Sari la conținut

Antonia - Stefan cel Mare - 0720285317 si 0732658008


Postări Recomandate

Anunt:

 

http://m.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/antonia-noua-in-zona-20-de-ani-stefan-cel-mare-ofer-masaj-de-relaxare-domnilor_45515871.html

 

Sunt o femeie incitanta, serioasa si patimasa, cu mine poti avea clipe unice domnilor generosi. Nimeni nu face sex oral mai bine ca mine, vino acum si convinge-te!!!!, oral (in functie de marime) si normal in ce pozitie vrei tu Fac oral si normal si-mi place mult si asta ma ajuta sa fiu foarte buna pentru tot ceea ce prestez.

 

Detalii suplimentare: 1.68 si 50 de kg

 

 

Servicii dupa apelul telephonic:

 

 - 1 finalizare / 25 min / OP (N) in functie de igiena si sex N protejat - 70 lei

 - 2 finalizari 60 minute / OP (N) in functie de igiena si sex N protejat - 150 lei

 

Poveste:

 

Am vazut pozele in urma cu cateva zile si ceva s-a miscat in mine vazand si varsta frageda. Dupa incercari nereusite de a o contacta am apelat-o din nou dupa cateva zile. De data asta mi-a raspuns o voce normala (nici acra nici dulce), mi-a insirat serviciile si am si plecat pe usa.

 

Locatia este langa IGP-ul de pe Stefan cel Mare. Blocul este unul cam darapanat avand in vedere locatia. Apartamentul in sine este curat si cu de toate.

 

La intrare m-a intampinat o domnisoara dupa descrierea anuntului cu un crop foarte frumos dar mai putin cand a fost timpul sa-mi ridic si privirea (la fata este tocmai la polul opus). M-a condus in dormitor iar trecerea se face prin sufragerie. Locatie cu de toate mai putin apa calda care trebuie lasata sa cuuurga mult ca sa ai parte de asa ceva. Dupa un scurt refresh la qveta m-a asteptat in dormitor cu un halat destul de elegant as putea spune.

 

M-a intrebat cat vreau sa stau (cred ca a fost inainte de a face dus asta) I-am spus ca o finalizare fiindca nu cred ca pot duce mai mult si I-am dat bacnota cu I.L. Caragiale. S-a cautat de rest si mi-a zis ca nu are asa ca am avut spirit si I-am zis ca mai stam inca 10-15 minute si a agreat.

 

Actiunea a debutat direct, cu mine pe pat si ea atingandu-ma unde trebuie. A inceput repejor cu oralul slow si zemos dupa cum I-am si cerut sa-l faca. Dupa 5 minute am schimbat in 69 ca sa ii admir pasarica perfect epilata dar si un fund bombat si cu carnea tare. Probabil ca daca avea un pret mai mare m-as fi incumetat sa i-o incerc. Dupa tentative nereusite de a o umezii manual I-am cerut pentru normal de unde m-a intampinat cu un prezervativ marca Tango Deluxe cu fructe (păzea​!).

 

Am facut o singura pozitie pentru 15 minute adica misionarul si desi foarte simplu mi-a facut placere sa o simt subtirica sub mine. Timp de 5 minute nu a schitat nimic dar treptat simteam cum se misca unduios sub mine si gemea. Nu stiu daca ma strangea din picioare ca sa termin mai repede sau daca ii placea, probabil ca ambele. Am terminat dupa ce eram amandoi learca de transpiratie doar ca am avut o surprinza neplacuta la scoate dupa ce observasem prezervativul.... RUPT!

 

Fiind la prima experienta de acest gen am intrebat-o daca este ok si a zis sa fiu linistit ca n-are nimic si ca I s-a mai intamplat si m-a intrebat daca eu sunt ok. M-am dus direct la dus si I-am dat cateva sfaturi sa isi ia lubrifiant si mi-a mai repetat ca I s-a mai intamplat asta. I-am atras atentia ca spre binele ei cat si a altora ar fi bine sa isi ia masuri de precautie.

