Sari la conținut

CristinElla - creme si uleiuri - 0727580635


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

   Am vizitat-o astazi pe Cristina pentru a 3-a oara. Dupa cateva minute de asteptare am ajuns in sfarsit in noua ei locatie, un apartament tot din zona Ciresica, ceva mai mare si mai aerisit. Dintre cele 3 intalniri aceasta mi-a placut cel mai mult, probabil ca fiind inceputul zilei si Cristina era odihnita si foarte bine dispusa. O sa dau nota 10 pentru prestatia ei . Nu o sa fac astazi o recenzie mai lunga, pot doar sa spun ca dupa intalnirea de astazi ziua mea a fost foarte buna si foarte pozitiva. Multumesc Cristina si poate mai am noroc sa te intalnesc la urmatoarele mele vizite prin Constanta.

 

Halatul 200ron/h.

Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

Cu intarziere si recenzia mea amanata cu cateva ore bune. dupa vizita la Christina am avut nevoie de catva timp sa realizez defapt ce sa intamplat la intalnirea mea cu vrabiuta asta dulce. Deci rar asa femeie ( ea si nevasta mea) care este in stare sa te futa ea pe tine, da defapt sa se foloseasca de corpul tau de organul tau sexual pentru placerile ei. Eu gorila de 110kg folosit de o micuta de 45kg maximal de 50kg, :ellao eu care aveam de gand sa mai vizitez pe alta fetita direct dupa intalnire avand oricum mari greutati neutorice la finalizare, si pe urma nici o sansa sa mai al trezesc pe jonny o zi intreaga. Astazi m-am decis sa scriu in fine recenzia sa nu ma mai ocupe asa de mult faptul ca m-am simntit violat de christina, sa sti ca mi a placut rau. si te iert dar nu uit!


:habarnam


>>> Locatia = 10 un bloc pe langa hotel ciresica, apartament curat 2 fete (colega este o bruneta micuta mai plinuta decat christina, nu este tipul meu de fata dar este simpatica), pat stabil nu scartaie deloc (nu a fost cazul am avut sex pasional cu foarte putine si scurte faze de penetrare stil iepuras) are si baie nu am fost ca facusem dus acasa.

 

>>> Christina = 10 micuta, slaba, un chip dulce dar pervers, sani aproximativ la un 70B ochi frumosi si seducatori, are o pizda fermecata deci te lasa sa intri si cum te afli in ea o controleaza ca pe mengina. :eek 

 

>>> Preludiu = 10 oral NP cu multe saruturi :2qm40hg si contact cu ochi, privirile ei te paralizeaza nu mai poti sa fugi, si cand te tine cu mainile si incepe sa ati prelucreze pula usor deepthroat si umed, si apoi o scuipa exact cand astepti sa inceapa tare sa suga in momentul ala te inebuneste. Dar ea foarte linistita se apuca sa ati linga si putin coaiele ca parca si pe acolo ai place sa colinde cu limba ei aia vrenica, oricum nu te lasa sa astepti mult pana ea dinou pula la subt asa jucause cum face fata asta un blowjob nu ati trebuie mult pana este par pula si pregatita sa spargi nuci cu ea! 69 a fost un plus care l-am cerut ca nu am rezistat fara sa gust si eu pasarica fetitei. top gust frumos miros de parfum (scump nu dinala din china, exact in cantitatea perfecta fara sa te sufoci)

 

>>> FK = 10 un mix foarte bun buze/limba si cu o energie foarte dominanta, ati da de inteles ca nu scapi nefutut. :foame 

 

>>> Normal = 10 stramta dar nu exagerat, pana nu te afli in pizda ei minunata si in timpul actului se incordeaza fata asa de rau de ati bloceaza ciocanul in ea, te afli ca in tro mengina pe care o controleaza christina cum ai place, foarte frumoasa experienta. La ea chiar futi de placere si asta in tro viteza anormal de incet ati arata cu fiecare penetratie cat de mult ai place. (egal daca este teatru sau nu, din partea mea merita un oscar) poziti clasice riding, doggy si missionar, doar in doggy ai sansa sa o domini tu asa putin in rest uita.

 

>>> Orgasm-ul = 10 ajurea ca la un bebelus de 14 ani prima oara in balonas fara pretenti, nu ma interesat eream prea hipnoizat de christina, by the way fata ce finalizari practici? :habarnam 

 

>>> O finalizare cu oral ON cu FK 100 si ora la 200 am lasat 150 ca am trecut sigur de timp, nu sa uita la ceas si nu a comentat nimic nici macar ca am trecut de timpul regular, dar am stiut ca a fost top service si nu mai aveam nevoie de a doua fata in acest moment, asa ca a meritat o mica atentie!

 

Pe lista mea personala actual se afla pe locul 1. :first merita in top dar asta din pacate nu este decizia mea.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Acum vreo 2 zile am fost pe la Critinella...

Fata : blondă, drăguță, slim...

Locație : "blocul albastru" de la Cireșica

Oral : 9 (Deep, finalizare pe sâni)

Normal : 9 (păsărica strâmtă ok)

Cadou : 200 Ron ora

 

PS. Fetele făceau sarmale când m-am dus...vorba aia : femeia ideală - gospodină in bucătărie și curva in pat...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

asta a fost recenzia mea pentru ora petrecuta la ea ieri, nu am mai vrut sa scriu un capitol noua find ca nu sa schimbat prea multe de joi pana ieri. iar crede-ma ca nici macar sex nu as accepta ca rasplata din partea ei ca lucreaza exact cum am mentionat, merita recenzie din partea mea de fiecare data cat o vizitez (de o cam data pare sa ma incadrez la 2x pe saptamana ) si ma trimite satisfacut si linistit acasa la sotie. te pup mult frate ;)

 

Iei procent pentru promovare?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Cristinicooo...şini íi coliega ta di tona ??? :)

 

Cristina spune-i colegei să-și facă și ea cont aici sau postează tu câteva detalii despre ea

https://nimfomane.com/forum/topic/122659-cristina-0720637449-si-colega-delia/?do=findComment&comment=5214934

 

din pacate, am uitat sa cer nr. de telefon am colegei.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

"al", scuze. Si ca sa nu fie off- topic, mai adaug ca la socializarea de "dupa", mi-a spus ca un "prietin" de pe-aici a invatzat-o cu adevarat ce trebuie sa faca cu gura. Chapeau, mon ami !

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...