Sari la conținut

Arta seductiei


Postări Recomandate

  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Un articol ce l-am citit azi m-am amuzat chit ca e partial adevarat

https://artaseductiei.ro/de-ce-ajungi-mereu-singur-si-faci-laba-super-articol-scris-de-o-femeie/

 

"Am iesit in week-end intr-un club din Timisoara si am ramas profund dezamagita de ce am vazut acolo.

Cand am ajuns acasa, am vrut sa postez direct pe Arta Seductiei un comment: “De ce ajungi mereu singur si faci laba? Pentru ca esti un MUPPET, de-aia!!!”. Cred ca a fost prima data in viata mea cand am fost atat de revoltata pe baieti (barbati). Am mai avut eu momente de frustrare ca nu ma baga in seama si ca n-am succes, dar experienta asta a fost cu totul diferita.

Fiind obosita de vineri seara (cand am baut prea mult cu niste prieteni :P),  nu am fost chiar in forma de dans. S-a mai adaugat si faptul ca muzica nu imi placea si era foarte aglomerat si am decis sa ma asez la masa si sa beau o limonada.

Cum nu aveam prea multe de facut am inceput sa ii observ pe cei din jurul meu. Si m-am crucit! Adica, la propriu…mi se parea ireal…ca in anul 2010, cand toata lumea are site-uri, carti, prieteni si poate afla despre cum ar trebui sa se comporte, inca se inghesuie ca sa se frece unii de altii si sa poata pleca acasa satisfacuti. Adica, efectiv erau baieti care se bucurau ca o fata langa care se pozitionasera bine, se atingea din cand in cand de ei.

Unul, tot tinerel asa, la vreo 40 de ani, se freca de zor de una din fetele cu care venisem.  (la modul in care efectiv sa impingea in spatele fetei respective la fiecare 2 minute). La un moment dat, el si prietenii lui au decis sa plece. Individul si-a luat bluza de trening si ce s-o fi gandit el? “Ia hai sa-mi leg eu bluza la mijloc, ca e la moda, sau era – pe vremea mea, sau…whatever!”. Nimic deosebit pana acum, doar ca in loc sa faca nodul la maneci in fata, asa cum e normal – ca sa vada ce face, el si-a facut intai nodul de la maneci la spate, incercand cu disperare sa atinga fundul domnisoarei din spatele lui. Fata se uita stupefiata la ce vrea sa faca. Dupa vreo 3-4 minute, cand si-a dat seama ca nu reuseste sa atinga partea dorsala a fetei si isi agita mainile in gol, a rasucit bluza si a facut nodul cum trebuie afisand un ranjet deplasat.

Ehhh… nu luam in seama faptul ca era cu o tinerica tot de varsta lui, care era la fel de surprinsa ca si cealalta participanta la scena…Si mie imi venea sa ma ridic si sa ii dau pumni, sa il pun sa-si stearga balele de la gura. Iar nevesti-sii sau prietenei sau amantei, ce era aia, sa ii dau adresa de la Stilul Tau. Ce e cu oamenii astia? Se duc acasa si fac “dragoste” linistiti, nu? Sau se cearta putin ca asa e mai excitant? Nu m-a deranjat ca i se paruse alta mai apetisanta, e normal sa il atraga si altele, dar sa recurga la un gest de pustan de 15 ani? Doamne!

Altul, un student plin de hormoni, dansa de zor cu berea in mana cu o fata exact in fata mea, eu am crezut ca sunt impreuna. La un moment dat, s-a asezat langa mine si am inceput o discutie foarte inteligenta, sub privirea fetei care se uita deznadajduita.

“Tu de ce nu dansezi?”

“Nu-mi place muzica”

“Esti studenta?”

“Nu, am terminat”

“Ce?”

“Informatica”

“Pai si nu iti place muzica asta? Ca eu am prieteni cu care veneam aici mereu, stundeti la info si care sunt innebuniti dupa muzica asta”

“Bravo tie”

“Si acum cu ce te ocupi?”

“Acum? Cu nimic”

“Adica nu lucrezi?”

“Nu….sunt in club?!?!??!?!”

