Sari la conținut

Iulia Rond 0721515681


Vizitator batranul george

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

"Parfumat, dar nu mort beat" intr-o dimineata pe la 4 zic sa fut si eu ceva in drum spre casa si ajung in Rondul Alba Iulia la o laptareasa.

Anuntul mai jos, poze reale din locatie.Locatie bine cunoscuta, scara binecunoscuta, dar ce m-a frapat ca locatia a suferit renovari majore.Acum o vreme era o spelunca ordinara.

 

post-134024-0-09413100-1510261373_thumb.jpg

post-134024-0-65085900-1510261384_thumb.jpg

post-134024-0-32793300-1510261390_thumb.jpg

post-134024-0-31373300-1510261397_thumb.jpg

 

Descriere

Buna , sunt Iulia , am 19 ani , te astept pentru a petrece clipe de neuitat intr o locatie discreta si de lux . Kiss

 

Ajung la fata locului, am trezit portarul, i-am zis unde merg si hop cu fata in camera.Din capul locului mi-a zis ca finalizarea e douazeci de minute si ora dureaza 40 de minute.Tarife 100 cu 200.Urmand firul logic, defapt bagi o fisa de 100 la fiecare 20 de minute.Plm, voiam sa dau o muie macar, asa ca raman, fata arata acceptabil la fata, sanii sunt imensi si mai tari si mai frumosi decat in poze, tanara, inalta, puternica, numai buna sa o pui sa iti are un hectar de pamant inhamata la plug.

Preludiu decent, urmat de un sex oral neasteptat de bun pentru varsta ei si contextul de fust fuck in care ne aflam.Apoi am trecut la un futai decent, schimbat doua poziti si revenit la oral.Am intrebat unde pot finaliza si mi-a zis ca pe corp sau pe fata, dar ca e extra 50 de lei.Accept provocarea si iese o finalizare ca in filme, cand se astepta mai putin a deschis ochii si poc, direct in ochi un jet puternic de i-a luat glasul.

Pana am plecat nu a mai scos un sunet, i-am dat si suplimentul si m-am dus sa dorm linistit.

 

Note:

locatie 9,5 o fosta spelunca renovata cu bun gust pe alb

aspect fata 8,5 tatele de nota 10

oral 9

normal 8

GFE 6, dar docila

Pentru ora aia, un fast fuck ok, niste sani senzationali cu care poti sparge pepeni, si o finalizare priceless drept in ochiul drept.

  • Like 25
  • Minus 12
Link spre comentariu

Vad ca are anunt pe mai multe numere 0736838639 si se numeste si Diana.

 

 

hai ca n-am mai ras demult la o recenzie, ai fost tare.

referitor la varsta, ca ziceai ca oralul e surprinzator de bun pentru varsta ei, sa inteleg ca apare a fi foarte tanara si neexperimentata de nu te asteptai la un oral bun?

bafta!

Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

hai ca n-am mai ras demult la o recenzie, ai fost tare.

referitor la varsta, ca ziceai ca oralul e surprinzator de bun pentru varsta ei, sa inteleg ca apare a fi foarte tanara si neexperimentata de nu te asteptai la un oral bun?

bafta!

 

Pare tanara, da.Cred ca are 19 cum zice si e creata, creata.Nu mi-am dat seama daca asa e ea sau e peruca.

