Sari la conținut

SILICONATA 100%% REALA?


Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Salut dolcevita si bine ai venit pe forum.

Te rog sa citesti regulamentul (ghid in semnatura mea). O intrebare se posteaza la sectiunea de Intrebari si raspunsuri. Nu la Top escorte!!

 

Mutat!

Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

In primul rand pozele sunt furate si apar pe multe alte site-uri sau forumuri (tipa este Sarah ...) ... http://forum.phun.com/showthread.php?t=491099. Plus , plus ca mai este un thread deschis cu pozele astea, dar nu il gasesc acum ... daca memoria nu imi joaca feste. Daca linkul este interzis la postare ... rog un moderator sa-l stearga.

 

In al doilea rand rog un moderator sa stearga adresa completa a donsoarei trecuta de colegul de mai sus. Cred ca este suficient Str. Muzicescu, iar pentru mai multe detalii se da simplu un telefon. Si probabil adresa este la vreo vila ceva ... cu numarul ala.

Link spre comentariu

Salut.

Pozele sunt reale dar au o vechime de vreo 2-3 ani. Intre timp fetei i-au aparut mai multe tatuaje. Am vizitat-o in Decembrie, inainte de Anul nou. Locatie de lux daca ar fi fost si curat... asa as spune ca e de 5,5-6. Baie murdara, cu urme de noroi pe jos, fara prosop, noroc ca stau aproape si am facut dush acasa. Despre servicii: un 8 pentru oral, am optat pentru oral protejat pentru ca are piercing. Normal 8, se implica, nu sta chiar ca scandura dar.....are o figura trista... e rece, cine cauta gfe nu gaseste aici (drept e ca eu nu am cautat asa ceva si ca atare nu am intrebat-o daca ofera). Corpul e de 8-9, fatza e ca in poze, poate mai obosita, cu usoare cearcane si cum ziceam, 2-3 ani in plus fata de poze. Ca si plus: nu asculta manele si cam face tot ce-i spui. E din Bucuresti si mai sta cel putin cu o alta fata, mai draguta decat ea :). Bafta la futut!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...