintea lui, el are impresia că lumea va face o paralelă între succesul lui și mărimea pulii lui, deși, cu cât adună mai multe chestii, cu cât se zbate mai tare, cu atât dovedește că o are mai mică. Minipulul vrea tot timpul să iasă în evidență. Unul mai prost va cumpăra foarte multe chestii, compensând mărimea lui peniană cu mașini mari, case mari, haine de lux, etc. Unul inteligent va compensa prin făcutul de lucruri noi, prin inovație în domeniul de care se ocupă, împingând lumea înainte. Se va simți tot timpul amenințat de oamenii cu pula mare dar nu este destul de bazat pe mărimea propriei puli încât să caute conflictul cu aceștia. Îi va urî în tăcere. El este nefericit până la vârsta de mijloc, când, se va resemna cu pula lui mică și va începe să se bucure de posesiunile lui materiale și să caute plăcere în munca sa. Minipulul, până la faza de împăcare cu propria pulă va privi femeia ca un obiect. O va alege nu după sentimente, ci după valoarea superficială a ei. Va fi pentru el doar o altă chestie cu care să compenseze pula mică. În faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relație profundă, dar minipulul necopt niciodată nu va fi în stare de o relație adevărată.

  Bărbații cu pula medie:
  Medipulii sunt caracterizați printr-o tensiune internă permanentă. Sunt oameni vehemenți și violenți. Știu că pula lor nu are o dimensiune care să impună categorisirea în tipologiile anterioare, și de aceea vor fi toată viața blocați într-un permanent concurs de măsurare a pulii. Medipulul va râde bucuros când va da de unul cu pula mică și îi va demonstra că a lui e mai mare și îi va săpa pe la spate pe cei cu pula mare ca să îi deruteze dar fără succes. Maxipulii sunt imuni la răutăți și acest lucru îl va frustra pe medipul. Însă cel mai violent va fi cu cei ca el, restul medipulilor. Știe că unul cu pula medie, ca a lui este asemănător lui. Unul mai prost va încerca prin orice metodă să demonstreze că are juma de centimetru în plus și va face tot soiul de competiții cu ceilalți medipuli, tot timpul facând topuri și clasificări. Unul mai deștept va încerca să se distanțeze de ceilalți medipuli printr-o personalitate unică. Printr-un mod de a fi original. La vârsta mijlocie, medipul ori se va încadra singur în una din categoriile de mai sus, mimând comportamentul lor (pseudomaxipul sau pseudominipul) sau va rămâne toată viața un frustrat, un încârcenat. Atâta timp cât va considera că are pula medie, va fi o forță distructivă, un element negativ al societății. Medipulul caută o femeie care să-l facă să se simtă cu pula mare. Va trece peste orice defect al acelei femei atâta timp cât ea va avea grijă de această simplă nevoie a lui. De aceea relația lui cu femeile va fi una de simbioză, nu una profundă. Evident, până la faza pseudo.

  Femeile
  Femeile nu au pulă. Evident. De aia sunt apule. Totuși, modul lor de gândire se centrează pe pulă. Singure, sunt haotice. Comportamentul lor nu poate fi prevăzut, pentru simplul motiv că nu au o pulă fizică. Au în schimb o imagine a propriei puli în cap, care fluctuează. Ei bine, femeia într-un anumit moment se va comporta în funcție de cât de mare sau mică este pula psihică, pula imaginată de ea că o are. Iar imaginea apulei despre nepula ei este foarte fluidă. Poate fi de 10 cm acum, și de 30 cm puțin mai încolo. De aceea femeia este imprevizibilă și lipsită de logică. Din fericire, după ce se combină cu un bărbat, va adopta mărimea pulii acestuia ca fiind mărimea pulii ei. Atenție! Dacă va avea impresia că pula masculului este mult mai mică decât pula ei mintală, va încerca să îl domine și să îl țină sub papuc."

   

  :laugh2 :laugh2 :laugh2 


  • 7

  #322 >perfetti<

  perfetti

   Serious Contributor

  • >Serious Contributor<
  • 662 Postari:
  • Inscris la:
   19 June 2012
 • Reputatie: 169
  • Locatie:Bucuresti

  Postat 03 July 2018 - 11:40 AM

  😂😂😂😎😉
  • 0

  #323 alexgm

  alexgm

   Sex for Money

  • VIP Member
  • 269 Postari:
  • Inscris la:
   09 August 2017
 • Reputatie: -338
  • Locatie:Constanta

  Postat 03 July 2018 - 02:13 PM

  Cine a castigat ? 


