Sari la conținut

LOVE IS OFF-TOPIC?


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Randurile de mai jos ar putea fi un elocvent exemplu, pentru o recenzie de tipul "asa NU!". Lipsesc notele, descrierea locatiei, aspectul fizic, papucii de casa, prosopul, gelurile de dus, atentia acordata zonelor adiacente, finalizarea, etc.  Ingaduinta cititorilor si, nu in ultimul, rand a adminilor si moderatorilor va fi apreciata. Aceasta postare nu se incadreaza in tiparele unei recenzii regulamentare. Este unul dintre motivele care ma fac sa ma simt, mai degraba, inconfortabil postand o astfel de, sa-i spun oare, recenzie? Celalat motiv este legat de faptul ca nu ma pot desprinde de senzatia ca, intr-un anumit sens, comit o impietate fatza de Andra si fatza de clipele daruite in timpul primei noastre intalniri.  De ce vin spre dumneavoastra cu randurile care urmeaza? Nu stiu... Realmente nu stiu... Cu toate acestea, sper sa cititi cu placere si cu un zambet randurile de mai jos. Si, mai sper din toata inima, sa nu le priviti ca pe o exotica banalitate.

 

********************************************************

 

Aici, pe forum, a fost prima mea intalnire cu Andra.  S-a intamplat in urma cu unsprezece saptamani, in timp ce navigam, cu dificultate, printr-o furtuna intr-un pahar cu apa.  Citeam randurile unui, poate, prea dezbatut topic, la care mi-am adus obolul adica, my two cents, cand am intalnit urmatoarele cuvinte scrise de ea:

 

"...dar nici nu m-am facut inteleasa, decat, poate de domnul luca cel naiv.  Care a fost cel mai aproape de realitate."

 

In general imi exersez precautia in preajma forumularilor de genul "cel mai", "cea mai" etc.  Dar, de data aceasta, amorul propriu, defectul meu cel mai delicat si mai iubit, a fost, cu adevarat flatat.  Vanitatea mea a gasit o hrana consistenta in cuvintele ei, iar orgoliul meu s-a bucurat de un neasteptat si nemeritat rasfat.  Nu aveam de unde sa stiu ca vor mai trece unsprezece saptamani bune pana cand aveam sa o vad, in sfarsit, pe Andra.

 

Intalnirea noastra, mai putin virtuala, s-a petrecut in urma cu sapte zile, la raspantia dintre iarna si primavara acestui an.  A fost sa fie in prima zi a lui "faurar" sau "luna lupilor", cum mai era denumita, in vremile de altadata, mezina intre lunile anului, luna februarie.

 

Am sunat dimineata, poate un pic prea devreme. Sa fi fost oare ceasul noua jumate?  De la celalalt capat "al firului", am fost imediat cucerit de o voce calda, cu o sonoritate aparte.  Rezonam cu timbrul vocii si cu modul ei inconfundabil de a rosti cuvintele.  Aveam senzatia ca as putea vorbi cu ea, doar la telefon, ore in sir.  Mai tarziu, descopeream ca imi face o deosebita placere doar sa o ascult.  Pur si simplu sa o ascult.  Acum, cu o usoara autoironie, imi vine sa spun ca as fi in stare sa vorbesc  cu Andra pana la sfarsitul zilelor.

 

Am convenit, la telefon, sa ne intalnim peste doua ore.  Am aflat astfel ca ar trebui sa ajung aproape de intersectia dintre Bulevardul Corneliu Coposu si strada Sf.Vineri, urmand sa revin cu un telefon pentru detalii, cand ajung in dreptul patiseriei Ana Pan.

 

De cand ma stiu, am privit cerul cu o mirare fara de sfarsit.  In timp ce pasii ma purtau agale spre locul intalnirii, priveam fascinat norii alunecand pe albastrul intens al cerului.  Cu o neobisnuita generozitate, pentru inceputul lui februarie, soarele isi revarsa lumina si caldura.  O zi magica, vestind apropierea primaverii.  Ajuns in dreptul bisericii Sf.Mina, aveam sa vad ghiocei oferiti spre vanzare de o tiganca vesela si frumoasa.  Erau primii ghiocei pe care-i vedeam anul acesta.  Frumos de tot suna denumirea lor stiintifica.  Incercati sa rostiti si sa ascultati cum suna:  Gallanthus Novalis...

