Sari la conținut

Escorta de lux Isabela Iasi 0755530590


Postări Recomandate


  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

Haida sa va mai spun o poveste, ca doar fericirea nu e adevarata daca nu o impartasesti si cu altii.

Sun la numarul asta in urma cu vreo doua saptamani, imi raspunde o voce de femeie normala ( pana atunci toate care mi-au raspuns parca erau Tatae de la BUG Mafia ), imi spune tarifele de 100/200 si locatia ce este peste drum de fosta directie vamala de pe Iorga.
Bloc nou, urc scarile rugandu-ma la toti dumnezeii ca domnita sa arate a femeie corecta. 
Imi deschide usa o bruneta inalta cam de 1.70, bine proportionata, cu un cur demential. Printre cele mai tari cururi vazute de mine intr-o pereche de boxeri negri.

Vorbim noi ce vorbim, si cand zambeste.... hopa un dinte din fata lipsa. Pai ce-ai facut ma neneeee maaaa, vine zana maseluta pe la fata ? Stiti faza ca barbatii nu se pot uita in ochii femeii pt. ca le aluneca privirea in tatele ei  ? Ei asa imi aluneca mie privirea la dintele ala pauza.
Greu m-am abtinut sa nu rad, ii las banii de un numero si plec la dus.
Iesit din dus, tanara donsoara se deschiloteaza dar pastreaza pe ea maioul, oricum nu prea avea tate, deci hai ca merge.
Face un oral mediocru, si se pune de capul ei capra, semn ca isi stie avantajele. Ma infig in ea, relativ stramta, dau cat dau, ea statea ca scandura.  Ziceai ca e mim, se auzea bazaitul de musca in camera... filme mute, moartea pasiunii.
O intorc in misionar, la care asta mica si necajita imi da ce mai tare duma posibila; " vai dar ce tare respiri pe mine " . Mi-a dat eroare fatala, reset din fabrica am primit.... Bine ma stirbo, o sa-mi tin respiratia ca scafandrii, pana ma fac albastru la fata si o sa te fut mort. Nu-i un mod rau de a muri, cu pula intr-o stirba zic, este ?
Incerc sa o pun LOT, se plange de parca toate nacazurile lumii erau pe ea. Ma satur si renunt, imi scot cauciucul de pe pula singur si il arunc fara sa vreau neaparat. Aterizeaza in niste farfurii din care mancase asta. Vai mama jale si oroare.
Nici nu ma mai uit inapoi, direct dus si tira.
Notele si recomandarea vi le puteti da singuri.
Cam asta a fost fericirea mea, acum ca e impartasita, deja o simt mai tare.

 

Pace voua cititorilor.

  • Like 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...