Sari la conținut

Adela noua in orasul tau 60 nr😘150h...0749376496


guruswen

Postări Recomandate

  • Oras:galati
  • Oras:galati

Salutare tuturor detinatorilor de oua !


Este primul topic pe care il deschid si asta inseamna ceva .... inseamna ca am avut o experienta de cacat cu mandra care are anuntul https://www.publi24....777b60675e.html


Am vizitat-o zilele astea ... spre nesansa mea.


Totul a inceput bine, cu o conversatie de complezenta. Aspect ok, futabila, nu rupta din soare la fata dar la corp multumitor.


A inceput cu un oral bunicel dar care a durat cam 2 minute , dupa care a spus ca vrea sa trecem la normal ca o doare gura.


Am pus guma si ma calarit inca 1-2 minute dupa care imi zica sa schimbam pozitia ca a obosit.


O invit la o caprita unde a mai stat maxim 2 minute ... si acum incepe circul. Dupa cele 2 minute de stat capra , pe o tonalitate nervoasa incepe sa tipe oarecum la mine ca ar cam trebui sa termin. In secunda aia mi-a murit interesul total. O invit la o muie in speranta ca-i umplu gura cat mai rapid , imi trag nadragii si ma duc in viata.... doar ca ma enervasem si juniorul nu mai tinea cu mine. 


A mai supt-o vre-o 2 minute mai mult pufaind de nervi si la un moment dat se pune-n cur si zice ca nu mai face nimic.


Eu cu calm ii zic ca ii dau extra numai sa termine dracului ce mortii ma-sii a inceput sa faca (nu am folosit limbajul asta )


Ea zbiara la mine ca nu vrea nimic extra ca ala e pretul.


Ma ridic la fel de calm incep sa ma imbrac si cu acelasi calm ii spun ca tocmai a pierdut un client si ca spre binele ei ar trebui sa isi schimbe atitudinea.


Raspunsul ei , pe un ton zeflemitor a fost ..."stai linistit ca nu mor de foame, sunt destui PROSTI"


In momentul ala impulsul a fost sa-i dau un pumn intre ochi cu toata pofta , sa-i crap capul.... nu am facut-o , cu toate ca merita. M-am linistit intrucat nu sunt un individ violent si consider ca puterea cuvantului este mai mare decat cea a pumnului.


Parerea personala este ca fata are deviatii comportamentale intrucat trece brusc de la o stare la alta.


Atitudinea de subcenturista ma face sa o propun la "de evitat"


Note nu are sens sa dau intrucat am spus in cuvinte ce am avut de spus.


Linie finala, pastrati-va banii si cautati in alta parte.


Am sa atasez si poze sa stiti despre cine este vorba. Confir ca pozele sunt reale doar ca este miniona si nu lunga cum pare din poze.


post-46658-0-37792900-1512678191_thumb.jpgpost-46658-0-20168700-1512678204_thumb.jpgpost-46658-0-41568500-1512678214_thumb.jpg


  • Like 3
Link spre comentariu

Sincer...nu prea stiu ce sa spun despre postarea ta

Am fost si eu la ea...si s-a dovedit contrariul la ce ai spus tu

 

Fata m-a primit calduros,e foarte comunicativa si chiar de treaba,daca stii cum sa te comporti normal,ca ea o folosit acum acest limbaj e posibil sa se fi simtit jignita de ceea ce ai spus tu si o reactionat la nervi.

 

Oricum servicile o fost foarte ok,nu s-a plans de nimic,chiar s-a implicat si chiar s-a descurcat de minune.

 

Eu o recomand insa depinde de fiecare ce si cum crede.

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Salut, și eu am fost la ea și a fost ok.

Oral chiar bun cu deep, a stat în toate pozițiile fără sa comenteze...iar eu sunt pretențios la din-astea. Stat cam 25-30 min 1 nr. Lăsat 70 lei. Per total mulțumit.

 

Na...avem cu toții zile mai bune și mai puțin bune.

 

Spor la futut!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Nu îmi explic comportamentul ei decât prin existența unor eventuale probleme psihice ce le-ar putea avea. Sunat înainte, stabilit că ajung la ea in 15 minute, sun la interfon, îmi răspunde și urc. Ajung in apartament, am fost la baie pt igienizare și apoi a început distracția cu un oral, la care după 2 minute îmi spune ceva de genul că mă alint și că nu ar trebui sa vin la femei băut. Probabil o să-i fac o data o surpriză și o să mă duc într-adevăr băut la ea, să vadă ce însemnă asta. Deja îmi murise interesul, însă am zis că dacă tot am venit să termin , astfel că mi-a pus prezervativul, ea a trecut deasupra, însă comentând întruna, n-am mai rezistat și am pus-o capra de am terminat cât mai repede gândindu-ma la altcineva. Totul a durat cca 10 minute, pentru care am decontat 70 de lei. Am incercat apoi să-i explic că nu toți care vin la ea sunt niște nenorociți bețivi sau niste nebuni, astfel că ar trebui sa aibă grijă la comportament și la modalitatea de selectare a clienților. Nicio șansă, ea fiind mult mai interesată de telenovela de pe kanal D. In concluzie, daca aveți nervii tari si nu aveți vreo pretenție, puteți apela la doamna in cauză. Eu nu o să mai apelez la ea vreodată. PS: am scris această recenzie la 20 de minute după ce am ieșit de la ea, deci puteți trage voi concluzia cu privire la cantitatea de alcool pe care o am in sânge! Că sa nu zic eu că nu sunt beat. Spor la futut!

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci
  • Telefon: 0786501175
  • Oras:Tecuci

Din prima postare nu am cunoscut-o, dar lincul al doilea am recunosct-o , nu am ajuns la ea dar urma so fac pana ce a inceput a tipa la telefon si mi-a inchis in nas pentru niste detalii , am zis pe banii mei,.... pas si am trecut mai departe escorte sunt cu duzina !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...