Sari la conținut

0799334470 Bruneta dristor


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Esti frustrat rau de tot amice, aparent pentru tine oricine are alta parere fata de a ta e peste :))

Si daca eu nu stiu aritmetica poate tu ar trebui sa inveti bunele maniere, eu zic ca ai avut noroc ca ti-a deschis usa la cum vorbesti iar daca mai si puteai a transpiratie atunci fata chiar e de apreciat ca a vrut sa intre cu tine..

Link spre comentariu
  • Oras:dublin
  • Oras:dublin

Esti frustrat rau de tot amice, aparent pentru tine oricine are alta parere fata de a ta e peste :))

Si daca eu nu stiu aritmetica poate tu ar trebui sa inveti bunele maniere, eu zic ca ai avut noroc ca ti-a deschis usa la cum vorbesti iar daca mai si puteai a transpiratie atunci fata chiar e de apreciat ca a vrut sa intre cu tine..

Domnule foarte posibil tigan sau proxenet, am vorbit frumos cu ea, n-a zis nimeni ca miroseam a transpiratie, se pare ca ai un nivel redus de intelegere ca oricare alt ascultator de manele din Ferentari si trebuie sa-ti explic totul babeste, am avut o interactiune foarte scurta si nu am avut timp sa ne cunoastem, cum am intrat si m-am descaltat i-a spus colegei tot de etnie  sa astepte putin ca termina in 10 minute, 10 minute 100 de lei * 6= 600 de lei pe ora, ca asculta manele spune ca ai facut un pas in Ferentari si despre nivelul general de cultura si IQ-ul escortei indiferent daca vrea sau nu sa le opreasca, o tiganca care nu-si ia bac-ul 100 de ani de acum in colo, daca o fi ajuns prin vreo minune in clasa a 12-a.

Nu e vina clientului daca curva are chef sa dea o teapa, daca esti tigan la fel ca ea sau ai esti cont clona ajutator sau proxenet  poate ti

se pare frumoasa, e o tiganca, pozele o avantajeaza si ai ascund originile rome.

O tiganca ascultataoare de manele si predispusa la tepe, daca sunteti de aceeasi etnie si v-a plac tigancile sau v-a plac manelele, aratati ca un luptator de k1 sau ca un bulibasa de 150 de kg sa nu aibe curaj sa va dea teapa, puteti sa va incercati norocul, altfel tiganca o sa-si urmeze natura si o sa incerce o teapa de fast fuck, daca sunteti disperati rau mergeti si fiti multumiti ca v-a primeste si la o teapa o tiganca manelista, si e vina voastra ca nu sunteti James Bond sau luptator de K1, si nu stiti s-o puneti la punct pe tiganca.

Din punctul meu de vedere de evitat, bine ca mi-am pierdut decat timpul si nervii.

Atentie la conturile ajutatoare ale tigancii, a admiratorilor ascultatori de manele de etnie si a proxenetilor  care o promoveaza , ingroapa recenziile negative, si da vina pe client pt teapa.

De evitat.

Link spre comentariu
  • Oras:dublin
  • Oras:dublin

Azi la ora 10:30am sunat la domnisoara pentru ora 13. Am confirmat pt ora 13.am ajuns la blocul acesteia si am sunat-o

Mi-a raspuns si am rugat-o sa imi zica interfonul ca sa pot urca. Mi-a zis sa revin cu un telefon la ora 13 deoarece era ceasul 12:53.in fine dupa mai multe telefoane m-am lasat Pagubas. O prea mare nesimtire fratilor.nu va mai irositi timpul pe cine nu merita. Toate cele bune

 

 

Va salut d-nilor ! Acelasi lucru l-am patit si eu cu d-ra....se pare ca merge pe principiul primul venit primul servit, nu respecta deloc programarile. Am facut programare pentru ora 14 cu intelegerea de a confirma in jur de ora 13, la care nu a mai raspuns la telefon si nici la mesaj.

 

P.S O schimbare de atitudine nu ti-ar strica d-ra...numai pune lumea aiurea pe drumuri !

