Sari la conținut

Atentie. Pericol. Drepturile atacate prin modificarile din codul de procedura penala.


Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Si ce putem face? Crezi ca daca iesim 1 milion in strada ii pasa cuiva? Oamenii astia nu au scrupule si dau legile dupa propriile interese. Nu dau doi bani pe oamenii de rand si ii doare fix in cur ca stam noi si inghetam in frig cu pancarte in mana.

 

Singuri ne-am facut-o. Noi (romanii) i-am votat si i-am pus acolo, iar culmea este ca daca ar fi anticipate tot ei ar iesi. Fanii lor tot cu ei tin. Asa le-au spalat creierele alde Antena 3 incat ei au impresia ca ce se intampla acum e de fapt benefic, si ca justitia trebuie reglementata pt ca ea e "mafia" sau "statul paralel" din cauza careia lucruile nu merg in tara asta.

Link spre comentariu

  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc
  • Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc

Sincera sa fiu dupa ce am citit acele tampenii pe care ei le considera "urmatoarele legi" i-aș scuipa in ochi pe jegosii aia. Cum sa aduci tara asta de tot in rahat cu salarii prost platite si sa stai peste program si sa faci munca din urma la altii si sa ajungi sa faci lucuri pe care nu o sa fii prea mandru/a cat timp vei trai ca sa te ajungi cu banii pt chirie gaze intretinere etc.. numai zic de vacante si ceva bani de buzunar...si acum se mai trezesc sa legalizeze hotia... pe bune? Pai stai asa ca ma duc eu si le dau in cap la jegosii aia de parlamentari si le fur banii cand vor ei sa isi cumpere case si masini terenuri, firme... sa vedem atunci cum e..

 

Daca nu ar avea cine ma astepta acasa de nu as face ca ala care la impuscat pe Ceausescu Astia nu stiu ce-i greul nu merita sa traiasca in societate si mai ales sa ne conduca tara..

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...