Sari la conținut

Denisa tel. 0799368947


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Pentru-prima-oara-in-orasul-tau/7b01627f7e6a6353.html

 

Buna numele meu este Denisa am 22 de ani, inaltime 1.70, 50 kg. Te-ai saturat de poze false eu sunt alegerea perfecta, serviciile mele tear incanta 100%. Suna-ma si nu vei regreta..

Asa suna anuntul. Am vorbit azi cu domnisoara. Pretinde ca este cea din poze, dar ceva mai mica. !,65 m si 47 kg. Servicii obisnuite: oral p/np, normal p, 150nr., 200 ora.  Locatie  zona PAVCOM. Placuta la vorba. A vizitat-o cineva.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vizitat-o astazi pe Denisa. Este o tipa destul de placuta, dar micuta. Genul slim. Este destul de slaba, iar sanii micuti, nr.1 spre 2, zic eu, destul de placuti la atingere. Are locatie zona PAVCOM. Am optat pentru un numar(150 lei), care a decurs destul de bine. Oral np, foarte revigorant, urmat de normal protejat cu ea deasupra. Se misca destul de bine. Am rupt ritmul si i-am tras-o  pe la spate. A mers bine si am finalizat destul de repede. Ostilitatile au durat cca 20-25 de minute. Ma pot declara multumit, dar, trebuie sa recunosc ca nu  am fost ff incantat, eu preferand femeile la care ai pe ce sa pui mana. Poate data viitoare, pentru ca, sunt de parere  ca este  de revenit.

Prestatia:

oral 8-9

normal 8

atitudine 8-9

locatia: 8,

  • Like 2
Link spre comentariu

Domnnilor!!!...(12si3de0 si maryan90, si altii),  este foarte simplu sa intrebi sau sa faci speculatii. Si nu costa nimic. Dar pentru a informa corect, trebuie sa mergi la sursa. Si sa vezi ce poate... Ulterior, impresii, pe care le asteptam cu totii! Am dreptate?

  • Like 1
Link spre comentariu

12si3de0, ai vizitat-o? Daca da, spune cum a fost. Nu ma intelegeti gresit, si nu extrapolati! Nu este pe gustul meu 100%, dar nu am spus ca nu s-a comportat corect. Asa cum am spus, este de revenit.  Nu cred ca a mai activat in Tgv, Pozele, daca ar fi ale ei sunt editate, dar cum am spus, cu oricata bunavointa, nu sunt buzele ei(in poza in care apar). Se incadreaza la 160cm cu 40, 42 kg maxim.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Vizitat si eu in jurul pranzului zilele trecute. In principiu de acord cu Ion Goican, fata are 1.55-1.60 si undeva la 40-45 kg uniform distribuite, simpatica, tandra, placuta, sani mici dar frumosi, fund micut dar ferm. Atitudine ok, eu m-am simtit bine, decartat 150 lei un nr. Oral fara graba, zone adiacente, bun, normal in mai multe pozitii, n-a comentat la pozitii, nu raspunde la tel, nu te grabeste. Eu clar am depasit 30 min fara sa aduca vorba. Pentru iubitorii genului petite-slim cred ca e o alegere foarte buna.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...