  • Like 3
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare tovarăși! Am fost aseară la fată. Undeva pe la 00:00. Nu voi da note, pentru că nu prea am Ce să notez, voi explica "decât" ce bine, ce e rău, argumente pro și contra. Pro: poate fi găsită noaptea, locație centrală, Alba Iulia Rond-lângă Vogue, apartament ok, să zicem, bun de fast fuck. Tot la Argumente Pro, este fata din poze, e foarte bună, ţâţe mișto, fund mișto, picioare, și la fată e frumușică, un aspect exotic, e tânără, 20 de ani, igienă bună. Și gata cu "avantajele". Argumente Contra: oral foarte slab, Mai mult a fost din mână, nici vorbă de deep, nici vorbă de sărutări, nici vorbă de atenție la împrejurimi, nici de vorbă de implicare,atinge puțin capul. Normal, am pus-o capra, m-a atenționat să nu dau tare, a băgat ceva lubrifiant, a stat cu Capul în cearșaf și a așteptat ca eu să termin. 0 implicare, 0 mișcări, stână de piatră, efectiv, doar a stat, nimic mai mult. Mi-a spus că finalizarea e doar în prezervativ, exclus sâni,sau pe corp, chiar pentru un ban în plus. Pe tot parcursul întâlnirii, a fost distantă, a evitat contactul vizual, La sfârșit mi-a spus că nici măcar nu prea îi prea place sexul, și că în general ea nu prea vorbește cu oamenii. Deci 0 GFE, nici un fel de interacțiune socială, o bagi, o scoți, îți dai drumu, pleci acasă. Eu eram foarte "încărcat", îmi trebuia neapărat o descărcare, deci nu regret. Dacă doriți o fată bună, ţâţe, cur, să vă descărcați rapid, de moment, e bună, dar e foarte important aici, să vii excitat de acasă, că ea nu are treabă cu serviciile de escortă. Serviciile ei sunt invers proporționale cu aspectul fizic, din păcate. Eu voi reveni, doar când mă voi mai simți că sunt foarte încărcat și trebuie să descarc rapid "marfa", în special din cauza faptului că lucrează și noaptea târziu, când oricum nu prea găsești calitate. Dacă vreţi un corp tânăr si bun, dar fără servicii, Mai plictisită ca una de 45 de ani din primărie, merge, noaptea târziu, în lipsă de alte variante. Dacă vreţi GFE, e de evitat.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Frate @Bebe, de cand a fost colegul @batranul george care i-a dat tare si a lasat-o fara glas...de atunci saraca nu mai vorbeste cu nimeni. Si-a invatat lectia!

😊

dă da :)))) Se poate. "Nu vorbi cu străinii". Nu m-a privit în ochi nici când a deschis ușa, a stat cu privirea în jos permanentă. Apropo, a spus că "merge și așa"
  • Like 1
Link spre comentariu

Confirm cele spuse de Bebe,sta ca vaca,probabil a speriato bătrânul,fata mea lăsate de meserie dacă faci din scârbă asta,norocul tau ca am fost in toane bune,la ce Bună ești puteai face bani grei,dar așa se cerne calitatea....Și inca un aspect negativ tiganusul de portar ar trebuii sa fie mai discret nu sa țipe în gura mare unde mergeți unde mergeți,norocul lui ca erea o doamna pe acolo ca îl luam la misto un pic...Merge spaga domnu merge spaga data viitoare sunt pus pe caterinca..Va las domniilor note de trecere nu dau aici pacat de ambalaj dacă vreți sa futeti păpuși gonflabile mergeți...

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator fedor14
Reputație: 0

Am fost si eu...

 

 

Plictisita rau de tot, iti vine sa o intrebi ceva sa nu fi murit in timp ce tu o futi.

 

Nu accepta FK, nu anal, si cu oralul aproape ma adoarme.

 

 

 

Aspect: 8-9, destul de ok.

IQ: 70

 

Este un cuib acolo, mai era o domnisoara, ca aspect nu era ceva deosebit.

 

Nu ma intorc.

 

Mai ales ca portarul de jegos.

 

Edit:

 

Ce e funny ca atunci cand am dat limbi in pizda, nu am simtit nimic de la ea, deobicei la limbi fetele mai zic ceva sau mai au un 'tick' muscular ceva.

Am fost la atent si la ea ABSOLUT NIMIC, prima data in lunga mea cariera de curvar cand mi s-a intamplat asta.

E clar ca e un fel de asexuala sau pizda paralizata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...