Sari la conținut

0762405605


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

  Am vazut-o eu cand am fost,tocmai iesise din sedinta...ca sa zic cam la 20-22 de ani,bruneta,slabuta draguta la fata vb frumos ca si celelalte dar era intr-un halat nu am vazut prea multe la corp,eu zic ca merita...Am optat pt Nicoleta

 

 Bafta....

  • Like 1
Link spre comentariu

  Am vazut-o eu cand am fost,tocmai iesise din sedinta...ca sa zic cam la 20-22 de ani,bruneta,slabuta draguta la fata vb frumos ca si celelalte dar era intr-un halat nu am vazut prea multe la corp,eu zic ca merita...Am optat pt Nicoleta

 

 Bafta....

salutare @duru400 si bine ai venit printre noi. te asteptam si cu ceva recenzii avand in vedere ca ai fost umblat pe la escorte

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutari,

 

Am sunat astazi la numarul afisat in dorinta de a incerca ceva nou.

Mai incercasem o data sa ajung, am stabilit o ora, dar cand am revenit cu telefon, dupa ce trecusem de al doilea pod, mi-au spus ca s-au ocupat toate, si sa incerc alta data.

Astazi cand am sunat au raspuns, am facut programarea, si cand am ajuns acolo a fost ok, erau toate 3. 

Toate aratau ok, cele doua doamne mai in varsta nu erau pe gustul meu, si am ales-o pe Corina . 

M-a dus in camera, curat frumos, muzica, saltea jos, cu oglinda langa ( discutia a fost despre masaj ) . Mi-a placut mult ca avea un fel de bara in camera pe care mi-am putut aseza hainele si nu le-am strans pe un scan ceva.

M-a invitat la dus, dar tocmai ce facusem si mi-a spus sa o astept, intrebandu-ma daca doresc ceva de baut, am ales o apa.

A ajuns in camera s-a dezbracat, mi-a turnat apa, am cerut sa beau din sticla, foarte ok foarte amabila.

 

Corina arata bine, este o tipa mai mica de inaltime, maxim 1.60 - 1.65 slim, genul miniona, blonda, cu sani mici spre medii dar ok, pasarica rasa si micuta.

A inceput cu un masaj de relaxare, foarte bine facut. Pentru asta o sa o punctez maxim pentru ca am fost in mai multe locuri in care mi s-a facut masaj, dar prin masaj s-a inteles 40 - 50 min de frecat cu sanii de spate/ fata si o laba la sfarsit.

 

Aici foarte ok, masaj de relaxare, si se vedea ca se pricepe, dupa care a inceput sa ma linga pe tot corpul incepand de la gat pana la picioare, o tentativa de annilingus.

Dupa care a inceput sa ma maseze cu sanii, foarte frumos, pasional, gemea cand se apleca, imi gemea in ureche, ce sa mai, un sentiment foarte placut.

 

M-am intors pe fata aici la fel, plimbat cu limba pe corp, masat cu sanii si pasarica, la fel tot timpul a gemut.

 

Mi-a placut foarte mult ca este FOARTE atenta si ne-am inteles din priviri, din gesturi. A vazut ca m-as fi infipt sa bag limba in pasarica ei, si s-a dat jos de pe mine, s-a lasat intr-o parte, invitandu-ma prin miscari sa fac asta. Am inceput un cunni foarte interesant, ea gemea, o pasarica foarte curata, mica, si apetisanta.

 

A revenit ea deasupra, am intrebat-o daca sunt si alte genuri de finalizari, a spus ca nu, dar in timp ce ne jucam am ghidat-o usor cu gura catre cel mic devenit mare, si a inteles, si a inceput cu un oral foarte bine executat, cu incercari de deep, lins, lins oua, foarte ok. 

Am intrebat daca pot finaliza in gura a spus ca nu, si am termina frumos pe sanii ei, dupa care am mers la dus, un dus foarte ok, am avut halat de baie, prosop curat, papuci.

 

O experienta minunata, cel mai bun masaj erotic pe care l-am avut, cu un mare plus pentru sexul oral.

Note:

Locatia : 9 - 10 , foarte ok, este departe dar ok

Corina : mie mi-a placut de ea, cum arata, 9 ( sunt exigent ) 

Masaj relaxare + erotic : 10

Oral : 9 foarte ok

Profesionalism : 10 ( nu dau nota pt GFE pentru ca nu ma intereseaza, conteaza mai mult profesionalismul ) 

Tarif : 100 masaj + 50 oralul

 

Recomand cu placere !

