Sari la conținut

Cristina 0727260312


Postări Recomandate

  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Buna Cristina!

Cand esti disponibila?

 

"Revin in camera si incepem actiunea , de fapt Cristina incepe un oral executat gradat, incet la inceput, usor, apoi din ce in ce mai rapid si apasat, cu schimbari de ritm , fara sa foloseasca mana. Transform totul in 69 pentru ca sa ma pot bucura deplin de calitatile domnisoarei. Schimbam cateva pozitii la oral pana ajung eu in picioare, Cristina pe marginea patului si finalizez pe sanii ei"

 

Buna Cristina - eu vreau la fel!  

:kiss3

Link spre comentariu

Am foat si eu la domnisoara Cristina si pot sa spun ca a fost o intalnire interesanta! O fata draguta cu forme bune as putea spune! Am optat pentru o finalizare si la sfarsitul intalnirii ma declar multumit si satisfacut de aceasta domnisoara! Ca si locatie este foarte usor de gasit cu locuri de parcare. Apartament dotat cu baie(sapun lichid de mai multe feluri, prosoape curate). Ca si note pot oferi:

Igiena-10

NP-8(intotdeauna este loc de mai bine)

ON-9(un oral destul de bun)

Per total eu zic ca este o escorta interesanta si de incercat!

O seara faina! (si spor la treaba😊)

  • Like 4
Link spre comentariu

Salut,

Am fost la dra Cristina, o fata foarte draguta si amabila.

Face tot posibilul sa te simti bine. Si gurul aspect negativ, dupa o incercare de anal nereusita( din vina mea) am incercat o fin faciala care a fost de fapt o finalizare pe langa ureche, dra acoperind fata cu mainile.

Oral 8-9 chiar bun

Normal-8 ok

Anal- nu am reusit😂😂

De revenit?? Poate

Multumesc oricum pt intalnire Cristina

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Saptamana trecuta m-am hotarat si eu sa o vizitez pe domnisoara Cristina.

Locatia - la Onix, usor de gasit. Dupa ce a deschis usa apartamentului am fost surprins sa vad cat de bine arata, e mult mai slim - in poze pare ceva mai plinutza.

In camera avea pregatita o doza de cola rece pentru mine... era destul de cald asa ca a picat la fix. M-am cerut la dus - dotat cu gel barbatesc si prosoape curate.

Inapoi in camera - actiunea a inceput cu un oral executat lent la cererea mea, ca-mi place sa savurez momentul. Fara deep dar are o tehnica buna - face cumva o miscare de rotatie atunci cand o ia mai adanc. Dupa care am cerut anveloparea si am rugat-o sa-mi vina deasupra. Se misca bine in Lady on Top... imbratisari, sarutari corporale... sanii moi dar cu sfarcuri erectile. N-am rezistat prea mult si am finalizat in balonas.

Apoi o mica pauza de socializare  si am trecut la runda a doua. Acelasi oral reusit, dupa care normal protejat. Dupa cateva pozitii am incercat-o si anal. E foarte stramta, am reusit sa o patrund cam pe jumatate dar fara sa finalizez... asa ca am revenit la normal, intr-un doggy care m-a epuizat. 

Desi doua finalizare nu a mai avut loc (din vina mea), a fost o experienta pe care as vrea s-o mai incerc. 

Cristina e o prezenta foarte placuta, de recomandat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0742318467
  • Oras:Maroc
  • Telefon: 0742318467
  • Oras:Maroc

Salut. Am vizitat si eu aceasta domnisoara, de ceva vreme am vrut si intr un final am reusit,

 Sunat, programat imediat, ajuns pe la onix, invitat in camera. Am venit dusat de acasa, dar stiu ca baia e super ok , dotata cu de toate, apartamentul foarte frumos. Am ramas surprins cat de frumoasa e. Mai slim in realitate cu niste sfarcuri mari si numai bune de lins. 

Oral bun spre foarte bun , normal foarte bun, stramta si geme natural. Pe durata intalnirii telefonul pe silent se poarta frumos cu tine daca si tu te porti la fel. O experienta super reusita, m am simtit bine.

 Ca si note dupa parerea mea: 

Igiena- 10 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0742318467
  • Oras:Maroc
  • Telefon: 0742318467
  • Oras:Maroc

imi cer scuze scriu de pe tel si sunt sub vizor.. revin cu notele 

 oral- 9 

 normal-9 

anal- nu am incercat

 gf-10

 de revenit ...da cu siguranta

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gogu2017
Reputație: 0

prins de curiozitate am facut si eu o programare la domnisoara... recenziile is adevarate, o prezenta f agreabila, profesionalism, nimic suspect, frumusica si f amabila

 

este pro client si asta este f de apreciat, eu am simtit-o un pic timida, dar da bine, am optat si pt un masaj de relaxare, a facut fata cu brio, chiar am speriat-o putin cand am rugat-o sa se urce cu totul pe spatele meu :), pb cu spatele...eu sunt mare si ea este undeva la 53 kg...decent

 

arata bine, merita sustinuta

 

spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...