Sari la conținut

0743797111 Lidl Iosia


snipper18

Postări Recomandate

Azi am dat de o dameza in JB cu un anunt interesant , masaj de relaxare si companie intima pentru pretentiosi si anuntul din titlu , curios am sunat si am stabilit o intalnire.

Ajung la Lidl , dameza sta in blocul EDITAT

Dameza sta la etajul 1 al blocului (nu mai retin exact cum se numeste strada ceva cu P...in orice caz...) pentru viitori confrati care o vor vizita la etajul 1 se ajunge cum ai intrat in bloc prima usa de termopan la dreapta ...si eu am cautat putin pana am intrat ...si sa nu patiti la fel va informez !

Ajuns la una , imi deschide o dameza micuta de inaltime 160..165, imbracata ca de strada cu pantaloni si tricou...ma pofteste inauntru stabilim pret : masaj de relaxare si erotic + companie intima 100Ron-30min , 150 ron-o ora ! Dupa negocieri ii platesc 100 ron pentru 45-50 de minute...ne desbracam incepe cu un masaj sec fara crema/ulei...nimic doar cu mainile...mai mult ciupituri decat masaj, dar sa trecem peste...continua cu un oral ft bine executat , foarte umed , fara atentie la oooo...si fara DT foarte adanc , in rest executat bine cu satuturi pe corp , masat se joaca cu sanii cu sceptreul nu e rea , dupa un normal cu finalizare in preze!

Locatie : 9 pat mare , parca mirosea un pic a inchis, baia curata prosop curat .

Oral : 9 destul de bine executat ,destul de umed 

Normal :8 pussy epilata fara mirosuri suspecte se excita destul de bine...se umezeste si ea

GFE : 6/7 nu prea ai ce sa povestesti cu ea ...sau cel putin eu

Pret : 100 ron masaj + companie 30 min , 150ron/ora

Dameza : 23 de ani(din spusele ei) 160,165 sani frumosi , carnea tare , fund bombat , sprencene tauate nu e de etnie!

Concluzia : de revenit ( cel putin pentru mine )!

 

Sper ca nu am omis ceva , spor la bani!

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0
Sper ca nu am omis ceva , spor la bani!

Salut snipper18. Nu e bine sa dam prea multe detalii despre locatie (regulamentul nostru chiar si interzice)! Ajunge atat: zona si strada (daca nu ma insel ii strada Poienitei)

+1 pt recenzie

Link spre comentariu
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

Am vizitat-o pe aceasta dameza descrisa de snipper18 destul de detaliat, a-si spune doar in completare ca e amabila, face masaj erotic, sex oral doar protejat si normal protejat la 100 lei sedinta. La telefon e amabila, spune ca face masaj de relaxare, body-masaj ,masaj erotic+ blabla dar in realitate un masaj cu sanii pe corp + sex oral protejat+ normal protejat. Anal nu face.

Dupa spusele ei e noua pe piata si e independenta.

Actiunea in sine masaj fad nud cu sanii pe corp destul de scurt, fara body-masaj cu ulei cum scrie la carte pt cunoscatori, oral executat doar cu prezervativ fara deep, eu unul nu simt nimic protejat, dar e mai sanatos , trecut in mai multe pozitii, dupa care doggie-style, scos pre-ul pe care m-a pus sa-l cumpar inainte si terminat pe fundul ei bombat si apetisant.

De revenit doar in cazul in care ofera serviciile ca la carte exact pe cele pe care le enumera la negocieri si prezentare .

Locatie : 9 curat

Baie : 8 curata, dar prosop umed, oricum ar fi recomandat ca fiecare sa-si aduca cele necesare de acasa.

Temperatura : 6 frig

Pat : 9 mare ( minus pt igiena, de recomandat sa cumpere cearceafuri de unica folosinta gen salon de masaj BellaDonna si ulei de masaj)

GFE : 9 (destul de comunicativa, daca stii cum sa vorbesti cu ea)

Normal protejat : 7 (era 9 daca era neprotejat) fara deep , destul de mecanic.

Normal protejat : 9 (un pic larguta inauntru)

Aspect : 8

Fisting : 10

O recomand , de revenit, ar putea ajunge in top, daca ar selecta clientii si cred ca ii si selecteaza , daca ar pune accent mai mare pe masajul promis la telefon asa cum a invatat la locul de munca anterior.

  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Atras de recenta intrare a acestei fete pe piata oradeana a sexului platit si de eventualul ”trecut” de maseuza am sunat-o pentru o programare peste o jumatate de ora. Mi-a zis ca se poate dar vrea sa o sun si cu 10 minute inainte, ma gandeam ca probabil acesta e timpul pe care-l lasa intre clienti. Acum dupa vizita cred ca m-am inselat, e un fast fuck in toata regula, banda rulanta cu o viteza mult prea mare.

