Sari la conținut

Vizita din 22.01


andreea8

Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Eu nu inteleg un lucru....scrie clar ca nu sunt disponibila in weekend...pe publi scrie ca programul e de luni pana joi ....si totusi....exista persoane carora le explici ca nu esti disponibilă si totusi continua cu mesaje...ca vor poze sau detalii sau.....sa le primesc desi nu sunt in oras....oamenii ăia au mâncat de pe jos?

Link spre comentariu

Am citit mai sus un raspuns dat de tine, andreea8. Am o vaga impresie ca datorita muncii ok pe care o faci incepi deja sa iti dai aere. Ma refer la acel raspuns care l.ai dat legat de deranjul tau in afara orelor in care ai spus ca esti disponibila. Nu am nimica personal cu tine. Citesc forumul si vad recenzii bune lasate de majoritatea. Pacat ca iesi pe forum cu asemenea mesaje. Ai fost, cred printre putinele escorte care m.i s.a parut ca gandeste mai mult peste medie dar in unele situatii ca situatia de mai sus ai dat pe dinafara. Poate sa iti scrie oricine in afara progrmului tau de munca, tu le poti raspunde sau nu,e alegerea ta dar asta nu mi se pare frumos ca sa faci asemenea remarci. In ultimul timp urmarind forumul am vazut ca incet incet incepi sa pari mai superioara sau sa impui reguli. Nu ca nu e normal. Imi aduc aminte ca la inceput erai foarte joviala iar cu timpul datorita pretendentilor pe care ii ai incepi sa te schimbi si constat ca nu in bine. Am facut acest comentariu din ultimele postari aparute. Bafta iti doresc. E doar parerea mea.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Adică e normal să fiu sunata desi scrie clar ca sunt disponibila doar in anumite zile si multe altele? Atitudinea mea nu s-a schimbat deloc,dar atâta timp cât respect omul si timpul lui e normal sa mi se răspundă la fel. De asta nu stă nimeni in Mures!

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Dacă ai fi citit atent...ai fi inteles! Sunt persoane care suna doar de joi seara pana luni si o fac săptămânal desi le-am spus de vreo 2-3 ori ca nu sunt disponibila in acea perioada! Cat sa am rabdare cu ei?

Link spre comentariu

Sperand ca vei da atentie la ce scriu ,un sfat mic :cand pleci sau nu lucrezi nu lasa tel deschis pt ca cu asta dai sansa sa ti scrie sau sa te suna de 1000 de ori.

Oamenii cred ca est activa dar daca le raspunde robotul se opresc si nu mai suna.

E ceva simplu si normal.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Din anumite motive nu pot explica prezenta unui alt telefon si in locație nu il pot lăsa că sunt sanse sa dispară in lipsa mea....de asta am tinut tot timpul la bunul simt al omului. Problema e ca in fiecare weekend sunt aceleasi 5-6 persoane care nu inteleg că nu se poate(nu vreau sa intru in prea multe detalii)

Link spre comentariu
  • Oras:Isla de la Muerte
  • Oras:Isla de la Muerte

Blocheaza persoanele care te suna in weekend si ai scapat. Sau si mai simplu cumpara-ti un telefon cu 50 lei si o cartela noua, si cand pleci inchizi telefonul si il lasi in locatie (nu la vedere). Chiar daca iti fura telefonul nu cred ca saracesti din 50 lei. Eu daca as fi in locul tau as da si 50 lei pe saptamana doar ca sa stiu ca stau linistit in weekend si in afara orelor de program.

 

Oricum, fiecare face cum poate si cum stie.

 

PS: tot pana la ora 18 lucrezi ?

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Cei care m-au vizitat stiu regula : scriu pe whatsapp si răspund când pot...Cât despre telefon....cum ar fi sa schimb nr săptămânal?

 

Programul e de la 10 la 18/18:30 ultima programare sau 21/22 până mă ia somnul (cel tarZiu 01)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Isla de la Muerte
  • Oras:Isla de la Muerte

uite ca si eu te-am vizitat dar nu stiam de regula :) . nu cred ca o sa iti fure saptamanal telefonul, mai ales daca e foarte ieftin, efectiv nu are ce sa faca cu el. In fine, faci cum vrei, eu incercam sa te ajut...

Link spre comentariu

Asa cum au spus colegii in postarile de mai sus exista solutii, trebuie doar ca sa le aplici. Eu am spus ca ai facut niste afirmatii legate de diferite persoane, nu conteaza cine sunt. Cert e ca sunt persoane de pe urma carora tu obtii niste venituri financiare.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Nu e ciudat ca unii suna sau dau doar beep odata pe ora uneori si desi le explici frumos ca nu esti in oras ei stiu mai bine? Pot umple 10 pagini doar cu nesimțirea de care dau dovada uni si la fel de multe cu bunul simt dat de alții...dar nu voi continua si nici nu ii voi mai răspunde sobolanului care ma cam provoacă....

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Cele 5-6 nr care suna doar in weekend si mai ai si tupeul jegos sa spuna ca vor sa fie primiti chiar daca nu lucrez....sunt aceleasi 2 voci...si se pare că unii de simt atacati daca spui ceva mai urât!

Link spre comentariu

Scopul meu nu a fost ca sa te superi. Voiam doar sa spun ca din postarile tale reiese ai inceput sa iti dai aere de superioritate fata de cei care te platesc.Era asa de greu sa iti iei o alta cartela? Solutia era f simpla. In afara orelor de program iti tinea.i tel inchis iar cei care sunt disparati si suna sau etc nu te mai deranjau. Toti avem job.uri si toti sunt deranjati in afara orelor de program, unii mai mult altii mai putin dar nu se plange nimeni.o zi buna va doresc.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...