 

 

Va pot confirma si eu am fost la ea săptămana trecută .... nu funcționează interfonul si da sunt 2 paznici la scara, eu locuind in zona am intrat pe la prima scara sa nu stau ca boul in fatza scari așteptând sa iasă cineva,va mai pot confirma si de fatza cu mine cand fumam o Țigara la buc a sunat un confrate futacios care era jos la scara(i-am atras atenția ca nu este ok sa pui omul pe drumuri) Desprea ea:o tipa drăguța corp misto 20 de anișori in rest nimic spectaculos pentru mine,lipsa implicare ma doare mâna gura etc etc

 

 

Frumoasa dar servicii de 50 lei!pacat de Frumusețea ei!!!totul e pe repede înainte!!

 

 

. Da,pacat ca are potential dar totul mecanic si superficial eu in săptămana cand am fost la ea fusesem la "Animatoarea" de aceea nici nu am vrut sa scriu nimic ca primea nota de trecere, dar toate fătucile astea ar trebui sa învețe ceva,nu este suficient sa arați bine sa fii frumoasa,eu un caut atitudine,comportament.bun simt,servicii corecte

 

 

Da frate Laury ai dreptate... eu am fost la ea ca era pe langa mine pe aici si am zis sa ajut si eu comunitatea sa nu mai bată drumul de pomana ca si comunitatea ma ajutat sa găsesc ceva papa bun.........la copile din astea nu merg ca e Fast fuck..... prefer sa dau un ban mai mult da sa ma simt bine.

 

 

Am incercat si eu sa ajung...

 

Facut programare cu 2 ore inainte. Ajuns acolo, sun..nimic. Am dat sms si m-a sunat, nu parea ocupata, dar a zis ca nu mai poate la ora stabilita - ajunsesem cu jumatate de ora mai devreme oricum.

 

De kkt....timp pierdut, benzina arsa de pomana.

 

NESERIOASA !!!!

 

 

Salut , fraților am fost la ea face un striptease scurt pe manele puse la telefon se fute cu tine pe sistem fast fuck te întreabă ai terminat dragule din 5 in 5 min o suge mecanic cu mâna și geme fals iar pe la spate când o futi sta ca la cinema fara contre , o experiența de nota 6 nu merita sa veniți pentru ca e și poliție in bloc cu paznicii nu se mai poate merge in blocul de la Dristor adică te simțit ca la DNA văzând poliția și ea își bate joc de voi

Oral 6

Normal 5.5

Locație 6.5

Aspect 7.5

Halat 100 RON 30 min

De evitat fraților ascultați la mine ca nu merita timpul pierdut!!

 

 

 

Salut , fraților am fost la ea face un striptease scurt pe manele puse la telefon se fute cu tine pe sistem fast fuck te întreabă ai terminat dragule din 5 in 5 min o suge mecanic cu mâna și geme fals iar pe la spate când o futi sta ca la cinema fara contre , o experiența de nota 6 nu merita sa veniți pentru ca e și poliție in bloc cu paznicii nu se mai poate merge in blocul de la Dristor adică te simțit ca la DNA văzând poliția și ea își bate joc de voi. Drag confrate futacios ne pare rau de experiența ta daca ai fii avut răbdare sa citești in rubricile de mai sus ai fi înțeles ca nu merita deranjul decat pentru aspect.

 

 

salutari, am fost la ea duminica pe la ora 12.Mi a explicat la telefon ca nu merge interfonul, sa intru pela scara 4 si cu greu am inteles ca pe acolo la etajul 6 mai exista un hol unde aungi la scara 3. Ajuns la ea, povestesc mai pe scurt, arata foarte bine ,astepta semi-goala, a inceput putin sa danseze pe rihana si dupa mi a spus ca nu poate face anal ca e prea mare si daca vreau pot sa plec si mi da banii INAPOI.Suparat am spus ca bine dupa a zis ca trebuie sa platesc deranjul ei,A luat de pe masa 70, eu am lasat 270 de lei la inceput pentru ora cu tot cu anal,250 ora +20 de lei extra.M am imbracat nu am vrut sa ma tiganesc cu ea mai ales ca blocul ala sigur e plin si de pesti gata sa intervina.

 

 

 

DE EVITAT!

