Sari la conținut

Natalia 0755978035


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

 

Am fost ieri la fata din anuntul:

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Relaxare-totala/7b0162767d606055.html

 

Am sunat-o, vorbeste frumos la telefon, i-am spus ca vreau sa o vizitez si m-a avertizat sa nu vin daca sunt tzigan (ea a spus de fapt rom) sau daca am bile, pentru ca nu ma primeste. Am zis ok, super, m-am deplasat la locatia ei, are un apartament intr-un bloc foarte aproape de piata mare. 

M-a intampinat tipa, este exact cea din poze fara niciun dubiu, are vreo 25 de ani, tatuajele corespund. Este inalta, arata bine, dar nu pot sa zic ca m-a dat pe spate. Am intrat in camera, curat, aranjat  frumos, luminat, desi mirosea a fum de tigara. Am inceput cu niste mangaieri, chestii ... are oglinzi multe si asta chiar imi place, am inceput cu oral neprotejat, executat destul de bine zic eu. Oralul a durat putin mai mult de cinci minute, cand, dupa ce a constatat ca "sunt pregatit" mi-a pus prezervativul, dupa care am vrut sa incep cu normal pe la spate. Din pacate dupa cateva secunde nu mai eram pregatit, e drept ca bausem o bere, dar foarte rar mi se intampla... In fine, am incercat si eu si ea cu mana, dar nu a mai vrut. I-am cerut sa imi faca oral in continuare, si a refuzat categoric, motivand ca nu face oral decat o singura data pe numar !!! Dupa cateva minute mi-a spus ca trebuie sa ma concentrez pentru ca mai este putin timp. Sunt convins ca nu trecuse decat un sfert de ora. Am mai incercat sa o conving sa imi faca oral, dar ea, foarte rigida a refuzat din nou. Am plecat neterminat.  

 

Note:

 

Locatie 9  

Aspect fizic: 8,5 

Oral: 8

Normal:  nu a fost cazul

GFE: 4,5 

 

 

Eu cu siguranta nu voi reveni pentru ca este extrem de rigida (ma refer la comportament), nu se implica, are un zambet cum nu am vazut mai fals, si m-a pacalit cu timpul. Voi cantariti si decideti singuri.

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si cat a fost halatul.FK,finalizare orala,ai intrebat?

 

Scuze fratie, am uitat.

100 lei numarul, si 200 ora. FK nu am facut si nu am intrebat, finalizare orala banuiesc ca nu face pentru ca la oral m-a avertizat sa o anunt daca imi vine. 

Am intrebat in schimb de finalizare corporala si a zis ca este extra 50 RON.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...