 

Multumesc,

Vali

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

 

a cam fost pe loc toata treaba , nu am intrebat la inceput.....i-am zis doar ca imi vine si ea ma intrebat unde vreau , i-am zis pe fata si a acceptat fara nici o problema !!

in ultima luna am inoptat de 2 ori in ploiesti si de fiecare datanr de telefon era inchis. exista si un alt nr?
Link spre comentariu

Buna seara,

Sa va povestesc si aventura mea cu fetele. Am sunat vineri seara pe la 18, am stabilit ca in 30 de minute sunt acolo, m-a ghidat o voce frumoasa la telefon pana am ajuns in locatie. La fel ca si ceilalti colegi, am fost impresionat de locatie, un living mare si frumos aranjat unde cele 3 ma asteptau. M-au pus sa aleg, asa ca am ales-o pe Mihaela (stiam ca are 35 din spusele colegilor), dar care arata foarte bine pentru varsta ei, in plus, eu am ales-o pe criteriul ca femeile, ca si vinul devin tot mai bune cu varsta (si am avut dreptate). M-a condus in camera unde m-a invitat sa fac dus, dar am refuzat pe motiv ca veneam de acasa deja pregatit. Am asteptat-o pe ea 5 minute, iar intre timp m-am facut comod. A venit in sanii goi, cu un fel de rochita cu zorzoane, si-a dat jos rochita si a inceput un masaj de relaxare. Masajul sincer este printre cele mai bune din cate am avut parte, se vede ca stie ce face. A inceput cu masaj pe spate insotit de un analingus destul de apasat si bine executat. M-am intors cu fata si la fel, masaj foarte bine facut + oral neprotejat extrem de bine executat, fara maini si cu multe incercari de deep, oricum, cred ca cel mai bun oral de care am avut parte din cate am incercat. Am schimbat intr-un 69 pentru ca nu m-am putut abtine, pasarica rasa si frumos mirositoare, carne tare pe ea, sani acceptabil chiar daca erau putini lasati, la fel si putina burta dar nederanjanta.

Am inceput la normal cu ea deasupra, am schimbat dupa o perioada cu mine la putere si am finalizat cu un CIM, iar ca si in cazul altor colegi, a supt pana la ultima picatura. Oglinda de pe perete iti ofera o priveliste minunata.

 

Iar acum notele:

Locatie: 10 foarte frumos aranjata camera in care alegi fetele si la fel si camera in care au loc ostilitatile (eu am vazut doar una, nu stiu restul camerelor)

Masaj relaxare + erotic: 10 cursurile de masaj pe care le-au facut dau roade, iar analingusul este un bonus placut si surprinzator

GFE - 9.5 foarte comunicativa, FK nu am incercat dar sunt convins ca se poate

Oral - 10 cum spuneam, foarte bine executat cu atentie la zonele adiacente

Normal - 9 se misca bine deasupra, geme (nu stiu daca e fake sau nu, dar tind sa cred ca nu e), accepta alte pozitii fara sa comenteze

Anal - nu am incercat

Halatul - 200 RON, dar consider ca se merita.

 

Data viitoare cel mai probabil o voi testa pe Corina, sunt curios daca se vede experienta intre ea si Mihaela :)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

@JustK din cate inteleg eu din recenzia ta, fata a fost profesionista si amabila. Amabila nu inseamna GFE ridicat. Ca sa intelegi mai bine notiunea de GFE (GirlFriendExperience), acesta se refera la senzatia ca esti cu iubita, amanta, ca va cunoasteti de mult timp si nu exista bariera intre voi. Eu nu prea vad cum poti da 9.5 la capitolul GFE daca nu face FK.

Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe o indrumare. Apreciez contributia ta pt comunitate. Din partea mea ai un +1 pt recenzie.

 

Cele bune,

Juan

 

PS: momentan mi-am epuizat punctele de reputatie pe care le pot oferi, insa promit ca iti voi acorda +1 bine meritat ASAP  :girly

Link spre comentariu

ce ma intereseaza este daca atunci cand iti comunica tariful iti spune doar ptr masaj si te lasa sa intrebi tu de finalizare sau iti comunica toate tarifele de la inceput si ptr cele cu sex oral si normal fara sa intrebi tu.ca sa nu zica ca iti face o favoare .nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun.

