Sari la conținut

In ce tari se merita?


Postări Recomandate

Pey e simplu, daca chiar ai 14 ani esti numai buna, te ia de proasta un fraier cu papagal de 17 ani, te prostituezi din dragoste pentru el pana la 17 ani, eventual lucrezi cu site-ul asta cat esti **spam editat** timp de 1 an, fara sa stie nimeni, apoi te exporta ala la produs in tarile exotice gen italia, austria, olanda, germania.

daca ai noroc pune mana un barosan batran pe moarte plin de bani pe tine si il faci pe fraier de bani

 

noroc succes si numai bine in domeniul asta!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pwlamea.

 

Nici trolii nu mai sunt ce-au fost.

 

Inscrisi la cateva minute distanta :)

Motane, ce pwlamea nu esti atent, mai lasa curvele ca se duce afacerea de rapa.

 

ON topic :

 

 

Am auzit ca la Taipei merge bine.

Aia au pwla mica si mai mult de trei minute nu tine niciunul.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O tara unde se ,,fac bani,,....adica se emite moneda ....sau vrei sa intri in industria placerilor .....?

Foarte simplu....intri pe un seit specializat.....care are in componenta tari de pe toate continentele...intri pe profilul fetelor....vezi ce servicii

presteaza si la ce preturi.....Faci cu tine o comparatie cum arati si cam ce experienta ai....Verifici daca este legala ....vinzarea trupului si a serviciilor sexuale in tara respectiva....daca iti trebuie viza....si cit costa sa inchiriezi o locatie sau o faci in masina sau ,,boscheti,,....Foarte important daca ai ,,manager,, sau vei fi pe cont propiu....Inca ceva important trebuie sa cunostii si limba in care se vorbeste in tara respectiva....daca nu iti permiti manager si crezi ca te descurci....trebuie sa ai ceva curs de ,,judo....karate...aikido....,, spray paralizant...in unele tari pistol sau pusca....locatia dotata 

cind esti pe cont propiu.....sa ai..... cu sistem de inregistrare video si cu buton panica de alarma....camera video sa fie la vedere inainte sa intre in locatie  sa stie ,,clientul,, ca este monitorizat....soliciti bani inainte ...si cind bulache pleaca la dus....dosesti bani in loc sigur.....Pune o poza aici cu fata blurata sau masca...sa ne dam cu parerea daca ai sanse sa cistigi bani sau poti da faliment din prima......... :boob

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tari unde se fac bani....???

 

Ma bufffneste :))

 

O ESCORTA, cand e urata cu spume, a dracu, proasta si cu servicii slabe...unde mai punem ca se bazeaza pe cantitate nu pe calitate... poate merge in Tara Tarilor...nimic nu o va imbogatii.

Aven fete in Ro, care fac bani fara nr...da aici in Ro, tara amarata, tara cu datorii si cu probleme. Da da da, fetele fac bani multi multi, pentru ca arata intr.un fel, se fut intr.un mare fel, au un GFE mai aparte, pur si simplu au arta in sange de a face bani!!!

De ce GANDUL la alte TARI? Acolo tarifele sunt verry big, nu.i asa? Hai ca asa este...va ganditi la tarufe mari...voi ce plm oferiti pt tarifel alea mari?

Cand esti frumusica, cu bun simt, un stil vestimentar mai aparte, cand te ajuta fizicul, cand ai o locatie frumoasa si curata, cand servicile sunt de 10+...cand GFE ul depasteste media 10...cand discretia e la mama ei...cand in locatie nu miroase a peste...P L M ... nu o sa ai maini sa numeri bani. Si un lucru f f f important este sa nu te schimbi, sa nu schimbi caracterul si serviciile dupa ce te vezi IMBÂCSITĂ DE BANI!!!

Si toate astea sunt un procent mic din alea Escrotei... nu stim cine esti si ce intentii ai. Poate esti vreun peste cu ganduri nebune :)!!!

Una peste alta si...alta peste altu....MUNCA CINSTITA NU.TI PLACEEEE???

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...