A plecat dezamagit pe moment, a mai dansat cu vreo 2-3 fete in timp ce prima se uita lung dupa el. Chiar ii placuse prostul si era foarte draguta. Dar el…cine stie, probabil vroia sa mai cucereasca vreo 3-4 ca sa isi poata alege…Am uitat sa il descriu putin: genul ala clasic de muppet :d, beat si excitat… Si-a mai incercat o data norocul cu mine: “Asta e melodie de femei!” si se misca din toate incheieturile parca avea Parkinson…I-am raspuns sec: ”Pai…danseaza atunci!” si mi-am intors privirea in alta parte…

As putea continua cu exemplele, mai vreo 10, cel putin… un altul care s-a pus pur si simplu langa noi la masa si se holba aiurea la una din fete, fara sa zica nimic…parca admira o pictura. Poate sunt eu asa superficiala si nu am inteles profunzimea privirii lui impregnate de o tona de bere… Asta e.

Ce-i cu barbatii/baietii astia? N-au vazut reclama de la Sprite? Nu stiu ca fetele fug cand ei sunt asa disperati?   Nu inteleg, daca vad ca nu le merge o data strategia lor inteligenta, de ce nu incearca sa mai schimbe ceva? Macar sticla de bere…

Mi se pare trist ca ajung la 23-24 de ani si chiar mai mult si ei nu stiu si nici nu ii intereseaza ce vrea o fata/ femeie… Nici macar nu vor sa afle, au impresia ca li se cuvine sa fie cu cineva pur si simplu. Chiar daca ei sunt badarani si nesimtiti.

Ok…sa zicem ca ai reusit sa faci rost de un numar de telefon sau un id de mess (prin absurd – poate era si ea bauta si te-a crezut un Fat-Frumos pentru 5 minute). Cauti in telefon dupa “Gagica din Club” sau “Una Buna” si o suni. Ii spui ca ai vrea sa va vedeti. “Draguta!”, “Iubita”, “Simpatico!”, numai numele nu, ca doar la cat de beat erai numai asta nu iti amintesti.

Va intalniti in oras, beti un suc, mai povestiti una-alta: fotbal, criza economica, ultimele crime de la stiri…Sa zicem ca treci si de etapa asta cumva…(poate de emotii, nu aude tot ce spui)

Si cand ajungi (daca ajungi) in pat cu ea, te intrebi: “Oare ce o avea asta de nu vrea sa facem sex?” Pai, te-ai intrebat, pentru o secunda, ca poate si-ar dori sa o saruti inainte sa-ti dai jos pantalonii? Ca poate ar fi indicat sa stii si cum o cheama inainte sa petreci cele 2 minute de extaz ale tale???? Ai auzit vreodata de preludiul de care are nevoie o femeie si de sensibilitatea ei? Ca poate o gluma prosteasca de-a ta si un ras de copil cretin ii poate taia cheful de orice?

Nu ai auzit, unde sa auzi? In filmele porno la care te uiti tu, femeile sunt intotdeauna excitate “by default” si vor sa auda cuvinte urate…nicidecum cuvinte de admiratie si pretuire…

Si cand se ridica furioasa si pleaca si te lasa in fundul gol si fara sa ai parte de sex iti spui ca e nebuna si ca tu ai facut totul perfect. Probabil ca ai facut totul perfect, pentru TINE. La ea te-ai gandit vreo clipa? Te-ai gandit, mai intai la sani, apoi la fund apoi la picioarele ei…nu?? Hai, recunoaste, ca am dreptate…Dar, daca o vezi acum pe strada, mai stii cum arata? “Hm…stii, eram cam beat….dar avea un cur, frate!!!”

Cu toate astea, orgoliul tau e ranit. Adica tu, marele Fanel, nu ai reusit sa te culci cu aia…”Pai cine se crede ea? Las’ ca-I arat eu. Ca doar am id-ul ei!”

“salut ba”

“buna”

“cmf draguta?”

“bn”

“vroiam sa iti spun… sa stii ca eu doar la tine m-am gandit atunci seara”

“?”

