Sari la conținut

Vizita din 22.01


andreea8

Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Explica-mi tu cum ma plateste o persoana care suna doar sa puna intrebari de pe mai multe nr si nu o vad niciodată....se pare ca tu nu intelegi limba romana! Nu o sa stau sa iti explic de ce nu pot avea alt telefon cu alt nr pt ca nu ai intelege si oricum nu te priveste!

Cu o asemenea gândire lumea sta pw loc! Daca vrei respect,ofera acelasi lucru!

  • Like 2
Link spre comentariu

Vad ca discutia noastra a degenerat. Cunosc destul de bine L Romana. Ai depasit din nou limita bunului simt. Ti.am expus parerea mea ca o secorta care in urma solicitarilor multe care le are incepe sa isi dea aere. Acest lucru reiese din postarile tale. Jignesti persoane pe care nu le cunosti. Unii dintre ei poate te suna asa aiurea dar poate unii vor sa afle detalii iar tu prin natura job.ului daca doresti beneficii tre sae raspunzi Asta nu iti da dreptul sa le vb asa. Analizeaza in viitor ca atunci cand deschizi gura sa fie conectat si creierul. Din punctul meu de vedere e subiect inchis. De curiozitate te voi vizita si eu saptamana viitoare. O zi buna.

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am exicat de cel putin 3 ori ca sunt aceleasi persoane care oricum nu vin! numai continui ca chiar nu are rost! Cat despre atitudinea mea de ,,superioritate" ar trebui sa vorbeasca cei care m-au vizitat ib ultimul timp! Daca nu accept nesimtirea nu inseamna ca ma cred superioara asa ca ar trebui sa iti vezi de treaba. Nu iti convine? Ignora-ma sau ai bunul simt sa tragi concluzii dupa ce ma vizitezi

  • Like 1
Link spre comentariu

Nu contest ca, munca pe care o faci nu o faci bine. Se vede din recenziile facute ca esti printre putinele escorte care nu se rezuma doar la a face bani, ci are grija ca, clientul sa iti plece multumit. Nu am spus ca atunci cand un client se poarta fara bun simt sa nu ii raspunzi pe masura. Eu am afirmat ca expresiile tale iti dadea.u un aer se fite. Cred ca nu e cazul. O persoana inteligenta putea rezolva situatia intr.un mod diplomatic dar ai preferat sa o exprimi intr.un mod de cartier. Cum am spus te voi vizita si eu dar asta nu imi schimba parerea despre postarile tale. Nu doresc sa intru in polemici cu tine. Mi.am exprimat o opinie care poate sau nu sa fie in asentimentul tau sau a cititorilor, sau nu. O zi plina sa ai.

Link spre comentariu
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
  • Oras:Mures, Romania, Europa, Terra

Daca cel/cei care te suna in afara programului nu pot sa te viziteze cand lucrezi si te suna in speranta ca vei lucra totusi intr-un weekend?

Nu sunt eu persoana si nici nu stiu cine face asta. Dar poate privit din alta perspectiva, poate nu e o chestie de nesimtire...
 

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

De aceea suna in aceleasi zile la aceleasi ore si daca ii spun frumos ca nu sunt disponibilă spune ca mint ca de fapt nu vreau sa il primesc si dupa suna de pe alt nr ai întreabă dacă sunt goala si multe altele? Daca nu scriu totul nu înseamnă ca totul se rezumă la sunat

Link spre comentariu

Chiar nu imi explic de ce nu poti folosi alt tel. E o explicatie aiurea. Chiar daca acel tel il stiu prietenii tai si pe acela esti sunata de ei, sa zice.m aceasta varianta. Simplu le dai mesaj cu nou nr de tel. Sau ca sa iti piada urma de tot aceeia care te streseaza iti iei alte 2 nr noi. Un nr. sa fie pt job si un nr personal.Si o iei de la zero. Solutii cu siguranta vei gasi. Asa nu te va mai stresa nimeni.

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...