  • 0

  #324 >dorobanti41<

  dorobanti41

   Dorobanti41

  • >Serious Contributor<
  • 806 Postari:
  • Inscris la:
   25 February 2017
 • Reputatie: 712
  • Locatie:București.

  Postat 03 July 2018 - 09:28 PM

  Joc in derulare:)
  • 0

  #325 deliapisii

  deliapisii

   Escorta de lux

  • Platinum Member
  • 11635 Postari:
  • Inscris la:
   27 March 2015
 • Reputatie: 120247
  • Locatie:Bucuresti

  Postat 07 July 2018 - 02:25 AM

  Poate mai fac vrun concurs :)
  Ia sa văd băieți cu ce va lăudați ?
  • 1

  pre_1512341974__728x90-nimfo7.gif
  🖤0️⃣7️⃣3️⃣1️⃣5️⃣2️⃣6️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ 🖤
  👉👌👅💦
  3️⃣0️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA 💋
  5️⃣0️⃣0️⃣RON ORA 💋
   


  #326 tomson

  tomson

   VIP Member

  • Membru Premium
  • 3040 Postari:
  • Inscris la:
   16 August 2014
 • Reputatie: 2479
  • Locatie:Timisoara

  Postat 07 July 2018 - 04:12 AM

  Foarte interesanta teza de polologie- pulozofie , putin prea unidirectionala ca si cum totul ar fi pula dar cu mult adevar totusi .

  Sursa :

  https://www.piticigr...t-de-pulologie/

   

  Femeile in general ma ales ale noastre si mai ales cele tinere , pentru ca ele-s cele mai fraere si se cred cele mai destepte , pun botul la vrajeala,  de 2 bani de altfel , a medipulilor inferiori si impresionate de energia minipulilor cred ca e proportionala cu scula. Nimic mai fals, vor constata ele pe pielea lor, pana  li se va acri si le vine mintea la capis. Iar linistea maxipulilor o iau drept resemnarea unui beteag handicapat poate n-are pula deloc , un papagal , fraer.

  Restul femeilor mai cu simt sau mai cu cap ori mai cu experienta care s-au fript destul si au inteles cum sta treaba nu sunt destul de puternice independente pentru a-si permite un maxipul si stau agatate din necesitate de minipul sau fac jocul medipulului.

  Pana la urma maxipulii sunt la fel de putini ca si femeile puternice destepte bune independente si curajoase care si-i permit si-i merita caci asa cum se spune pe aici pe la noi pula maxipula tare -i lucru rar si de valoare. Sau cum am spus eu de zeci de ori pula mare o are cine o merita si o apreciaza la valoare ei.

   

  De mentionat ca o femeie foarte stramta deci foarte doatata poate intr-adevar sa il faca sa se simta mare pe medipul. Iar un clitoridiana sau excitabila intelectual poate sa se simta f bine cu un minipul. Deci pana la urma in echipa se rezolva toate. Poate asta este rostul pentru care unii se nasc mai mici sau medii , sa fie nevoiti sa invete lucrul in tandem nu de unul singur care nu e de exceptie niciodata, cum se spune in spatele fiecarui barbat de succes e o femeie puternica.

   

  p.s.

  Acolo la sursa articolului sunt multe comentarii medipuloide pare-se,  cum ca si daca esti mare tot e unu mai mare ca tine "hahaha" . Tin sa ii linistesc spunandu-le ca unuia cu pula mare nu-i scade nici un miilimetru daca altu o are mai mare ca el , tot mare ramane si de aceea tot la fel de linistit si vesel oricat metri in plus ar avea altu. Si da sunt si puli prea mari asa cum is cururi sau sani prea mari. Nu ai ce face cu supradimensionari deci pana la urma sa fii mare e suficient ,cel mai mare nu e de nici un folos poate din contra. Sau ca zic altfel , daca esti inalt ca Arnold nu vei suferi ca Ghita Muresan te intrece si nici nu ai vrea sa fii ca el.


  Aceasta postare a fost editata de tomson: 07 July 2018 - 04:29 AM

  • 4

  #327 >holdup<

  holdup

   maestru curvar

  • >Serious Contributor<
  • 280 Postari:
  • Inscris la:
   19 July 2015
 • Reputatie: 287
  • Locatie:pe la noi

  Postat 08 July 2018 - 01:20 PM

  Poate mai fac vrun concurs :)
  Ia sa văd băieți cu ce va lăudați ?