Link spre comentariu

Salut, saptamana trecuta am vizitat-o pe domna in cauza – de fapt a fost a2a vizita – numarul de telefon il aveam salvat in telefon, pe doamne mi le recomandase un prieten  

Una dintre doamne se prezinta Nicoleta, mai are o colega tot genul milf la aproximativ 40 ani si o fatuca la vreo 21 ani (Cristina parca s-a prezentat sau Crina, nu mai stiu exact).

Am sunat exact la numarul care este postat si aici 0762405605, mi-a raspuns o voce calda si amabila, mi-a explicat la telefon ca este vorba de masaj de relaxare (stiam povestea, fusesem prima data acum vreo 6 luni cred) iar pentru alte servicii se discuta numai la fata locului. Am stabilit o intalnire, mi-a indicat locul cu pricina (pentru mine deja stiut - undeva in zona Teleajan – nu este greu de gasit, este la strada, dar destul de departe zic eu), am ajuns la destinatie, am sunat la interfon, am intrat si m-a intampinat o doamna la vreo 38-40 ani cred, app.1,70m, cam 60 kg, ten deschis, draguta – imbracata in lenjerie intima cu o ceva (ca o esarfa) peste, ca accesoriu.

Locatia este la casa, curata, aranjata, mobilata, una dintre camera are dus in camera (am fost in 2 camere diferite pana acum, ambele au a/c) oricum eu nu pun accent prea tare pe locatie pentru ca ma duc la futut, nu ma duc pentru investitii imobiliare :) 

Am ales 1h - meniu complet – 200 ron, face anal, normal, oral, masaj, face tot ce este de facut, FK, GFE – cu alte cuvinte, te face sa te simti bine.

Domna se prezinta bine (de fapt ambele sunt bine): sanii medii putin lasati (pentru gustul meu), fundul frumos, rotund, ai pe ce pune mana, pasarica ingrijita, epilata, pielea curata si fina, carnea destul de tare pe ea, altfel zis, doamna e buna de pula. Actiunea a inceput cu atingeri tandre si mangaieli, apoi s-a lasat usor spre „obiectul muncii”, caruia i-a acordat atentie maxima, doamna face DT si o suge perfect. Eu i-am tras la muie aproape pana a vomitat, asta e un fetish de-al meu, am si atins-o cu cateva palme peste fata, totul normal, nu a comentat de nici un fel, a spus doar ca nu poate s-o ia chiar pe toata (nu e lauda, dar nici eu n-am chiar ce-i mai mic). Am trecut la normal, se misca bine, pune suflet si pasiune sa zic asa - doamna se fute de se rupe – probabil ii si place pula foarte tare. Am futut-o in pat in mai multe pozitii, am futut-o pe la spate din picioare, ea cu mainile pe perete, cu tras de par si palme pe cur. Mentionez ca nu te grabeste in nici un fel, nu e cu ochii pe ceas in nici un fel, te intreaba daca doresti sa servesti ceva,.. Eu am terminat de 2 ori intr-o ora, una in caciulita si una pe fata ei si in gura.

Prezenta: 8.5 – este draguta si sociabila, dar nu-i chiar gama top

Atitudine: 10 –  se implica in absolut tot ce face, e genul careia ii place pula ;)

Aspect: 8.5 – doamna are trasaturi frumoase, sani medii destul de lasati, fund frumos, rotund, bombat, pasarica ingrijita, dar repet, nu este gama de varf  

Oral: 10 – o suge bine de tot, DT si zone adiacente

Normal: 9 – se misca bine, este totul ok si cand are controlul dar si cand deti controlul

Anal: - face, eu am futut-o si in gaoaza

GFE: 10 –  cu FK, imbratisari si tot ce trebuie, te face sa te simti bine, incearca sa te faca sa nu te gandesti ca esti la curve

Halatul: 200 ron (asta am ales eu - meniu complet/1h)

In concluzie, doamna nu-i deloc rea, trebuie fututa, ii place pula si face tot ce iti doresti ;)

Eu am fost a2a oara, deci va recomand si voua sa incercati, nu este gama top, dar raportul calitate/pret in conditiile de milf, este ok.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mures; Ploiesti
  • Oras:Tg Mures; Ploiesti

Buna dragi confutadori. 

