Sari la conținut

Bruneta fierbinte - 0752688516


Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Salut,

 

E prima mea recenzie, asa ca fiti blanzi cu mine :P

 

am fost zilele trecute la bruneta din informatia zilei cu nr. din titlu. Am sunat , a raspuns o voce placuta si hotarata, mi-a prezentat  oferta : 120 RON jumatate de ora, o finalizare, 200 RON o ora. Locatia : bloc de garsoniere langa IPA , o camera curata ,cald inauntru, pat ok, era singura ( am fost si la baie si cand a fost ea la bucatarie nu am vazut acolo pe nimeni).

Fata e draguta, bruneta, 1.60-1.65, corp average,sani maricei,frumosi,un pic lasati. A inceput cu un OP ,dupa 4-5 minute am trecut la normal, misionar, a fost ok ,nu iesit din comun, e un fast fuck cat de cat placut.

Mi-a pus doua prezervative cam micute pentru mine ( primul s-a rupt cand a incercat sa il puna ). Luati cu voi mai bine ceva prezervative sa nu aveti surprize.

De revenit in lipsa de altceva.

 

 God speed ....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare

Hello. Multumim de info :-) ne poti spune cam cati ani are fata?

Salut, dupa parerea mea are vreo 21-22,e tinerica.De precizat ca ar fi bine sa conduci ostilitatile, ea e pusa pe treaba sa te termine repede.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Ai avut dreptate. La domnisoara degeaba o platesti 30 minute. Daca tine mai mult erectia de 15 minute, face figuri :-)

Daca inteleg bine ,ai vizitat-o. Astept recenzia!

Link spre comentariu
  • Oras:satu mare
  • Oras:satu mare

Am vizitat-o dar sincer nu-mi placea experienta. Cum am intrat in apartament mo rugat sa ma dezbrac. Si si ea s-o dezbracat. Am vrut sa stau un pic de vorba cu ea, daca oricum am platit o ora. Dar dupa parerea ei o ora inseamna 2 terminari. Nimeni nu sta o ora, doar maximum 20 - 30 de minute. Deci domnisoara nu prea e prietenoasa.

Arata ok, dar avea niste vanete ciudate pe corp in mai multe locuri. Sincer nu eram deloc comfortabiil stiind ca probabil e batuta destul de des.

Dupa vreo 15 minute nici nu mai aveam chef, si am plecat.

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Domnisoara raspunde la numarul de mai sus cu o voce dezinteresanta, avand accent de unguroaica. Zice ca o cheama Anita si locuieste intr-un bloc de garsoniere de pe Closca.

M-a dat acceptul vizitei fara sa clipeasca si instant am fost la ea la usa. Garsoniera e micuta, dezordonata, locuita, un coltar si-o canapea extensibila, pe care era acuncata o patura. Cel mai interesant mi s-a parut a fi faptul ca nu are perdele la geam, si blocul de vizavi e destul de aproape. Aviz celor casatoriti si panicati ca cineva v-ar putea filma. Eu n-am avut treaba, sa-mi admire curu cine-o vrea. Se pare ca in Satu Mare n-a ajuns moda escortelor, cu primiri incantatoare si pline de sarm, fata asta m-a asteptat gatind ficatei cu ceapa. Si nici n-avea usa la bucatarie. A belit insa ochii mari cand am intrebat-o daca pot sa ma spal putin inainte de taraboi. Si ea este setata pe activitate pur sexuala, fara "derapaje" de curtezana, adica sex pur mecanic.

Fata e cam de 165 si kile declarate 56. Din pacate kilele astea nu-s foarte armonios distribuite, sanii mici inspre medii dar destul de lasati, iar materialul e acumulat pe coapse si solduri. Da, are fundul cam mare pentru varsta ei de 23 de ani, insa nu exagerat. La fata e frumusica, sub rezerva unui ten deteriorat. Are insa trasaturi placute si ochi verzi frumosi. Manichiura si pedichiura sunt atent intretinute iar parul e lung, negru si cu capetele roscate.

M-a primit zambitoare, insa pana la limita amabilitatii, m-a servit cu suc si-am fumat fiecare tigara lui. E deschisa si vorbareata, se straduieste sa intretina o conversatie. Tarifele ei sunt 120/finalizare OP+NP si 200/ora ce cuprinde 2 finalizari. Finalizare doar in preze, fara tandreturi si alte chestii de import. Am ales varianta cu o finalizare, existand si posibilitate de prelungire.

Trezirea lu' ala micu s-a efectuat manual, operatiune la care am asistat pasiv. Mi s-a echipat cu o guma stramta, montata cu stangacie, tresariri din partea mea si scuze din partea ei, si am beneficiat de un oral suficient de mecanic ca sa ma plictisesc repede. Mai scapa ea cate-o mangaiere pe coaie, dar fara nici un sentiment. Fiind pe spate i-am sugerat sa se infiga in catarg, lucru ce l-a facut cu cateva strambaturi din nas, ea declarandu-se amatoare de caprita. Mi-a topait o vreme in pula, insa imaginea ei de broscuta obosita m-a facut sa ma plictisesc repede. Am pus-o capra si-am penetrat-o incetisor, dupa care am inceput sa pompez din ce in ce mai salbatic. Ea ma tot imbia cu fata la perna "hai mai aproape... mai aproape..." Si i-am dat eu aproape pana am finalizat nu foarte glorios in guma. Guma ce i-am daruit-o cu draga inima drept cadou, dupa ce mi-am extras-o singur. M-a impresionat apoi cu un sul de hartie igienica, ca sa-mi sterg instrumentul si-a dat din cap aprobator cand i-am spus ca totusi, merg la baie sa mi-l spal. S-a spalat si ea putin, si-apoi foarte generoasa mi-a oferit sa-mi sterg pula cu un colt din prosopul pe care-l avea infasurat in jurul taliei. Mai avea unul dar era pus la uscat.

 

Hai sa dau si note ca mi-e plin podu' de inca un futai inodor, incolor si insipid.

Aspect fata: 8 (curu mare, tzatze mici, totusi o tipa ingrijita si dragutica)

Locatie: 6 (ficatei cu ceapa, canapele)

GFE: e Satu Mare, ce naiba!

Prestatie globala: 6 (cold fucking machine)

Igiena: 8 (destul de ingrijita, pruna epilata, nu mirosea a nimic)

 

Incep sa cred ca fetele de-aici au o singura calitate, au pizda si se mandresc cu asta...

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...