  Mai intai, cum spuneam, ce premii se pun in joc?! :)


  • 0

  #328 daniell86

  daniell86

   Curvar Ucenic

  • Curvar Ucenic
  • Pip
  • 21 Postari:
  • Inscris la:
   13 March 2018
 • Reputatie: 7
  • Locatie:Cluj Napoca

  Postat 08 July 2018 - 08:32 PM

  In functie de premii cred ca vor aparea si pozele😉
  • 0

  #329 >black29<

  black29

   Serious Contributor

  • >Serious Contributor<
  • 924 Postari:
  • Inscris la:
   19 September 2012
 • Reputatie: 354
  • Locatie:Undeva in Romania

  Postat 10 July 2018 - 08:40 AM

  Baa,fetili n au la ce sa se uite,de aici si ideea cu cel mai mare penis :))
  • 2

  #330 >dorobanti41<

  dorobanti41

   Dorobanti41

  • >Serious Contributor<
  • 806 Postari:
  • Inscris la:
   25 February 2017
 • Reputatie: 712
  • Locatie:București.

  Postat 10 July 2018 - 03:17 PM

  Putem face concurs si despre coaie :) de exemplu;Cele mai umflate coaie!
  • 0

  #331 anymatoru

  anymatoru

   Enjoy the Game

  • VIP Member
  • 3460 Postari:
  • Inscris la:
   31 July 2015
 • Reputatie: 6284
  • Locatie:Cluj

  Postat 10 July 2018 - 06:44 PM

  Foarte interesanta teza de polologie- pulozofie , putin prea unidirectionala ca si cum totul ar fi pula dar cu mult adevar totusi .

  Cam așa e, până la urmă cei cu pula mica fac pula mare, dacă înțelegi ce vreau să zic =))))))
  • 1

  tumblr_n1e6zlzAB01s5p0vso1_500.gif


  #332 >celibi<

  celibi

   Serious Contributor

  • >Serious Contributor<
  • 634 Postari:
  • Inscris la:
   09 November 2014
 • Reputatie: 216
  • Locatie:Pitesti

  Postat 10 July 2018 - 06:56 PM

  Cam așa e, până la urmă cei cu pula mica fac pula mare, dacă înțelegi ce vreau să zic =))))))

  Cei cu pula mica fac pizda mare :bow


  • 1

  #333 >celibi<

  celibi

   Serious Contributor

  • >Serious Contributor<
  • 634 Postari:
  • Inscris la:
   09 November 2014
 • Reputatie: 216
  • Locatie:Pitesti

  Postat 10 July 2018 - 06:57 PM

  Putem face concurs si despre coaie :) de exemplu;Cele mai umflate coaie!

  Corect stam nefututi o saptamana sa vedem. :pepsi


  • 0

  #334 futpizde

  futpizde

   maniaca de psarica femei si fete.

  • Curvar Ucenic
  • Pip
  • 32 Postari:
  • Inscris la:
   03 July 2018
 • Reputatie: 3
  • Locatie:satu mare

  Postat 10 July 2018 - 08:21 PM

  Cum se pune pozele aici?de fapt am an profil ai al meu personal.
  • 0

  #335 deliapisii

  deliapisii

   Escorta de lux

  • Platinum Member
  • 11635 Postari:
  • Inscris la:
   27 March 2015
 • Reputatie: 120247
  • Locatie:Bucuresti

  Postat 11 July 2018 - 12:12 PM

  Mai intai, cum spuneam, ce premii se pun in joc?! :)


  Daca erai atent, am spus ca premiul este surpriza.
  • 0

  pre_1512341974__728x90-nimfo7.gif
  🖤0️⃣7️⃣3️⃣1️⃣5️⃣2️⃣6️⃣0️⃣8️⃣0️⃣ 🖤
  👉👌👅💦
  3️⃣0️⃣0️⃣ RON FINALIZAREA 💋
  5️⃣0️⃣0️⃣RON ORA 💋
   


  #336 xoxotalent

  xoxotalent

   Serious Contributor

  • Super Premium
  • 346 Postari:
  • Inscris la:
   04 July 2018
 • Reputatie: -456

  Postat 11 July 2018 - 12:36 PM

  numai sclavi pa pagina asta


  • 0

  #337 >holdup<

  holdup

   maestru curvar

  • >Serious Contributor<
  • 280 Postari:
  • Inscris la:
   19 July 2015
 • Reputatie: 287
  • Locatie:pe la noi

  Postat 11 July 2018 - 04:28 PM

  Daca erai atent, am spus ca premiul este surpriza.

  Surprizda ?! :P....se aproba si sunt f atent cu ea :)  :clap2 


  • 0
  1 useri citesc topicul

  0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi