Sari la conținut

Recenzie -noua in orasul tau


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum intrucat am putin timp la dispozitie voi incerca o recenzie concisa.

Sunat domnisoara, ajuns la Club Henessey, apoi din aproape in aproape pana in fata locației, cand am gasit locul de parcare, resunat si mi s-a cerut sa mai astept 10-15 minute dupa care sa merg. Intalnit faptura, o fata frumoasa, cea din poze, in jur de 20 de ani, miniona, placuta zici ca era o liceana. Intrat cu tot ce aveam pe mine in camera cu pricina. Stabilit servicii, pret , tipa parea abia trezita mai apoi mi-a confirmat ca dormea dar colega ei a anuntat-o ca are un vizitator, Mi-a spus fiind mai tarziu ca nu face o ora ci numai jumatate de ora , platit 150 de lei, aici a fost un moment care un pic mi s-a parut straniu, dupa ce i-am dat banuti s-a dus in camera de alaturi cu ei ca si cand ar fi trebuit sa-i duca cuiva, sa primeasca ok-ul si apoi sa vina incipitul. Revenita in camera a inceput un oral protejat bunisor, dupa ce l-a inzdravenit bine incercat pozitia clasica, sarutam la  sanii ei care au aspect de silicon dar sunt naturali, mi-a zis sa-i pipai bine sa vad ca nu sunt de silicon. Finalizarea in prezervativ in timp ce ea se duela cu pieptul meu. Per total,,,recomandabil.

 

Puncte slabe dupa opinia mea: faptul ca a dus leuti la altcineva, faptul ca la telefon am vorbit cu o alta persoana, era o alta voce, camera destul de modesta si miros de tutun, hainele le-am asezat unde am apucat iar in masina am simtit imediat mirosul de tigara impregnat pe ele; nu era un pat ci o saltea.

 

Puncte tari: domnita in sine, este cea din poze dar pozele sunt facute de asa maniera incat pare putin mai inalta si mai voluptoasa, dar totusi si sanii ei sunt placuta, adolescentini, cu cornitele obraznice.

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Noua-in-orasul-tau/7b016672716f6b5e.html

 

0729491834 

post-126503-0-61970000-1516877869_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...