“adica…am vazut cum te uitai la mine cu ochii aia si mi-a parut rau, ca esti draguta asa…si erai si tu singura”

“:))

Multumesc, Dumnezeu te va recompensa pentru bunatatea ta”

Acum nu te mai chinui sa ii spui ceva, “ba”, e clar ca ti-a dat Ignore…

Si atunci sa ne mai intrebam de ce mereu ajung unii ca aia din club, sa faca doar laba mereu. Adica ei se intreaba…ca pentru mine e foarte clar. Si imi vine sa ma duc acolo cu un bodygurad dupa mine si sa le spun idiotilor care ma abordeaza vreo doua-trei vorbe, sa invete ca noi, femeile/ fetele, nu suntem niste obiecte, ca avem suflet si ca daca vor mai mult, sa treaca de nivelul de animal la care sunt acum. Sa evolueze…

Chiar nu mi s-a mai intamplat sa fiu atat de revoltata si de intrigata…exista atata informatie peste tot si ei sunt in acelasi stadiu de acum 10 ani, de acum 30 de ani…

Pana acum nu am spus nimic, dar nu mai vreau sa inchid ochii la tot ce se intampla in jur.

M-am saturat sa tot aud oameni nemultumiti si “batuti de soarta”. Da, unii chiar nu au avut sansa de care aveau nevoie, sau nu si-au dat seama cand a trecut pe langa ei. Majoritatea insa, sunt niste ignoranti care stiu doar sa ceara, care stiu doar sa acuze si care stiu doar sa se scuze.

E normal sa nu stii totul de la inceput, nimeni nu s-a nascut invatat. Dar citeste, documenteaza-te, experimenteaza.

Eu m-am gandit la 10 reguli de care sa tii cont atunci cand vrei sa seduci o fata/femeie:

1. Retine-i numele

Incearca sa tii minte numele fetei, indiferent ca vrei doar sa faci sex cu ea sau iti doresti sa o mai vezi si a doua zi.

Nimanui nu ii place sa i se greseasca numele, cu atat mai putin sa fie intrebata a doua, a treia zi cum o cheama.

Sau poate ii place sa ii strigi numele in timpul partidei de sex…Si atunci ce faci, o intrebi cum o cheama?

2. Fii natural

Zambeste. O s-o cuceresti daca esti bine dispus si zambitor. Pe cat posibil, fii natural. Daca nu iti sta in fire sa zambesti, e mai bine sa te abtii. A…si daca esti baut tare. Zambetul tau se va transforma intr-un ranjet.

3. Adapteaza replica/discutia de cucerire

Daca esti la opera, intreaba care act i-a placut. Daca esti la  fotbal, intreaba de fotbalist. Incearca sa fii acolo unde e si ea. Nu face pe desteptul, ca nu e cazul. Risti sa devii plictisitor sau enervant. Vezi exemplul de mai sus:  nu incerca sa afli toata istoria vietii ei intr-un club, unde trebuie sa tipi ca sa te auda.

 

4. Fii atent la nevoile ei

Fiecare fiinta e unica. Fiecare femeie e unica. Vezi ce are ea nevoie in momentul respectiv. Poate ca unora la place sa faci glume sau sa fii amuzant. Altora nu. Fii atent la cea care e in fata ta. Nu aplica o metoda doar pentru ca asa scrie intr-o carte. Exista directii generale, dar tu adapteaza-le la fata locului.

Nu uita ca femeile sunt conduse de emotii.

5. Ai grija cum arati

Dupa cum probabil stii deja, femeilor le plac barbatii ingrijiti. Nu e suficient sa fie scrisa o firma vestita pe bluza ta, mai trebuie sa o si speli din cand in cand. Sa o asortezi, sa te aranjezi…

Aaa…si sa ai la tine tot timpul un tic-tac.  Respiratie proaspata, succes garantat.

 

6. Afiseaza siguranta

Ne place sa cunoastem barbati in care putem avea incredere si alaturi de care ne simtim in siguranta.

Arata-i ca poti fi un barbat responsabil, dar pastreaza-ti totusi si sufletul de copil.

 

7. E bine sa ai optiuni, dar decide repede

E placut sa stim ca barbatul care ne face avansuri mai are si alte optiuni – face jocul mai interesant.

8. Daca nu s-a creat o legatura intre voi, continua-ti cautarea

Stiu ca barbatilor le vine foarte greu sa inteleaga ca au pierdut, dar trebuie sa accepte. Nu intotdeauna pot castiga un joc.

Daca o femeie nu e interesata de tine, daca nu se creaza nicio legatura…renunta. Nu te face de ras si nu stresa.

 

9. Acorda-i spatiu si timp

Fiecare are spatiul lui intim. Respecta-l. Nu te apropia prea tare de o femeie care nu isi doreste acest lucru. Vei vedea imediat reactia ei la apropierea ta.