Fiind prin trecere in urbea Ploiesteana si avind nitel timp, am decis sa vizitez o escorta pt o mica relaxare. Citind recenziile stimabililor colegi de suferinta, am decis sa incerc si aceasta locatie destul de laudata. Dimineata in jur de ora 11 am dat tf la nr din titlu , mi-a raspuns o voce placuta . Dupa mici bilbaieli (ea: noi nu avem anunt pe net , eu : recenzii pe forum, ea: aha aia da) am stabilit intalnirea ASAP. Am dat adresa taximetristului si ma dus la locatie undeva la iesirea din oras la o casa, de fapt asta este minusul mare al locatie pt care o depuntez, e f departe. Locul f curat, cu antecamera de asteptare, conceput special pt red activity. Camera putin intunecata, cu saltea de masaj pe jos, cu prosop, halat curat. Baie deasemenea pt dus inainte si dupa.

Am fost intampinat de Nicoleta o fata MILF undeva la 40 ani, 170cm, 60-65 kg, par blond tunsa scurt. Am fost servit cu ceva de baut, (bauturi de tot felu, inclusiv alcool) fata f draguta , tot un zambet, am ales un full service 200lei.

Actiunea a inceput cu un masaj veritabil eu intins pe burta, (fata are cursuri de masaj, si chiar se pricepe) cu discutii aferente, tipa se inplica, incarca sa se faca placuta. Masaj pe spate picioare, gat, fese culminand cu un analigus cum n-am mai avut vreodata. A urmat o repriza de oral fara cu aspecte de deep continuand cu fucking ea pe mine, calareste de-ti sar fulgii, eu pe ea in mai multe pozitii. Am terminat doggy, admirandui poponeata destul de frumoasa in ciuda varstei. A urmat o pauza de respiro, povesti, apoi ea a trecut la trezirea micutului. Oral , 69, analingusuri , si fucking din nou,  terminand la normal. Anal nu am mai apucat, nu am mai avut chef.

Per total e OK, de revenit, recomand cu caldura celor care le place MILF si analingusul facut exemplar. FK nu am facut , imi pare rau ca nici nu am intrebat.

Pret 200 lei/ 2 fin fara sa te grabeasca.

Locatie 8, din cauza distantei depunctare.

Oral 10.

Normal de 9

FK nu am incecat, pur si simplu nu am apucat la gura ei, daca face GFE ul poate fii de 10.

Anal nu am incercat.

Masaj erotic de 10.

Mai era in locatie, (am vz la plecare) o alta MILF tot la 40 ani mai scunda 165cm, par lung, nu am intrebat ce si cum. Mie sincer Nicoleta mi sa parut mai frumoasa. Daca Nico ar avea topic doar pt ea(de celelalte fete nu ma pot pronunta) as recomandao la ridicarea la escorta de top (pt standardul Ploiestean).

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti

buna seara  .inca sunt sleit de putere dupa ultima vizita facuta fetelor de la vila. sunat azi la 17 10    facut programare si in 20 min era cu degetul pe butonul interfonului de la poarta.apasat si de la celalalt capat imi raspunde Nicoleta  favorite mea din cele 2 fete care sunt permanent de serviciu. intru in casa si sunt intampinat de Nicoleta si colega noua  Gabi daca am retinut bine  aceasta din urma fiind o tipa destul de simpatico estimez eu la 26 27 ani  bruneta iar corpul destul de frumos la prima vedere  nu am stat sa studiez in amanunt deoarece eram nerabdator sa ma intind pe pat pt un masaj.am fos invitat in camera cu cabina de dus (fetele  denumind aceasta camera  "camera VIP")  dupa ce mam dusat a aparut Nicoleta si ma invitat sa ma intind pe pat pregatind sticluta cu ulei pt masaj.dupa cateva minute de masaj a inceput sa ma atinga cu limba pe tot corpul ridicanduse pana spre urechea mea si  invitanduma la un FK pasional ca intre doi indragostiti.mam intors si neam sarutat neam imbratisat neam pipait neam mangaiat unul pe altu pana am ajuns intr-un 69 de toata frumusetea.am trecut la normal schimband mai multe pozitii iar dupa 20 min de "exercitii fizice" am finalizat glorios moment in care am simtit ceteva contractii vaginale  cred ca de la orgasmul produs  ori e buna actrita in mimat  cu toate ca din experienta cred ca a fost destul de real.  probabil si echipamentul ma ajuta si tehnica de lucrat  cine stie  oricum am primit calificativ de trecere din partea ei. dupa ceva minute de revenire si ceva sibiecte abordate am trevut la ctul 2 de data asta sarind peste masaj  deoarece eram si presat de timp.a, terminat cu cateva minute dupa timpul regulamentar dar nu mam simtit deloc grabit  de altfel de fiecare data am fost tratat super ok..