Link spre comentariu
  • Oras:dublin
  • Oras:dublin

Garsoniera o cocina pt fast fuck

Tipa ok, genul slim

Streaptease cu muzica la tel

Actiunea :nimic spectaculos; iti pwrmite sa o atingi pe sani,corp, fara pasa, de la care oricum venea miros de nespalare

Foloseste lubrifiant, oralul o laba trista cu accente de deep.vb mult, se opreste din actiune

Cat eram la dus a chemat un confrate care am dat nas in nas la iesire.salutat( eu sunt mai dezinvolt) omu , in timp ce ma indepartam l am auzit intreband o cine sunt

 

 

Mai frate, daca era una de la top sau vreo frumusete rara, mai intelegeam sa ii dai ceva extra....ca deh te.ai aprins dupa ea si nu mai dormi noaptea cu gandul la pizda ei.

Uite cum stricati voi piata si le bagati gargauni in cap fetelor....dupa ce ca ofera servicii slabe, tu ii mai dai extra bani???

Wtf!

Chiar nu inteleg asa ceva! Ii dai extra si la final o pui la de evitat!

Asa iti trebuie!

 

 

Nu a scapat de peste gagica ?

 

 

Nici noi de tine, boschetare!

 

 

Vizitat azi

Locatie, la iesirea din Parcul Tineretului , 7 blocuri spre dreapta, Bloc Z7,  scara 1 interfon 12, sunat prima data, dar in timpul convorbirii s-a intrerupt, si nu a mai raspuns, am incercat iar peste o ora cand a raspuns, si am stabilit o intanlire peste 1 ora, cand am ajuns la ora stabilita la Tineretului si am sunat-o, mi-a zis ca are niste treaba si sa reprogramam peste 50 de minute, primul semn de teapa si neseriozitate. Am reprogramat peste 50 de minute si am pierdut timpul la o shaorma la Dristor Shaorma si un jogging prin parc, cand o sun iar la ora stabilita, imi spune ca mai am de mers 7 blocuri spre dreapta sa gasesc blocul Z7, dupa ce in sfarsit l-am gasit, dupa ce am alergat 2 ore dupa ea prin caldura si o sun din fatza blocului, sa vezi nervi, nu mai raspunde. Dupa 5 minute de apeluri continue, am plecat spre casa plin de nervi, si i-am mai dat vreo doua apeluri pe drum , si in sfarsit la 50 de metri de mers, a raspuns si mi-a dat interfonul, urcat la etajul 1 si intrat in garsoniera. Manelele cantau pe tableta, avea o colega aratare de 1,5m, nu shtiu unde o fii gasit-o, ea arata ca in poze, ce nu se vede este ca ai curge bine sange de rom prin vene, tingangusha get beget, frumushica ce-i drept dupa cum puteti vedea in poze, si e mai ascutita. Ai spune aratarei de colege sa astepte ca termina in 10 minute, asta spre norocul meu sa pot evita teapa, dupa ce m-a pus sa alerg 2 ore dupa ea prin neseriozitate si atitudine de tepara centurista, vrea sa ma termine in 10 minute si sa-mi ia banii, 100 de lei 10 minute, 600 de lei ora pentru o tigancusha centurista tepara  fara creier, in loc sa mature strada 2 zile sa faca 100 de lei, ca la mai mult nu o duce intelectul pe tiganca.I-am cerut un pahar de apa dupa alergat dupa tepele si figurile ei 2 ore pe soare, si am intrebat-o cat dureaza o finalizare, si mi-a zis ca 15 minute, desi ea voia sa scape de mine in 10 daca nu auzeam.I-am zis ca nu raman la teapa, m-am incaltat si am plecat, cand am intrebat-o de ce nu raspunde la telefon, mi-a raspuns in stil de usa cortului ca avea treaba.

Note- aspect - ce se vede in poze doar ca tigancusa get beget si mai ascutita.

Atitudine- 3 , neserioasa . nu respecta programarile, te pune pe drum degeaba, fust fuck de 10 minute finalizarea.

Locatie- manelele canta pe tableta, o aratare de colega de 1.5m tot din etnia ei.

Oral, normal- am plecat si am evitat teapa fara sa ma scoata afara dupa 10 minute.