Nu uita nici de timpul de cunoastere, de apropiere. Uneori e nevoie de mai mult timp pentru a ajunge cu ea la un suc, la o plimbare sau in pat. Eu l-as numi tot preludiu. Poate ca din cand in cand mai sarim peste, dar de cele mai multe ori e nevoie de el.

10. Daca esti beat crita, lasa agatatul pentru alta data"

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator kenxxxxxx
Reputație: 0

Eu sunt curios cum aș putea să abordez femei trecute de 35 de ani, cu cele cu care am interacționat am povestit o grămadă de small talk dar nu știu cum să duc discuția spre ceva măcar o întâlnire discretă dacă nu ceva sexual

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Insista si vei gasi tu insuti calea spre succes.

Femeile peste 35 ani sunt cele care au doua mari calitati: sunt usor de rasturnat in pat si, doi la mana, par inaccesibile.

Totul depinde de cel care le vrajeste.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eu sunt curios cum aș putea să abordez femei trecute de 35 de ani, cu cele cu care am interacționat am povestit o grămadă de small talk dar nu știu cum să duc discuția spre ceva măcar o întâlnire discretă dacă nu ceva sexual

Același lucru mi se întâmpla și mie, de fiecare data când am avut o “aventura” totul a venit din partea feminină! Mare lucru nu a trebuit sa fac, eu cred ca de fiecare data am fost la locul și momentul potrivit! Acum o dau in balbaiala dacă ar fi cazul sa abordez pe cineva! Pur și simplu nu știu cum! Am observat totuși ca am cuvintele la mine dacă am servit 2-3 pahare de vin!
Link spre comentariu
Vizitator kenxxxxxx
Reputație: 0

Mulțumesc pentru încurajări, voi cum ați proceda în următorul caz... Am o vecină care e pe la vreo 40 de ani și pentru mine e cea mai hot tipă din tot blocul, nu se machiază, nu se îmbracă provocator e naturala face sport, merge cu bicicleta tot timpul. Vine la mine acasă într-o zi că cică ei i s-ar fi ars cuptorul și să o las să folosească cuptorul meu ( nu puteam face nici o mișcare locuiesc cu mai mulți ). O ajut cu tot ce trebuie povestim nimicuri după faza asta tot timpul când mă vede schițează un zâmbet și lăsă capul în jos. Parcă îmi e rușine și mă blochez când simt ca acum trebui să zic ceva ca să las de înțeles că vreau ceva de la ea. Are soț și îmi e frică să nu mă vadă ca pe un deviant sexual ( nu că nu aș fi ;) )

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Mulțumesc pentru încurajări, voi cum ați proceda în următorul caz... Am o vecină care e pe la vreo 40 de ani și pentru mine e cea mai hot tipă din tot blocul, nu se machiază, nu se îmbracă provocator e naturala face sport, merge cu bicicleta tot timpul. Vine la mine acasă într-o zi că cică ei i s-ar fi ars cuptorul și să o las să folosească cuptorul meu ( nu puteam face nici o mișcare locuiesc cu mai mulți ). O ajut cu tot ce trebuie povestim nimicuri după faza asta tot timpul când mă vede schițează un zâmbet și lăsă capul în jos. Parcă îmi e rușine și mă blochez când simt ca acum trebui să zic ceva ca să las de înțeles că vreau ceva de la ea. Are soț și îmi e frică să nu mă vadă ca pe un deviant sexual ( nu că nu aș fi ;) )

Femeile la varsta asta stiu ce isi doresc cu siguranta ca daca isi iubea sotul nu venea la tine sa-ti foloseasca cuptorul ci mergea la o prietena de exemplu asa ca invit-o la o cafea fa-i complimente si discuta sincer cu ea poate sare pe tine si te fute de nu te vezi sau reversul varsa cafeaua pe tine oricum cu rusinea nu rezolvi nimic. Tu ce varsta ai?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

28 am, dar a venit la mine crezând că aici încă locuiesc foștii proprietari, era surprinsa când am deeschis eu ușa

Boss da-i inainte fara rusine dar totusi nu fi nesimtit si incearca sa nu pari prea accesibil unele femei considera asta un challenge sa te cucereasca/futa mai ales daca sunt trecute de 40 ca le reda increderea in sine ca sunt frumoase atragatoare si cuceritoare. Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Asta-i arta seductiei pentru pre-adolescenti.