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti

Pret  150 2 finalizari (chiar nu inteleg de ce sunteti taxati cu 200 ron ora ) asta numai fetele pot da un raspuns  masaj 9, oral 9, normal 9 aspect escorta  8 mie imi plac cele gen MILF recomand celor amatory de mature  dar ci celorlati vor avea parte de o experienta placuta  sper eu    data viitoare o sa incerc si colega noua  am inteles ca are si alt Job si nu este de gasit in fiecare zi  azi am sarito pt ca eram deja pornit pe favorite mea   deci stiam ca merg la sigur dar o s ama risc sa vad ce iese si cu Gabi...modaliatte de contact tel din titlu  Bafta la toti si seara interesanta va doresc

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti

pret  150 ron h (masaj+2 finalizari)   locatie 10 , aspect escorta 8  (categoria milf), oral 9 ,normal 9,masaj 9, anal nu practica,  recomand celor ce vor o experienta placuta tinand cont ca in Ploiesti greu gasesti ceva de calitate  eu am sa mai revin   mai ales ca vreau sa incerc noua colega  a fetelor(Gabi)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

are cineva un alt numar de telefon decat cel din subiect? Acela este inchis

numarul de tel este bun , numai ca trebuie sa suni dupa ora 11.00 ( si pana in 18.00 ) si nu prea muncesc in sarbatori . Acestea le  stiu din spusele doamelor de acolo si nu fac reclama , doar ajut omul care a sunat si nu a gasit tel deschis

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

- locatia este buna, confirm , safe , curat cu prosoape , de baut daca vrei ceva ( chiar insista daca refuzi ) 

Nicoleta, un milf super bine intretinuta si curata , nota 10 . Incepe cu un masaj super de nota 9 , ataca toate punctele cheie , daca pot zice asa , si dupa ceva uleiuri si masaje incepe cu un oral de nota 8 , fara prea mari atentii la anexe , dar este discutabil in funtie de anexe si echipament din dotare , continua cu un preze pus pe , si face un normal de toata frumusetea , pot zice chair de nota 9 , se implica si poti vedea chiar ceva sentimente in timpul lucrului . GFE de nota 8 sa zicem, Anal nu presteaza , cu toate ca popo e bestial si cere asa ceva - Un general de nota 8 sa zicem, dar pentru implicare si felul cum vorbeste , te unge la inima , ii dam un 9 cu minus . Este de venit inapoi , bineinteles,  :atm

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare colegi,

 

Cu 2-3 saptamani in urma am apelat si eu la serviciile fetelor, mai exact la serviciile Nicoletei , decat ea era in locatie in acel weekend, fiind intrigat de recenziile colegilor.

Am sunat, m-a indrumat cu precizie la locatie, am sunat la interfon, am intrat, o imagine in ansamblu destul de buna a locuintei, mi-a placut cum era amenajata si cum te simti inauntru, iti da un aer de relaxare, cel putin asa mi s-a intamplat mie.

Am schimbat cateva cuvinte, mi-a explicat oferta, am acceptat varianta "full", mi-a oferit ceva de baut, m-a intrebat daca doresc sa fac dus, atmosfera  foarte placuta, baie curata, prosoape, totul perfect, in camera lumanari parfumate.

Fata foarte draguta, vb frumos, are undeva la 38-40 ani zic eu, putina burtica, sani medii, fund numai bun de distractie :D

Am trecut la actiune unde a inceput cu un masaj minunat, pe spate, pe fata, apoi un oral bun, cu putina atentie si la zonele invecinate, foarte pasional...care aproape m-a terminat :).

