Sari la conținut

Tineretului singura in locatie - 0723077594


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Intersectie Ghe Sincai cu Lanariei, blocul semicerc.

La telefon o voce atractiva. La fatza locului o fata (sigur nu e singura) care, la prima vedere promite.

Dulcica la fatza, corp interesant, feciorelnic, forme tentante, sani medii, armoniosi. Nu e ceva dupa care sa intorci capul pe strada, dar arata binisor.

Vazand-o, chiar mi-am facut sperante de o experienta reusita. Nu este cea din poza, dar e atractiva, pare, insa, mai de la tzara, la vorba si atitudine si chiar si tinuta fizica, parca nu este vocea din telefon. 

Am decis sa raman o runda (100/150), cu prelungire, daca consider.

I-am propus dus impreuna, a fost de acord destul de timid si ... la dus au inceput fitzele, reticenta la atingeri, pusa pe dusat rapid.

Mergem in camera. Incepe un oral bunicel, dar dupa 10-15 secunde se ridica sa pregateasca prezervativul. Ma uit lung la ea si o intreb ce face .... gata pregatirea? Incerc sa ma bucur si eu de trupul ei, dar, este iar reticenta, imi explica ca trebuie sa ma incadrez in 10-15min. Incep sa ma enervez si ii amintesc discutia telefonica, unde portia tine 30min.

Incerc si cateva pozitii, numai ca domsioara este pur si simplu butuc, nu participa la actiune. O intreb daca este obosita, sau care e problema. Imi explica ca nu e usor sa ti-o tragi de dimineata pana seara (era ora 23).  

Erectia deja este ca si inexistenta, asa ca imi scoate prezervativul, pare ca sa duce sa ia altul, dispare cateva minute. Apartamentul e cu scara interioara si,probabil, cel putin 3 camere, cu usile inchise. Revine fara prezervativ si ... surpriza, ma intreaba daca vreau fara, numai sa ii promit ca nu imi dau drumul inauntru. Cica sa nu imi fac griji ca la majoritatea foloseste prezervativ. M-a dat pe spate cu marturia ei. Deci, aveti grija cu domsoara. II cer sa faca un oral cu fin, ca sa nu consider chiar totul ratat. Oralul slabut, fara artificii.

Intre timp, se pare ca un alt client astepta in una din camere, probabil primit cand a disparut.

In concluzie, evitati-o, pirdere de timp si bani.

Probail, in apartament stau si sefii ei.

Note: 7-7.5 la fizic, Oralul il incepuse promitator, dar s-a terminat slab, 5

 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am ajuns si eu in cuibul ala.... La etajul 1, nu?

 

Au aparut 3 fete, toate cucuiete....eram cu telefonul in mana si m-am uitat la pozele puse pe anuntul apoi la ele....ele in timpul asta m-au pus sa aleg cu cine vreau...Evident ca am ales usa si am taiat-o de acolo. Le-am spus ca nu seamna nici una cu pozele din anuntul.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Telefon: 89.89.889
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 89.89.889
  • Oras:Bucuresti

Bah , p-asta din poze ai futea-o si imbracata la cum arata .
DAR , pana nu isi iau cateva peste bot nu se potolesc cu prosteala asta pe fata . Partea proasta este ca atata timp cat se duc acolo diversi "statuti" satui de laba trista care dau banii fara sa se uite , noi astialaltii mai selectivii avem de suferit ( ca sa zic asa) . Muistele astea o sa continue cu abureala ieftina .
Eu unul , daca ma duc in locatie si gasesc altceva decat pozele din anunt ( asta insemnand ceva mai nasol decat anuntul) atunci dau cu pass . Sunt prea rarisime cazurile in care sa gasesti ceva mai bun.
Asadar , daca mai gasiti tzepare din astea dati de stire . Merita evitate cu succes.

:rax2

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...