In realitate, seductia se refera la 3 puncte:

1.Be attractive

2. Be attractive

3. Be attractive

Eu va dau alte puncte :

 

1. Show Her the Money

2. Show Her the Money

3. Show Her the Money

 

deci in pula mea imi pare rau ca va stric visele da realitatea cruda e ca e vorba de bani.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Mulțumesc pentru încurajări, voi cum ați proceda în următorul caz... Am o vecină care e pe la vreo 40 de ani și pentru mine e cea mai hot tipă din tot blocul, nu se machiază, nu se îmbracă provocator e naturala face sport, merge cu bicicleta tot timpul. Vine la mine acasă într-o zi că cică ei i s-ar fi ars cuptorul și să o las să folosească cuptorul meu ( nu puteam face nici o mișcare locuiesc cu mai mulți ). O ajut cu tot ce trebuie povestim nimicuri după faza asta tot timpul când mă vede schițează un zâmbet și lăsă capul în jos. Parcă îmi e rușine și mă blochez când simt ca acum trebui să zic ceva ca să las de înțeles că vreau ceva de la ea. Are soț și îmi e frică să nu mă vadă ca pe un deviant sexual ( nu că nu aș fi ;) )

 

Nu te bloca, arata-i ca esti sigur pe tine, fi barbat, fa glume, fi relaxat vezi cum reactioneaza. Poarta o conversatie cu ea plina de emotii, emotii pozitive si negative, femeile sunt conduse de emotii. Daca vezi ca se deschide poti trece la urmatorul pas, mergeti la o cafea. Femeilor le place sa fie dorite, cucerite. Probabil pampasul de sot a si uitat de ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator rocco
Reputație: 0

Nu te bloca, arata-i ca esti sigur pe tine, fi barbat, fa glume, fi relaxat vezi cum reactioneaza. Poarta o conversatie cu ea plina de emotii, emotii pozitive si negative, femeile sunt conduse de emotii. Daca vezi ca se deschide poti trece la urmatorul pas, mergeti la o cafea. Femeilor le place sa fie dorite, cucerite. Probabil pampasul de sot a si uitat de ea.

Daca incepi cu invitatii la cafea iti pot spune aproape sigur (si asta ca sa nu te dezamagesc) ca vei fi refuzat in momentul asta pentru ca nu a jucat suficiente carti.

 

Ca o regula generala de viata, atunci cand esti super atras de o femeie si nu faci exact contrariul a ceea ce simti ca ar trebui sa faci, gresesti... si gresesti rau.

 

Pe scurt, tu, uneori zambeste-i, alteori ignor-o pentru ca doar asa reusesti sa o ti intr-un joc de glezne constant. Daca actionezi inteligent, ca un barbat, care isi impune capabilitatea de a “refuza” un flirt, daca nu te lungesti cu povesti aiurea..... vei constata ca usor usor vei reusi sa inversezi rolulile. Vei fi tu cel care trebuie “cucerit” intr-un fel sau altul, cel care alege daca a fost convins ca merita sa faca sex sau nu.

 

Si nu uita ca uneori, interactiunea dintre un barbat si o femeie seamana cu o sedinta foto: vezi aproape totul, nu atingi aproape nimic.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Mulțumesc pentru încurajări, voi cum ați proceda în următorul caz... Am o vecină care e pe la vreo 40 de ani și pentru mine e cea mai hot tipă din tot blocul, nu se machiază, nu se îmbracă provocator e naturala face sport, merge cu bicicleta tot timpul. Vine la mine acasă într-o zi că cică ei i s-ar fi ars cuptorul și să o las să folosească cuptorul meu ( nu puteam face nici o mișcare locuiesc cu mai mulți ). O ajut cu tot ce trebuie povestim nimicuri după faza asta tot timpul când mă vede schițează un zâmbet și lăsă capul în jos. Parcă îmi e rușine și mă blochez când simt ca acum trebui să zic ceva ca să las de înțeles că vreau ceva de la ea. Are soț și îmi e frică să nu mă vadă ca pe un deviant sexual ( nu că nu aș fi ;) )

 

Stai pe curul tau si fii atent la mesajele ei. Daca ea sugereaza vreo miscare OK daca nu stai in banca ta si mai bine du-te la o escorta.

Link spre comentariu
Vizitator rocco
Reputație: 0

Stai pe curul tau si fii atent la mesajele ei. Daca ea sugereaza vreo miscare OK daca nu stai in banca ta si mai bine du-te la o escorta.

