Sari la conținut

Atentie! Poze false! Teapa!


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Totul fara prezervativ noua in orasul tau 0731815547 poze false. Ma interb cat de tâmpit poti sa fi sa futi o curva de asta fara prezervativ.

Alta... noua in orasul tau tel 0735696594 poze false. New bruneta senzuala 0733840008 poze false. Domnișoară discreta si eleganta 0735620974 poze false, cica poze din locatie si ea e pe câmp... Atenție mare!

  • Like 1
Link spre comentariu

Mare e gradina si plina cu prosti

Am avut si eu o experienta cu matura care activeaza la BRD.In timp ce o futeam capra sa intors si mi-a dat jos prezervativul si mi-a cerut sa o fut anal neprotejat.Am fugit ca muscat de sarpe.Am scris la momentul respectiv o recenzie.

Ce idioate de femei.

Dar si mai idioti futaciosi care accepta

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bai Mădălin... Dute dreku la gara si aruncă-te pe sine de peste împuțit. Esti un mare bulangiu si handicapat. Esti o laba trista care poluezi forumu asta cu ideile tale.esti un sugaci.Muie multă iti doresc! De la escorte cu sifilis. Mancam ai pula cu mata si cu tot neamu tau de bulangiu.

Link spre comentariu

Atentie la poze false! Toate aceste poze sunt false. La o cautare pe net cu google gasiti ca aceste poze apartin de fapt altor persoane

E plin de ciori jegoase venite din sudul țării. Nu le mai alimentați apetitul de a veni încoace, trazneasca-le Dumnezeu de împuțite! Verificați înainte de a merge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...