Per total de evitat teapa de fast fuck cu 10 min finalizarea, si risc sa va puna pe drumuri degeaba, daca vreti sa riscati un fast fuck sau o teapa cu ce se vede in poze, cu precizarea ca e mai de etnie si mai ascutita n-aveti decat sa incercati.

Asta ar merita sa o futi si sa n-o mai platesti, sa mai isi ia si ea teapa.

De evitat.

 

 

:fish12  :fish12  Gata pestii ciorii au sarit sa-i ia apararea?

Pei te-o fi lasat daca-i esti peste, cioara a incercat sa-mi aplice teapa si eu am evitat, i-a scapat colegei ca in 10 minute e gata, cioroiule de peste care nu stii aritmetica, 10 minute 100 de lei * 6= 600 de lei pe ora .

 

Prima poza, cioara vopsita si machiata la greu

post-2-0-68588700-1516017649.jpeg

 

Poza 2 , nu-i apartite sau e machiata si poza e foarte photoshopata, nici nu se vede ca e cioara

post-2-0-70471900-1516017652.jpeg

 

Dabia poza asta reflecta realitatea, o cioara vopsita si machiata pusa pe tepe

https://media.publi24.ro/extralarge/20180322/0846/5f23dfae0c1a1a60ab00e980cbc1f6b0.jpg

 

 

Nu mai ingropati cioroilor proxeneti recenziile reale! :fish12  :fish12  :fish12

 

 

Domnule foarte posibil tigan sau proxenet, am vorbit frumos cu ea, n-a zis nimeni ca miroseam a transpiratie, se pare ca ai un nivel redus de intelegere ca oricare alt ascultator de manele din Ferentari si trebuie sa-ti explic totul babeste, am avut o interactiune foarte scurta si nu am avut timp sa ne cunoastem, cum am intrat si m-am descaltat i-a spus colegei tot de etnie  sa astepte putin ca termina in 10 minute, 10 minute 100 de lei * 6= 600 de lei pe ora, ca asculta manele spune ca ai facut un pas in Ferentari si despre nivelul general de cultura si IQ-ul escortei indiferent daca vrea sau nu sa le opreasca, o tiganca care nu-si ia bac-ul 100 de ani de acum in colo, daca o fi ajuns prin vreo minune in clasa a 12-a.

Nu e vina clientului daca curva are chef sa dea o teapa, daca esti tigan la fel ca ea sau ai esti cont clona ajutator sau proxenet  poate ti

se pare frumoasa, e o tiganca, pozele o avantajeaza si ai ascund originile rome.

O tiganca ascultataoare de manele si predispusa la tepe, daca sunteti de aceeasi etnie si v-a plac tigancile sau v-a plac manelele, aratati ca un luptator de k1 sau ca un bulibasa de 150 de kg sa nu aibe curaj sa va dea teapa, puteti sa va incercati norocul, altfel tiganca o sa-si urmeze natura si o sa incerce o teapa de fast fuck, daca sunteti disperati rau mergeti si fiti multumiti ca v-a primeste si la o teapa o tiganca manelista, si e vina voastra ca nu sunteti James Bond sau luptator de K1, si nu stiti s-o puneti la punct pe tiganca.

Din punctul meu de vedere de evitat, bine ca mi-am pierdut decat timpul si nervii.

Atentie la conturile ajutatoare ale tigancii, a admiratorilor ascultatori de manele de etnie si a proxenetilor  care o promoveaza , ingroapa recenziile negative, si da vina pe client pt teapa.

De evitat.

Culegere cu recenzii negative reale, userul rapirapi este proxenet 100% , altfel nu ar avea motiv sa o promoveze si sa atace mereu userii care fac recenzii negative, este plin de recenzii  umflate sau exagerate puse de proxeneti.

De evitat!

Link spre comentariu

acum o vad si pe forum

eu am luat nr eu dintr-un anunt cu niste poze in care arata foarte bine imbracata fiind, si mi s-a parut ca are asa un aer usor iberic dupa fizionomia fetei si tenul creolo-masliniu

nu mi s-a parut, cel putin la aspectul fizic a fi de etnie, dar nu sunt vreun etimolog (daca mi se permite paralela), deci e posibil orice

una peste alta fara ale bla bla, mai are o colega, in locatia de pe tineretului, cu unele mici abateri respecta programarea, e cam aiurita si cu capul in nori asa, asculta muzica la telefon pe ritmuri orientale, arata bine fizic, culoarea pielii, sanii fizionomia fetei mi-au placut. E mai slaba in realitate decat pare in poze. Dar e o varianta buna de semifast fuck la 100 de lei tinand cont de oferta actuala de pe piata, care e oricum semivarza in marja de pret 100-200 in opinia mea.

