Sari la conținut

Info.office42 - MILF nimfomana care s-a gandit sa scoata si putin profit


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Rog moderatorii sa modifice id-ul din titlul threadului. Id-ul corect este info.office42

 

Aceasta doamna putea fi gasita mai daunezi pe retele de socializare cautand sex cu necunoscuti, moca (atentie, nu mocu). Eu m-am conversat cu dansa atunci dar, desi am vazut-o la webcam, nu m-a prea atras.

Astazi vazand un anunt in piata online am zis sa fac niste sapaturi si am gasit id-ul din titlul topicului. info.office42.

La acest id poate fi gasita doamna care spune ca face o finalizare orala la 80 de lei si una normala la 100 de lei, iar de prestat o face doar in deplasare - "no hogeacu' "

Mi-a trimis rapid pe messenger o serie de 6-7 poze pe care nu le voi posta din motive de privacy. Ma gandesc ca daca si voi va veti exprima interesul la acest id de messenger, veti primi acelasi batch de imagini.

 

Ce se vede in poze: doamna peste 40 corpul ii arata varsta - burtica nelalocul ei. Roscata, ochii sunt deschisi la culoare, sani medii care par destul de fermi. O pata pe abdomen care mie mi se pare suspecta.

Nu am prestat cu dansa neffind amator de senzatii tari si pionierat, in acest moment.

 

Sper ca informatia si sapaturile fie de folos cuiva, daca nu, invit respectuos administratorii forumuli sa stearga acest thread.

 

Bei mori, nu bei mori.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

avand ceva vechime pe aici ar fi trebuit sa sti ca acest text al tau daca nu vine insotit de o recenzie,isi are locul la alta sectiune(cea de intrebari si rsp)

 

Nu stiu, logica imi dicteaza ca nu isi are locul acolo - nu intreb nimic, si nici nu astept vreun raspuns. E doar o bucata e informatie care poate fi de ajutor unora.Si cu expunerea de aici ar putea avea si parte de o recenzie. Daca totusi consideri ca intreb ceva, sau ca astept vreun raspuns, muta te rog acolo topicul iar eu voi fi mai atent data viitoare.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Îmi amintesc o vorbă dintr-un film: dacă aş rămâne doar eu cu ea pe pământ, omenirea s-ar sfârşi totuşi... Pe asta n-aş regula-o nici să mă plătească ea pe mine.

Scuzaţi-mi răutatea, dar sunt nervos că Bianca nu mai lucrează la Privilege...

Link spre comentariu
Vizitator patroljason
Reputație: 0

Fratilor...femeia asta e urataaaaaa...Nu stiu cine ar avea gusturi asa de bizare...

 

Gusturile nu se discuta!! Pe care o consideri tu urata, poate sa fie la altu femeia ideala!!

Link spre comentariu
  • Oras:dej
  • Oras:dej

am avut ocazia sa colaborez cu doamna respectiva, m-a contactat pe messenger, daca bine retin, acum vreo 4-5 ani si mi-a propus o colaborare in domeniul in care activa ea atunci. Era ceva barther dar, dupa cum s-a dovedit ulterior, foarte putin profitabil pentru mine. Apoi a inceput sa ma invite la dansa acasa la o sampanie si alte propuneri la care am zis pas, evident. Si da, aveti dreptate, ii lipsesc ceva "tigle de pe casa"

Link spre comentariu
  • Oras:Gherla
  • Oras:Gherla

Peste tot in millieu-ul asta sunt cazuri pshihologice, dar se pare ca la Cluj concentratia e mai mare.

Mi se fälea si asta ca-i diva la TV.  (Mai stim pe una la CJ.)

 

http://looktv.ro/sos/video/sos-mai-intaiimbraca-te-ca-o-mama
http://looktv.ro/sos/video/sos-fiica-ta-nu-ti-reproseaza-cum-te-imbraci
http://looktv.ro/sos/video/sos-nu-sunt-deschisa-cu-mama-de-teama-sa-nu-se-enerveze

 

Extrem de penibil si mai ales ca isi inchipuie ca a ajuns cineva. Nici asta nu-si da seama ca e nevoie de clowni pe unele posturi TV.

Link spre comentariu
  • Oras:buncresti
  • Oras:buncresti

limbuta fina buze catifelate sex oral incendiar 50 de roni o finalizare ora 100 .program 12-4 dimineata . madeplasez la hotel pensiune locatia ta sau in masina .pentru mai multe detalii pot fi contactata la adresa de mess info.office42 si la numarul de mobil de mai jos

post-112141-0-47249000-1396295762_thumb.jpgpost-112141-0-11889000-1396295778_thumb.jpgpost-112141-0-83966800-1396295787_thumb.jpgpost-112141-0-21896400-1396295798_thumb.jpg

 

Salut prieteni futaciosi, din dorinta de a avea o femeie matura am apelat la aceasta doamna pe care am gasito pe anunturicluj.net, la telefon mi-a raspun o voce placuta si foarte amabila mi-a prezentat tarifele o+n 50 finalizarea 100 ora si se pot si neprotejate,am stabilit sa vina la mine acasa zis si facut ,i,am trim un sms cu adresa si intr-o ora a fost la mine,cand am deschis usa am ramas foarte placut surprins era in spatele usi era o doamna foarte frumoasa dupa care ar intoarce oricine capu dupa ea pe strada.Am baut o cafea am stat putin de vorba este o femeie foarte deschisa si foarte comunicateva ai ce vorbi cu eaam luat 1 ora oral si normal,dupa care a urmat actiunea ne-am dezbracat am facut un dush impreuna a urmat un oral facut bestial fara maini si foarte adanc mi-a supto cateva minute si am finalizat la ea pe tate apropo are niste tate foarte mari si frumoase,am luat o pauza de cateva minute in care mi-a povestit despre viata ei a urmat al doilea numar a inceput din nou cu un oral foarte placut dupa care am trecut la normal in pozitia capra are o capsunica stramta este epilata total si foarte curata, gemea si se vedea ca ii place am schimbat cateva pozitii si am avut o finalizare incendiara .Pot spune ca am avut parte de o experienta foarte placuta o sa mai apelez la ea cu prima ocazie recomand cu incredere.

Note:

fata 9 e draguta o adevarata femeie

oral 9

normal 10+ (are un cur beton)

 

 

Sper ca va fost de folos recenzia mea

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:oas
  • Oras:oas

am fost la doamna pentru sex...zona apropier Tipa arata binisor ff curata undeva 40  de ani dupa aprecierea mea desi ea zicea ca are 35 este ff placuta roscata dar este destul de falsa si hoata de timp...adica intri te linguseste evident este falsa te tine de vorba bineinteles cere banii inainte si nu putini 150 -200 depinde ce si cum doresti eu am negociat la 150 ca am vrut o ora si desi mi-a acceptat oferta finalizarea a fost doar laba desi intelesesem ca face oral ( evident nu cu mine) probabil ca daca as fi oferit 200 ar fi fost mai mult a fost excitant placut am pus-o intre sani s-a apropiat cu buzele spre ea a suflat pe ea si in final i-a dat in cap la mutu'. pentru cei cu dare de mana experienta e ok dar mie mi se pare mult cred ca pretul corect pt un masaj indiferent de care ar fi el si cat ar dura ( evident nu stai o saptamana acolo) este intre 50 -100 , dar fiecare isi stabileste tarifele functie de cerere-oferta. Pe Alesia as vizita-o dar am discutat la telefon cu ea si full options e 400 de lei o ora:) varianta low cost e 250 iar nuru e 300...la asa tarife multumesc...va las pe voi

nu recomand 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...