Sari la conținut

A fost careva?


Postări Recomandate

Da , am fost eu. Cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata de cand merg la escorte. Practic am fost deposedat de 100 lei cu forta, de niste tiganci, impreuna cu pestele care tipa si batea cu pumnul in usa amenintand din camera cealata sa le platesc deranjul. 

 

Locatia piata teatrului parca se numeste strada, langa Star si parcarea regina Maria. De la sensul giratoriu din fata parcarii e in blocul dinspre Star la parter. In locatie o tiganca batrana (care probabil se pretinde matura din poza :)))))) ) una gen trans ( ea zice ca nu e trans) si pestele. 

 

Sunt curios cati si-au mai luat-o ca mine.  Chiar am vrut sa mai astept in fata blocului sa vad cati mai vin, poate punem la cale un fel de razbunare, (asta am gandit atunci la ce nervi aveam, desi cand m-am vazut scapat din apartament am zis rasulat usurat ca am scapat doar cu 100 lei luati)

 

aveam la mine doar 120 lei, si telefonul, portofelul il lasasem in masina. 

 

Ma gadesc la cum au actionat, (la cum arata si ce bine isi stiau rolurile, de amenintare, intimidare), ca pe cei mai multi ii deposedeaza in halul asta ,la  sex nu prea cred ca se ajunge, nu stiu cine are fantezii cu asemenea specii infecte. 

 

E simplu sa cazi in capcana. E suficient sa treci pragul, matura sta dupa usa si nu o vezi. odata ce a inchis usa in spatele tau si sar amandoua cu gura tipand ca sa le platesti deranjul, iar din camera cealata strigate si batai cu pumnul in pereti. 

 

Concluzie, clar cea mai naspa experienta... in care te gandesti daca merita sa risti in halul asta pentru aceasta aventura...

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...