Sari la conținut

Nada - 0746682728


Postări Recomandate

  • Oras:Tomorrowland
  • Oras:Tomorrowland

:bye Am rasfoit siteul publi24 si am ales pe Domnisoara Nada, dupa ce am stabilit tariful am pornit la ea. In anunt scrie ca pozele ei sunt 100% reale dar din pacate nu sunt reale de loc.. e blonda si atat e asemanator.. totusi am ramas ca e tipic genul meu favorit, yeah.  :blushing2

 

Locatie: 10, Capat nufaru, nr 84, langa farmacia Catena

Aspect: 9, inalta, genul slim cu tate mari, exact pe gustul meu (un punct minus pentru ca funduletul e foarte slabut)

Igiena: 10, nimic iesit din comun
Op: 8, m-a placut, pacat ca a folosit si mainile
Np: 10, fara comentarii, missionar si LOT unde a miscat foarte bine, dupa aia am cerut sa facem putina titfuck ca sa termin (mai nou asa imi place sa termin, numai daca e simpatica partenera)
Gfe: 10, draguta, amabila, FK
Amenda: 150ron
De revenit: Da
De recomandat: Da
 
+nfo: E din Zalau si mai sta pana Vineri, nu stie daca mai revine, dupa spusele ei e foarte greu de gasit chirie la noi.
 
Spor! :hihat
 
Sursa
 
Poze din anunt

post-95894-0-60513000-1514979816_thumb.jpg

post-95894-0-45033200-1514979821_thumb.jpg

post-95894-0-29770000-1514979824_thumb.jpg

post-95894-0-08153700-1514979828_thumb.jpg

post-95894-0-64249300-1514979831_thumb.jpg

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator ai vrea sa stii?
Reputație: 0

Va scriu si eu o recenzie ca sa va scutesc de niste timp pierdut. 

 

Am sunat aseara sa cer detalii.Tariful 150 cu 250 cu ON  si CIM inclus.Mi-a vorbit frumos la telefon si am facut o programare pe ziua urmatoare la ora 12:00.Am sunat in ziua cu fapta sa cer adresa si cand am ajuns la farmacia catena in nufaru sun...si sun...si sun...si nu raspunde.Am sunat cam de 12 ori si ma plimbam pe acolo pana s-a facut 12:20.Eu am ajuns acolo cam pe la 12:05.Am zis ca mai astept daca tot am venit si in cele din urma dupa cam 25 de minute(o finalizare :))) ) a raspuns si mi-a spus la ce numar sa sun.Am mai stat vreo 5 minute la telefon in bloc ca nu gaseam usa fiindca initial mi-a spus sa o iau la dreapta iar dupa 5 minute mi-a spus totusi ca stanga ar fi si am gasit usa :)) .Ma astepta dupa usa crapata...cand intru si dau sa ma uit la ea mare mi-a fost mirarea. Eu am ales sa merg la ea datorita recenziei bune a lui cutebadboy si a pozelor.El a spus ca nu e cea din poza si cand am sunat am intrebat si eu daca sigur sunt pozele ei si a spus ca da doar ca a mai slabit.Fratilor,uitati-va la pozele alea.Tipa din poze are nevoie sa slabeasca? Fatuca din fata mea era inalta,slaba,cam la vreo 35 de kg maxim 40,cu sanii lasati si un fund mic si supt.M-am uitat asa la ea pret de cateva momente si am zis ca plec.Nicio treaba cu pozele.Asa ceva nu merita bani.A inceput cu vrajeala ca is pozele de un an si ca a facut dieta sa slabeasca.Serios? Arati asa si ti dieta sa slabesti sa arati ca un ogar cu tzatze.Nu vreau sa fiu badaran dar am pierdut aiurea timp.

 

Spor. DE EVITAT CLAR.

Link spre comentariu

Va scriu si eu o recenzie ca sa va scutesc de niste timp pierdut.

 

Am sunat aseara sa cer detalii.Tariful 150 cu 250 cu ON si CIM inclus.Mi-a vorbit frumos la telefon si am facut o programare pe ziua urmatoare la ora 12:00.Am sunat in ziua cu fapta sa cer adresa si cand am ajuns la farmacia catena in nufaru sun...si sun...si sun...si nu raspunde.Am sunat cam de 12 ori si ma plimbam pe acolo pana s-a facut 12:20.Eu am ajuns acolo cam pe la 12:05.Am zis ca mai astept daca tot am venit si in cele din urma dupa cam 25 de minute(o finalizare :))) ) a raspuns si mi-a spus la ce numar sa sun.Am mai stat vreo 5 minute la telefon in bloc ca nu gaseam usa fiindca initial mi-a spus sa o iau la dreapta iar dupa 5 minute mi-a spus totusi ca stanga ar fi si am gasit usa :)) .Ma astepta dupa usa crapata...cand intru si dau sa ma uit la ea mare mi-a fost mirarea. Eu am ales sa merg la ea datorita recenziei bune a lui cutebadboy si a pozelor.El a spus ca nu e cea din poza si cand am sunat am intrebat si eu daca sigur sunt pozele ei si a spus ca da doar ca a mai slabit.Fratilor,uitati-va la pozele alea.Tipa din poze are nevoie sa slabeasca? Fatuca din fata mea era inalta,slaba,cam la vreo 35 de kg maxim 40,cu sanii lasati si un fund mic si supt.M-am uitat asa la ea pret de cateva momente si am zis ca plec.Nicio treaba cu pozele.Asa ceva nu merita bani.A inceput cu vrajeala ca is pozele de un an si ca a facut dieta sa slabeasca.Serios? Arati asa si ti dieta sa slabesti sa arati ca un ogar cu tzatze.Nu vreau sa fiu badaran dar am pierdut aiurea timp.

 

Spor. DE EVITAT CLAR.

ai ramas sau nu ai ramas ca mu reiese din recenzie?
Link spre comentariu
  • Oras:Tomorrowland
  • Oras:Tomorrowland

Pe mine nu ma intereseaza daca puneti la evitate sau nu, Eu v-am scris doar experienta mea personala care a fost poztiv fata cu ce fel de escorte am intalnit in ultimele sedinte.. ps. Gusturile nu se discuta. Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tomorrowland
  • Oras:Tomorrowland

am trecut si eu pe la ea recenzie numai fac pt ca are topic deschis :

 

 

http://nimfomane.com/forum/topic/90478-noua-in-orasul-tau-0753497297/page-2

 

Probabil ca ea este, numai ca a mai slabit de cand este deschis topicul acela si a vopsit parul (acuma e blonda). Eu am cautat si dupa poze si dupa nr de telefon dar n-am gasit nici un topic. Mersi, se poate contopi topicele :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...