Sari la conținut

Adina (Spectrum)-Colega Diana- profita acum !!! - 0757340195


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Bruneta apetisanta cu sani mari naturali, sexy, fierbinte si umeda te invit la mine acasa pt a savura clipe de placere maxima: dus impreuna , masaj de relaxare, masaj erotic, normal in orice pozitie, diverse pozitii si fantezii. 1.75/55/28 ani . O ora in compania mea 200 ***. Program 10-24.

post-172588-0-29906900-1513547109_thumb.jpg

post-172588-0-66992800-1513547109_thumb.jpg

post-172588-0-02031400-1513547110_thumb.jpg

post-172588-0-34680100-1513547110_thumb.jpg

post-172588-0-70855600-1513547110_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Frate lenes, vezi ca am eu recenzie facuta la ele!

 

Arata bine, dar, ca de fiecare data, exista un dar! Din punctul meu de vedere, face 200 de ron, doar pentru cum arata! Atat! 😉

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Cenzu, in cuibul asta nu-s fetele alea care apar de la Bucuresti?  Eu as vrea "sa profit", dar parca am , asa, o retinere, si nu pot sa "sexplic" de ce...

la mine a fost ok si am "profitat" din plin. (la multi se pare ca nu a fost asa) 

 

stii si tu ca exista si escorte la care nu ne potivim unii cu altii deci poti sa risti 200 ron sau nu

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Multumesc. O sa ma duc pe-acolo..macar ca sa-mi treaca "gandu' ala rau".

Sa ma explic: Ion si cu Maria, singuri in padure. Maria: Ioane, imi vine un gand de-ala rau". Ion:" Ce gand, Mario?" Maria:" Io crez ca tu vrei a ma f..te". Ion:" Nu vreau, Mario, stai linistita !", Faza se repeta de cateva ori. Dupa o 1/2 de ora, Maria, exasperata:" F...te-ma, Ioane, ca sa-mi treaca gandu' ala rau!"

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Asadar, domnisoara Adina! ;)

 

Daca tot fratele lenes fusese lovit de-un gand rau, am zis sa nu m-apuce si pe mine acelasi gand si sa ma tratez preventiv! ;)

 

Locatia in spate la scoala Spectrum, curata si moderna! Mai fusesem in locatia aceea, dar recunosc acum, ca posesoarea acestui topic imi era necunoscuta! Fusesem la o alta domnisoara acolo, care in poze cam semana cu ea! ;) Mai are o colega de aprtament, blondina, o cunostinta mai veche, testata acum ceva vreme. ;)

 

In fine, ajuns, stat la o tigare, am fost servit cu o cafea, apoi dusul de rigoare! Baia curata, dotata cu ce trebuie si primit prosop curat! Dupa mine, intrat si ea la dus.

 

Preturi...150 finalizarea si 200 ora, on/np! ;) Pentru ca nu e diferenta mare intre ele, am optat pentru 1 ora. Domnisoara este inalta, bine facuta, destul de simpatica! Pozele sunt reale, facute-n locatie.

 

Inceput cu un oral, cu atentie si la zonele adiacente, insa nimic deosebit. Mie la un moment dat mi s-a parut chiar plictisita! ;)

 

Pasarica rasa de ceva zile, acum era gen "barba de 3 zile", fara mirosuri suspecte. M-am jucat ceva vreme cu ea si i-a trecut si plictiseala, domnisoarei. Montat prezervativul (love plus, adica bila gri) si inceput un rcg. Dupa ceva vreme, schimbat batraneste si clasic si finalizat in balonas!

 

Pentru curatenie si cum arata domnisoarele, eu zic ca 200 ron, merita investiti! Eu unul, mi-am facut damblaua. De revenit, poate; in lipsa de altceva mai bun. De recomandat, merge o data! ;)

 

Numai bine si spor sa aveti! 

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri

Pentru mine,în materie de torturăb

virtuală, picătura chinezească a înlocuit-o temu cu..recenzia mongoloidă.Da, bro, bravo...jos pălăria.

 

Pai daca tu nu esti mereu pe-aici, macar sa te lamuresc eu cumva! Sa stii cum sta treaba! ;)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Pai daca tu nu esti mereu pe-aici, macar sa te lamuresc eu cumva! Sa stii cum sta treaba! ;)

Multumesc de lamuriri...deja pun stegulete cu steagul lui Timur Lenk pe harta Constantei.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Vizitat si eu domnisoara. Locatia in spatele scolii spectrum , intr-un apartament curat si decent. Tipa este inalta si cu forme placute .Imbracata intr-o tinuta sexy , tocuri , body, bikinei.   Prietenoasa de la inceput am fost invitat la o cafea sau altceva. Am ales o ora 200 lei . A inceput  cu un masaj si am continuat cu oral la care se straduie sa fie cat mai adanc . normal in toate pozitiile care mi-au trecut atunci prin cap.Imaginea ei in pozitia capra este de nota 10 datorita curului bombat care cere numai palme.Au fost si alte fantezii indeplinite la care nu ma asteptam.   Este maleabila si docila . Faptul ca m-a facut sa ma simt in compania unei vechi prietene a insemnat cel mai mult . Igiena si asternuturile curate un plus care ma fac sa revin, mai ales ca dupa toata tavaleala am stat la taclale pe indelete fara semne de graba. Nu-mi place sa fiu grabit nici inainte , nici dupa . Cred ca daca ne respectam asa ar trebui sa fie . De altfel banii tot ai dam . Spor la ciocane !!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Banat de Orange46
  • Oras:Banat de Orange46

Subtila domnisoara.

Pe langa faptul ca nu arata rau, ne indica si faptul prin pozele postate, ca este adepta curateniei, are lenjerii/prosoape de schimb si o baie curata si utilata.

Vedem cum sta si ...cu restul ... :laugh2

 

ma ciocanarule...asa ca si curva/prostiutata arata interesanta...sa auzim despre atitudinea ei...Mai zice unul 2peu...degeaba daca "BRANZA BUNA IN BURDUF DE CAINE......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...