Sari la conținut

0752562454 Larisa


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

Zic hai sa inchei cu o fata calumea.

Tariful este de 100/200, locatia este in zona restaurantului Cornelius.
La prima intalnire habar nu aveam ca voi pleca total multumit de la ea. Are o voce placuta in telefon si e singura care avea niste lumanari din alea micute albe in hol. Chiar mi s-a parut dragut. 

Pozele sunt perfect reale, e plinuta dar nu atarna nimic pe ea, are carnea tare... mie personal mi-a placut si e prima plinuta pe care am considerat-o atragatoare. Daca ar mai slabi 10-15 kile ar fi bomba.
Locatia este ok, baia echipata. 
Fata ma asteapta goala intinsa pe pat, o iau la mozolit ma ia si dumneaei pe mine, dupa care urmeaza un oral bunisor, atentie la oo, tehnica buna. O iau in cateva pozitii si termin in clasicul misionar, cu ea gemand in ureche, si chiar geme autentic fata, nici prea prea, nici foarte foarte.
Cu ea pot spune ca am facut click, pentru mine are un erotism aparte, am simtit-o ca nu o face doar pentru bani, ci chiar ii place sa se futa. Am avut si ce vorbi, e cu picioarele pe pamant.


Si astea fiind spuse,  eu ma cam voi retrage de pe aici. Nu a mai ramas nimic care sa ma poata surprinde in Iasi. Am inceput cu 3-4 recenzii, am terminat cu 3-4 recenzii, si sper ca v-am fost de folos, la fel cum si voi mi-ati fost folos.

Multumesc tuturor celor cu care am schimbat o vorba, spusa fie la calm, fie la manie. Sper doar sa am puterea de a ma tine cat mai departe de acest spatiu, curvasaria e un joc murdar, unde nimic nu e ceea ce pare, o scena plina de masti unde falsul trece drept real si unde orice fapta buna ori empatie este aspru pedepsita.

Mult succes celor noi si activi de pe aici, o sa va punctez munca in continuare.

 

" That that starts sweet ends bitter, and that wich starts bitter ends sweet. "

 

 

 

 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

E gagica asta.

 

 

Pozele sunt reale?

Da, anuntul e acelasi insa pozele nu sunt reale. Am fost si eu la tipa asta insa a trecut prea mult timp sa fac o recenzie clara. Pot sa iti spun cu siguranta ca ce-i lispeste fizic compenseaza prin "meserie". Succes, si asteptam recenzia. ;)

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...