Adevarat. Asta-n cazul in care nu ai suficient testosteron.

 

E total aiurea sa-i spui unui tip necasatorit sa mearga la escorte !

Atunci cand cumperi atentia unei femei, fie ea prostituata sau o simpla iubitoare de favoruri materiale, nu faci altceva decat sa te devalorizezi ca barbat !

Si mai grav e sa-i impui omului sa-si ascunda sexualitatea. E firesc sa vrei sa io tragi unei tipe misto pentru ca asa esti programat genetic. Ramane de vazut doar daca merita cu adevarat sa faci sex cu acea tipa pentru ca in general, cele mai mari “dezamagiri” sexuale sunt in aceste situatii. Cand presupui si speri ca tipa sa fie top.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator rocco
Reputație: 0

Bai dar ce devalorizat ma simt. Maine cred ca nici n-am sa mai ies din casa.

In alta ordine de idei tipa este maritata si sincer nu m-as incurca... Eu unul prefer sa merg la escorte...

Era o gluma doar, poti sa iesi linistit. In cazul in care balanta inclina in favoarea estrogenului pui un sutien si scapi de o grija :))

In alta ordine de idei, maritatele au farmecul lor aparte. Sunt mai tainuitoare si discrete decat cele nemaritate. In plus, o relatie bazata pe sex e de mai lunga durata cu o astfel de femeie penteu ca schimbul de parteneri sexuali e mai greoi decat in cazul burlacelor.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Era o gluma doar, poti sa iesi linistit. In cazul in care balanta inclina in favoarea estrogenului pui un sutien si scapi de o grija :))

In alta ordine de idei, maritatele au farmecul lor aparte. Sunt mai tainuitoare si discrete decat cele nemaritate. In plus, o relatie bazata pe sex e de mai lunga durata cu o astfel de femeie penteu ca schimbul de parteneri sexuali e mai greoi decat in cazul burlacelor.

 

Da, dar ce sa fac daca ai mei cand am fost mic nu m-au dat la karate? Uite asa ma multumesc sa platesc serviciile unei escorte evitand in acest fel potentialele partide de box sau cutite cu potentialii soti gelosi.

Link spre comentariu
Vizitator rocco
Reputație: 0

Da, dar ce sa fac daca ai mei cand am fost mic nu m-au dat la karate? Uite asa ma multumesc sa platesc serviciile unei escorte evitand in acest fel potentialele partide de box sau cutite cu potentialii soti gelosi.

Exista acest risc insa e de la sine inteles ca ti-l asumi in momentul in care mergi in directia respectiva. Totusi tind sa cred ca inteligenta bate pumnul.

Pe de alta parte am intalnit cupluri care in societate pareau ceva iar in privat partenerul era curios ca partenera si-o trage pe la colturi exact cat mine, adica deloc... si vice versa. Unii continua un mariaj stricat din diverse motive, insa asta e cu totul o alta discutie.

Strict legat de datele date in care omul vrea sa io traga vecinei maritate eu zic ca e realizabil si mult mult mai usor decat ar crede unii. Ramane doar la latitudinea lui sa puna in balanta si sa traga concluzia finala, merita sau nu.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica

Mulțumesc pentru încurajări, voi cum ați proceda în următorul caz... Am o vecină care e pe la vreo 40 de ani și pentru mine e cea mai hot tipă din tot blocul, nu se machiază, nu se îmbracă provocator e naturala face sport, merge cu bicicleta tot timpul. Vine la mine acasă într-o zi că cică ei i s-ar fi ars cuptorul și să o las să folosească cuptorul meu ( nu puteam face nici o mișcare locuiesc cu mai mulți ). O ajut cu tot ce trebuie povestim nimicuri după faza asta tot timpul când mă vede schițează un zâmbet și lăsă capul în jos. Parcă îmi e rușine și mă blochez când simt ca acum trebui să zic ceva ca să las de înțeles că vreau ceva de la ea. Are soț și îmi e frică să nu mă vadă ca pe un deviant sexual ( nu că nu aș fi ;) )

Când o mai vezi, întreab-o ceva, orice banalitate cotidiană. Îți va răspunde şi probabil te va întreba "tu ce mai faci?". Zi-i că nu prea bine, pentru că tocmai ți s-a stricat filtrul de cafea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...