Dupa a urmat un normal cu mine deasupra unde am si finalizat in preze. Dupa consumarea actului a mai urmat inca un episod de masaj unde am avut parte si de un anilingus minunat.

Dupa dusul de final, am mai conversat pret de cateva minute, mi-am luat ramas bun cu promisiunea ca am sa revin cat de curand.

 

Acum notele :

Locatie : 9 un pic cam departe de oras si drumul cam nasol

Masaj : 10 , a fost exceptional, m-am simtit alt om :)

Aspect : milf autentic, pt varsta ei este in standarde si de la mine are un 8

Normal :9 , se misca bine, se implica, as fi ramas inca o ora dar eram in graba

Anal:nu am intrebat, nu am incercat

Gfe: sa zicem 7, fara fk dar imbratisari, mangaieri, gemete, sarutari pe gat, pe corp, de apreciat incercarea de a te face sa te simti cat mai bine

Halatul : 200/ora/1finalizare

 

In mare mi-a placut foarte tare masajul si ceea ce am precizat mai sus, recomand cu caldura si incredere !

 

O zi excelenta va doresc si un weekend pe masura!

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Salutare stimati confrati,

 

Saptamana trecuta, cu ceva banuti in buzunare si cu dorinta in gand am hotarat sa revin la cele trei fete. Cum febletea mea Corina a fost nevoita sa se retraga am decis sa incerc" noutatea", pe Gabi.

Am facut programarea din timp, confirmata cu 20 min. inainte , locatia deja cunoscuta, fata bruneta, frumusica , 27-28 ani, sani maricei, foarte volubila, vorbareata, zambitoare ai ce discuta cu ea.

Dupa cum e obiceiul casei incepe cu masajul, bunicel, sarutari pe corp, anilingus, apoi se trece la lucrurile serioase.

Cuym am fost intrebat inainte ce prefer, am decis sa o las pe ea sa ma surprinda si chiar am fost SURPRINS. Oral ca asta, sincer, nu am avut parte pana acum chiar daca tipa era la top sau doar la testate. Fata chiar se pricepe la ceea ce face si include tot ce se poate face la oral cu un DT de zile mari. 

Acum notele:

 

Locatie: chiar daca e departe de oras(uneori e mai bine asa) are tot ce iti trebuie, curatenie, AC- 10

Fata: - 10

Oral: -10 cu felicitari

Normal: nu am mai avut nevoie

Anal: nu face

Gfe:   fk sustinut, imbratisari,gemete,...- 10

Halatul: 150 lei/h 

 

 

Cu siguranta recomand in special datorita oralului de exceptie.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tg Mures; Ploiesti
  • Oras:Tg Mures; Ploiesti

Salutare stimati confrati,

 

Saptamana trecuta, cu ceva banuti in buzunare si cu dorinta in gand am hotarat sa revin la cele trei fete. Cum febletea mea Corina a fost nevoita sa se retraga am decis sa incerc" noutatea", pe Gabi.

Am facut programarea din timp, confirmata cu 20 min. inainte , locatia deja cunoscuta, fata bruneta, frumusica , 27-28 ani, sani maricei, foarte volubila, vorbareata, zambitoare ai ce discuta cu ea.

Dupa cum e obiceiul casei incepe cu masajul, bunicel, sarutari pe corp, anilingus, apoi se trece la lucrurile serioase.

Cuym am fost intrebat inainte ce prefer, am decis sa o las pe ea sa ma surprinda si chiar am fost SURPRINS. Oral ca asta, sincer, nu am avut parte pana acum chiar daca tipa era la top sau doar la testate. Fata chiar se pricepe la ceea ce face si include tot ce se poate face la oral cu un DT de zile mari. 

Acum notele:

 

Locatie: chiar daca e departe de oras(uneori e mai bine asa) are tot ce iti trebuie, curatenie, AC- 10

Fata: - 10

Oral: -10 cu felicitari

Normal: nu am mai avut nevoie

Anal: nu face

Gfe:   fk sustinut, imbratisari,gemete,...- 10

Halatul: 150 lei/h 

 

 

Cu siguranta recomand in special datorita oralului de exceptie.

Razva1244  te rugam cateva detalii despre Gabi: inaltime, greautate,fundul? sanii plini sau lasati? si daca se poate intre ce ore lucreaza? am inteles ca e doar ocazional disponibila....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...