Pare genul dispusa sa te futa si sa pleci multumit, dar doar daca nu ai pretentii la chestii care nu ii convin ei, si doar daca nu te intinzi foarte mult. Nu as recomanda varianta de o ora sau mai mult la ea, dar varianta de finalizare asa pe fuga sa ajungi cu oole relaxate acasa merge

  • Like 1
Link spre comentariu

am ajuns si eu tot prin tineretului la ea

mai mult sau mai putin aceeasi parere cu dan de mai sus, doar ca mie mi s-a parut foarte slaba, si mult mai fastfuck 

si era si abia trezita din somn cand am ajuns eu, avea chef de mine cum am eu luni dimineata sa merg la munca

sincer nu prea recomand

100/200, eu am ramas una scurta ca la ce plictis avea in ea nu aveam ce cauta o ora pe acolo

pozele in schimb mi se par toate reale, cel putin cele de pe publi cu fatza

 

am mai gasit dupa nr de tel urmatoarele topice pe forum cu ea. poate ar fi bine sa fie unite sau ceva

 

https://nimfomane.com/forum/topic/112493-bruneta-dristortineretului-0799334470-0799334470/?hl=0799334470

https://nimfomane.com/forum/topic/113664-cu-2-anunturi-0799334470/?hl=0799334470

  • Like 1
Link spre comentariu

0799334470

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Te-astept-la-mine/78086677786a6255.html

Am vizitat fata ...de mai de mult ma atrageau pozele si am zis sa incerc chiar daca am citit aici diverse chestii...

 

Am sunat ..am ajuns(tineretului25) nu am stat am urcat imediat dar cand am ajuns a sunat o programare intarziata si la refuzat...

 

Foarte glumeata vorbareata joviala ...ma mirat chiar ...

 

Fata arata bine silicoane si foarte sexi...

 

Spalat si trecut la actiune cu o muie super ok scurta ...soldatul era pregatit

 

Oral 9

Normal 9 la normal nu a comentat si am tinute ceva timp:)

 

 

Fara FK dar a avut o atitudine pro client ...chiar m am mirat si eu si da muzica pe tableta dar la mine nu a pus manele:))

 

Sa plans in gluma ca am tinut o prea mult dar nimic deranjant ...

 

Pret 100 dar sa trasformat in 150 la locatie ....:))

 

Nu ma deranjat ca mi sa parut foarte sexi fata ...striptis ,dans

 

O experienta placuta si cu siguranta o sa mai revin.....

Link spre comentariu
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb
  • Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb

Salut, de ob scriu doar recenzii de bine dar fata asta merita sa scriu aici ce sa intamplat! nici nu stiu cum sa relatez aceasta experienta ne placuta

 

am sa incerc sa dau puncte plus si apoi minus

eu am dat de ea pt ca este in zodia rac! sau cel putin asa am aflat de aici! merg la fete in functie de zodie pt ca din experienta am realizat ca fetele nimfomane sunt doar cele din zodiile Rac, Gemeni, fecioara, balanta, asa ca am dat de ea si am ramas profund impresionat de cum arata si eream convins ca este genu care o mananca pe pula din placere! in sfarsit, azi am ajuns la ea

 

am sunat

+voce calda

+amabila

+a acceptat fetish dresuri si tocuri

+central parc tineretului

+pustoaica draguta

+inalta 1,75

+pizda buze destul de mari

+stramta!

si acum minusuri

- apartament urat! 

- dresuri imbacsite minim 3 ani

- nu te invita la dus!

- o fire f sitirita! in dorul leni! parca erea obligata sa se futa!

- oral cu prezervativ

- dupa ce i am dat banii a vrut sa se dezbrace nud!

- vb urat! te repede! se rasteste la tine! gen mistres cea ce pe majoritatea ii inhiba!

- nu sta cum o pui tu!

-sta doar cum vrea ea! 

