Sari la conținut

0762251690 Camilla & Alina


Postări Recomandate

  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare! Deschid acest thread, dar nu adaug nici un anunţ de pe net pentru că nu am găsit niciunul. În anii trecuţi existau anunţuri referitoare la serviciile de dominare oferite în această locaţie (care este un salon de masaj situat în zona centrală a oraşului pe bd.Nicolae Bălcescu în apropiere de Intercontinental). Sunt câteva fete în acel salon de masaj erotic, dar, în principiu, la momentul actual dominare oferă doar Camilla şi Alina. Camilla face şi masaj erotic, am încercat şi aşa ceva anul trecut, dar părerea mea este că i se potriveşte mai bine domeniul acesta al dominării. Şedinţe de dominare am încercat cu fiecare din cele două fete, separat. Am discutat de la început ce îmi place, am aflat ce oferă exact şi ne-am pus de acord cum să se desfăşoare acţiunea. Eu, chiar dacă nu stau prea bine la capitolul comunicare, n-am fost pus în dificultate, pentru că cele două fete sunt foarte atente.

 

Fetele au articole specifice BDSM (totuşi dacă îşi aduce clientul alte accesorii preferate de-acasă nu se supără nimeni :) ) şi părerea mea este că se străduiesc să îndeplinească fanteziile clientului şi nu se limitează la chestii comune gen uro şi penetrări, adică singurele servicii din domeniul BDSM pe care le oferă multe escorte sau fete de alte saloane de masaj. Nu ştiu cum ar aprecia şedinţele lor de dominare cei mai versaţi în BDSM, dar, pentru cei care care caută uneori să-şi îndeplinească anumite fantezii din domeniul acesta (cazul meu), poate o fi experienţă interesantă.

 

Alina este o fată înaltă, lată în umeri, masivă, fostă sportivă dacă am înţeles eu bine. Cred că are cam 25- 28 ani.

 

Camilla este o fată blondă, drăguţă, micuţă de înălţime, subţirică, o persoană sociabilă, mai şmecheră de felul ei. Când am văzut-o prima dată nu-mi imaginam că ar putea fi fără milă în timpul şedinţelor de dominare :). Mignonă, zâmbăreaţă, amabilă, dar violentă la maxim dacă se cere :unsure:.

 

Alte informaţii:

  • Preţ = 150 lei/h -cu una dintre fete(pentru alte variante -vă asigur că există, am încercat în anii trecuţi, pentru mine e mai funny cu două fete- sunt alte preţuri, nu cu mult mai mari, dar nu le-am reţinut pe cele actuale)
  • Şedinţa de dominare de 1h (150 lei) nu durează ...mai puţin de 60min, amatorii de bdsm stiu că e un amănunt important
  • Camerele în care se desfăşoară acţiunea sunt ok, băile curate, prosoapele mari şi curate, există papuci disponibili pentru clienţi.
  • Program între orele 20 şi 06, sâmbăta şi duminica am înţeles că se începe mai devreme (îmi pare rău dar nu am reţinut programul actual), dar tot până la ora 6 dimineaţa. Pentru programări la alte ore se poate discuta cu fetele.
  • Nu e inclus sex în şedinţele de dominare şi nu ştiu dacă se oferă sex pentru bani mai mulţi.

Poate pentru majoritatea ar părea cam bizar să meargă la un salon de masaj pentru şedinţe de dominare, dar, dacă se trece peste acest aspect, amatorii de bdsm ar putea avea parte de experienţe plăcute.

 

Uitam să specific că dintre cele două fete o prefer pe Camilla, poate din cauză că am o slăbiciune pentru fetele mignone. Cred că următoarea poză făcută într-o cameră din salonul de masaj Jadore este a Camillei, dar nu bag mâna în foc:

 

post-10931-0-65371000-1359054359_thumb.jpg

 

Numai bine!

:wavey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Nici n-am ştiut că a fost un preţ de 250 lei, dar posibil să fi fost la un moment dat, nu te contrazic. Oricum eu pe la jumătatea anului trecut am plătit 200 lei/h (posibilă şi varianta cu două fete); erau alte fete pe la salonul acesta.

Acum să revin la luna ianuarie şi, ca să păstrez linia asta, :) voi adăuga că am sunat într-o zi  şi mi s-a spus că preţul e 150, iar la faţa locului, în altă zi, mi s-a comunicat că e 200 lei. Într-adevăr pe lista de preţuri :) din locaţie scrie 200 lei, fiindu-mi arătată pentru că eram foarte intrigat. Dar eu am spus foarte clar că am venit pentru că mi s-a comunicat telefonic preţul de 150 lei. Şi atât am plătit. N-a fost nici cea mai mică ceartă. Şi am sunat în altă zi şi mi s-a spus tot 150 lei/h, că nu e 200. Am presupus că s-au hotărât, până la urmă, la preţul 150 lei (şedinţa cu o singură fată).

Foarte clar, da?  :unsure: :)

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...