Ajuns in zona m-am confruntat cu o problema spinoasa, cea a gasirii unui loc de parcare nerezervat de riverani. Rezolvata fiind aceasta problema am patruns in blocul in care locuieste, probabil doar cu garsoniere judecand dupa desele usi care strajuiau culoarul.

Usa mi-a fost deschisa de domnisoara imbracata cu un halat de baie si incaltata in ceva slapi, facandu-mi in acelasi timp un semn limpede sa-mi tin gura pt ca vorbea la telefon cu un alt posibil client. Dupa ce i-a recitat respectivului ”meniul” si lista de preturi, lucru care m-a bucurat pt ca eu nu o intrebasem la tel stiind deja de pe forum, m-a luat in primire. Mi-a spus ce tipuri de masaj face, no FK si finalizare prin tehnici: adica oral si normal :laugh2

Fiind cu dusul facut de 20 min nu am mai vizitat la inceput baia, ea s-a dezbracat, arata bine la corp,mi-a solicitat si mie acelasi lucru si, dupa ce am fost instalat cu fata-n jos spre patura pe care probabil o schimba la fiecare 120 de clienti,  m-a intrebat daca masajul de relaxare il vreau cu crema sau fara. Am optat pt varianta 2.

Dupa circa 30 de secunde de piscaturi pe spate am rugat-o sa trecem peste aceasta faza si sa continuam cu un masaj erotic.Zis sa ma intorc cu fata-n sus si facut mediocru cu perechea de sani frumosi, cu sfarcuri foarte erectile, din dotare. Dupa cateva minute umplute cu aceleasi miscari repetitive s-a plictisit, a scos un prezervativ si l-a montat, a urmat un oral slabut spre nesatisfacator, incercand din cand in cand sa mai scuipe pe prezervativ. Cum molfaia ea asa penisul care era cam la 60% din potential i s-a parut ca aude bazaitul telefoanelor(totusi date pe silent) si m-a intrebat daca suna telefonul, i-am confirmat ca da. Aceasta scurta discutie a avut asupra mea efectul unui dus rece, deci a luat-o de la inceput cu oralul. 

Dupa primele semne de revenire am cerut eu trecerea la next level: sex normal. Inceput misionar, plictis mare, geme fals de tot, dupa cateva minute am trecut la caprita, pozitia ei preferata dupa cum mi s-a destainuit. Are niste buci faine, sta binisor in capra,  gemete false din nou, am facut un efort major sa ejaculez pe curul ala fain, cam ca si colegul Gionito. 

La sfarsit am vizitat baia, nu are nici un prosop, ea si-a sters cu hartie fundul de sloboz, sper ca a facut dus pe urma.

 

Note

 

Locatia 5, nu schimba asternutul, adica patura de pe pat, nu are prosoape, dupa ce a stins lumina s-a facut prea intuneric. Patul are 2 saltele intre care e o zona tare care te incomodeaza mai ales in pozitia capra, daca nu esti atent te poti si lovi la miscari mai destrabalate.

 

Aspect de 6,5 fatza si de 8 corpul, cu mentiunea ca este scunda

 

Masaj de relaxare nota 1(din oficiu) iar erotic 4, e foarte departe de ceea ce eu numesc masaj erotic.

 

Oral protejat de nota 5

 

Normal de 6, nimic memorabil.

 

GFE........ ce-i ala?  nici macar nu-l mimeaza. E deja cu gandul la urmatorul si la suta de lei a respectivului. Sa nu se inteleaga gresit, si cu mine a fost comunicativa, dar nu in sensul de gfe, ci mai degraba ca o vecina, nimic de-a face cu erotismul. Sau poate nu am eu clare notiunile.

La sfarsit i-am platit cei 100 de lei si i-am spus ca nu mai vin pe la ea daca nu-si schimba modul de abordare si paleta de servicii. A zis ca pot sa mai vin si mai vedem. Deja era si cam agitata ca tot vibra celularul si nu se mai putea concentra la altceva, se tot uita pe furis spre el.

 

 Sa fiu cinstit nu prea-mi vine sa mai incerc.

  • Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu

  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

In atentia lui Pisicutz si utilizatorilor !

  Azi 03.12.2017 am deschis laptopul si surpriza : cca 1500 de notificari , mai exact 1447 daca nu ma insel din partea userului mercenary25 si motoko13 usere  inscrise de putin timp, in spatele caruia se afla acelasi fustrat dement sau ghiciti voi cine sau ce .

  Asadar a reusit de la cca 890 nu mai stiu exact puncte reputatie  sa ma bage la -540. Cat de dement poti fi si nu ia nimeni nici o atitudine.

  Probabil urmeaza adrian10, adeun_dayic si alti useri de incredere.

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...