- in timpul actului sexual a tinut prezervativul cu mana! cica sa se iasa dupa pula! cea ce denota ca nu are nici minimul de experianta! asa ceva nu am mai intalnit!

- dupa 2 minute de actiune se plange ca o doare si ca aolo domne ce rau futi!

-dupa 5 minute zice ca hai iao la laba si da ti drumu ca eu nu mai stau sa ma futi!

- intreb unde pot ejacula si zice in prezervativ

ESTE GENU FAST GET YOUR MONEY WITHOUT FUCK daca se poate! NU O RECOMAND! 

 

 

DE EVITAT! VREA DOAR BANII SI NU II PASA DE CLIENT!  PACAT DE CORPUL EI SI DE POTENTIALUL EI DE CARE NICI NU REALIZEAZA CA IL ARE!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți

Salut, de ob scriu doar recenzii de bine dar fata asta merita sa scriu aici ce sa intamplat! nici nu stiu cum sa relatez aceasta experienta ne placuta

 

am sa incerc sa dau puncte plus si apoi minus

eu am dat de ea pt ca este in zodia rac! sau cel putin asa am aflat de aici! merg la fete in functie de zodie pt ca din experienta am realizat ca fetele nimfomane sunt doar cele din zodiile Rac, Gemeni, fecioara, balanta, asa ca am dat de ea si am ramas profund impresionat de cum arata si eream convins ca este genu care o mananca pe pula din placere! in sfarsit, azi am ajuns la ea

 

am sunat

+voce calda

+amabila

+a acceptat fetish dresuri si tocuri

+central parc tineretului

+pustoaica draguta

+inalta 1,75

+pizda buze destul de mari

+stramta!

si acum minusuri

- apartament urat!

- dresuri imbacsite minim 3 ani

- nu te invita la dus!

- o fire f sitirita! in dorul leni! parca erea obligata sa se futa!

- oral cu prezervativ

- dupa ce i am dat banii a vrut sa se dezbrace nud!

- vb urat! te repede! se rasteste la tine! gen mistres cea ce pe majoritatea ii inhiba!

- nu sta cum o pui tu!

-sta doar cum vrea ea!

- in timpul actului sexual a tinut prezervativul cu mana! cica sa se iasa dupa pula! cea ce denota ca nu are nici minimul de experianta! asa ceva nu am mai intalnit!

- dupa 2 minute de actiune se plange ca o doare si ca aolo domne ce rau futi!

-dupa 5 minute zice ca hai iao la laba si da ti drumu ca eu nu mai stau sa ma futi!

- intreb unde pot ejacula si zice in prezervativ

ESTE GENU FAST GET YOUR MONEY WITHOUT FUCK daca se poate! NU O RECOMAND!

 

 

DE EVITAT! VREA DOAR BANII SI NU II PASA DE CLIENT! PACAT DE CORPUL EI SI DE POTENTIALUL EI DE CARE NICI NU REALIZEAZA CA IL ARE!

 

 

Boss, n-am puncte, raman dator. Da' tu chiar n-ai citit recenziile?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

"

Buna, sunt o escortă de lux, ce ofer servicii de calitate! Esti sătul de poze false?, la mine nu este cazul sunt exact asa cum ma vezi! Sunt atentă la dorințele și fanteziile tale, nu te grăbesc! Nu ezita sa mă contactezi, nu vrei regretă nicio secundă că m-ai sunat! Cer si ofer , seriozitate, stil si igienă,! Nu ezita să mă contactezi , te astept, kiss

"

 

Anunt: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/evelina-escorta-de-lux-poze-reale100/7808667778696450.html

 

post-123273-0-44662500-1547126119_thumb.jpg

 

post-123273-0-74701000-1547126121_thumb.jpg

 

post-123273-0-83493500-1547126123_thumb.jpg

 

post-123273-0-57230700-1547126125_thumb.jpg

 

post-123273-0-62031300-1547126128_thumb.jpg

 

post-123273-0-53320500-1547126130_thumb.jpg

 

post-123273-0-90300300-1547126131_thumb.jpg

 

post-123273-0-96260900-1547126133_thumb.jpg

 

post-123273-0-72554800-1547126135_thumb.jpg

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...