 

Dupa ce m-am imbracat aceasta a deschis usa de la dormitor si facea semne catre canapea parca sa atentioneze pe careva ca trebuie sa treaca cu cineva dupa care am avut parte sa vad pe canapeaua din sufragerie pe doua tipe una mai grasa, alta mai putin grasa care m-au salutat si pe cand treceam au scos un fel de hollalaaa. Probabil un mai vazusera de ceva vreme clienti mai bine imbracati / aspectuosi.

 

Rezultate:

 - locatie: apartamentul este cu de toate, mai putin apa calda care trebuie lasata mai mult timp pentru a avea parte

 - la fata nu pot sa ii dau decat nota de trecere, adica un 5.5 cu tot cu machiaj si cu corpul ei frumos. Nu prea te priveste in ochi, probabil din cauza nefrumusetii si a neincrederii care vine din aceasta.

 - corp de la mine are nota 9.5 desi nu are sanii mari tot ce are este bine proportionat si cu carnea tare. Este subtirica in talie si cu un fund foarte atragator.

 - igiena este a unei escorte mult mai scumpe, epilate perfect, fara miros si cu un mic inceput de labi la pasarica. Nota 10

 - oralul  - neprotejat, lent, zemos la cerere dar fara nimic fancy. Mai multe de jumatate nu a luat dar nici de maini nu s-a ajutat. Nota 6.5-7.

 - GFE/Atitudine: n-am avut parte dar nici n-am cerut. Cu mine a fost normala pe toata duarata, a incercat sa se faca placuta prin ceea ce facea.

 - Nota: pozele sunt foarte bine facute si arata demential dar din pacate nu te astepta imbracata asa.

 

Overall: ~8.0 +/- 1 (fara a tine cont de prezervativul rupt)

 

Posibil sa o trec pe lista de "reveniri"

 

 

post-211709-0-85973500-1512067435_thumb.jpg

post-211709-0-45517800-1512067440_thumb.jpg

post-211709-0-15165000-1512067445_thumb.jpg

post-211709-0-26315900-1512067450_thumb.jpg

post-211709-0-47628000-1512067455_thumb.jpg

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat domnisoara Antonia acu citeva zile.

 

Trec peste detalii cu apartamentul si baia, Evantai a scris foarte frumos si este corect in toate punctele de vedere.

 

Acum, este vorba de o fata in jur de 165 si 50 kg, sini micuti nr1, la fatza... cum sa spun, da intradevar nu este dotata din natura. Asi zice ca ar fi obosita ca una de 30 ani cu un corp de 20, si cu ceva aer cam de tara.

 

I am inminat banii de la inceput cum mi a cerut (70l), s a dus sa i puna undeva la pusculita si a revenit dupa citeva minute. Ma uitam la timpul cum trece... Facusem dus de acasa dar am tras totusi o privire si in baia care parea curata. Tin sa spun ca nu am vazut decit un singur prosop disponibil in baie si vreo 2 care se uscau cu greu pe un calorifer in camera.

 

Pentru actiunea propriu zisa a trebuit sa i reduc din viteza caci dameza era pornita sa puna preze direct si dai bataie. I am cerut sa se intinda pe pat, am procedat cit se poate de decent in citeva minute ai cunoaste corpul si citeva treceri printre picioarele ei cu limba (curata fara mirosuri).

 

La normal stiind ca nu prea mai aveam timp am ramas la un misio. A stat fata linistita fara a schitza un cuvint sau miscari anexe. Finalizat cu greu si cu multa imaginatie. (Am avut parte de vreo 2 ori de o atentionare ca trece timpul).

 

Concluzie: nu prea cred in pozele alea, nu pare sa fie ea chiar daca seamana la corp. 

 

Citeva note:

 

Locatia 7

 

Fata corp 8, fatza 6

 

Oral neincercat

 

Normal 6 

 

70L tura.

 

No FK, GFE etc..

 

Pentru o data de curiozitate merge daca sunteti in zona, dar personal nu mai merg. 

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Aurel Vlaicu. Aproape de corporatisti. Cred ca mai degraba Barbu Vacarescu

 

Asa m-am gandit si eu initial, cine dracu a auzit de strada? Toata lumea stie de zona/metrou.

 

https://i.imgur.com/i4C38sp.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...