 

Dupa telefonul de la Ana Pan, am ajuns in fata usii care s-a deschis, ca prin farmec, singura. Cu timiditate, o foarte tanara doamna, m-a intampinat.  Am fost impresionat de naturaletea cu care degaja rafinament, clasa si stil.  Daca doriti sa vedeti aievea  sensul cuvantului "stylish", e musai sa o vizitati pe Andra.  Am fost si, in continuare, sunt coplesit de farmecul ei.  M-a invitat in camera, cerandu-si scuze pentru ca nu avea un umeras pentru pardesiul meu.  Convenisem pentru o intalnire de un ceas jumate.  Oarecum stanjenit, i-am oferit cadoul:

 

post-28971-0-74387500-1360221968_thumb.jpg

 

Veti gasi in Andra abilitati de conversatie de un rafinament deosebit.  A fost o veritabila bucurie sa o ascult, sa o privesc.  Parea, uneori, usor ezitanta, nesigura, incercand sa-si acopere fragilitatea cu o exersata siguranta de sine. Obsesiile legate de propria-i imagine sunt solide si par a fi de neclintit. Sunt departe de a fi un bun cititor de oameni dar, mi s-a parut ca intrezaresc o atractie spre o atitudine usor rebela, spre nonconformism.  Ma hazardez spunand ca Andra este o "complicata", cu un nivel superior de inteligenta emotionala, exersand constant o empatie speciala.  Treptat, o neconventionala chimie parea ca se naste intre noi, iar iluzia unei posibile compatibilitati, crestea cu fiecare clipa care trecea.

 

In dar i-am adus ghiocei, dar si volumul de poezii uibesc al lui iv cel naiv.  Nu exista nici o legatura intre luca cel naiv si iv cel naiv.  Nu suntem nici macar rude indepartate.  Ma intalnesc cu iv doar in zona in care suntem cautati si, uneori, gasiti de cuvinte.  I-am citit Andrei una, sau poate doua, dintre poeziile lui iv.  Ridicandu-mi ochii de pe pagina cartii, am privit-o pe Andra.  Si parca am simtit aceeasi uimire fara de sfarsit, pe care o simt atunci cand privesc norii.  M-am ridicat si am acoperit-o cu pardesiul meu...  doream sa-i fie cald si bine...  cu tandrete i-am mangaiat parul, fruntea, tamplele si obrajii...  cu emotie si candoare i-am daruit un timid sarut pe frunte...  sarut pe care l-am acoperit cu obrazul meu...  iar in timp ce obrazul meu se odihnea pe fruntea ei, o senzatie necunoscuta avea sa-mi umple inima si sufletul... pentru o vreme, timpul s-a oprit...  imi era dat sa traiesc o inefabila emotie desprinsa din iluzoria eternitate...

 

La finalul celor 5400 de secunde, nu a fost deloc complicat sa ma imbrac.  Aveam de luat pardesiul si cravata.  Ramasesem in sacou pe toata durata intalnirii.  Daca va fi sa fie, poate data viitoare voi reusi sa-mi dau jos sacoul si, cu putin noroc, sa-mi scot pantofii.

 

Inainte de plecare ne-am imbratisat, am ramas pentru o vreme asa, unul in bratele celuilalt.  Complet pierdut si topit in bratele ei, mi-am simtit sufletul acoperit de aripile sufletului ei, iar inima imi era atinsa de caldura inimii ei.  Tinandu-ne de mana am mers spre usa apartamentului.  Aici, pentru prima data, buzele noastre s-au intalnit, in zborul unei clipe, intr-o suava si efemera atingere.

 

In drum spre casa, am revazut ghioceii de langa biserica Sf.Mina.  Iar norii, dragii de ei, purtati de vant isi continuau nestingheriti drumul pe albastrul cerului.  Soarele stralucea invaluind in blanda-i lumina lumea care mi se parea mai frumoasa ca niciodata... O lume mai frumoasa ca niciodata... Pluteam in zbor, precum baiatul de pe coperta din poza de mai sus!  Chiar si acum, dupa sapte zile, gandidu-ma la ea, retraiesc intens bucuria primei intalniri.  Sa va mai spun ceva.  Am adormit tarziu in noaptea aceea, strangand, cu o infinita tandrete, perna in brate.

  • Like 12
Link spre comentariu

    Punctul de reputatie pe care il acord acestei povestiri (intr-adevar nu poate fi numita recenzie... ar fi o impietate) este in realitate mult mai mult decat o apreciere obisnuita. Tocmai de aceea am considerat de datoria mea sa adaug un comentariu, cu riscul de a incalca putin regulamentul.

     Aceasta este cea mai impresionanta postare pe care am citit-o pe forum si-l felicit din tot sufletul pe @luca cel naiv. Sper ca povestea lui sa o detroneze pe cea despre Bianca777, situata in fruntea postarilor cu cele mai multe puncte de reputatie.

     Intr-adevar, Andra este exact asa cum a fost descrisa aici, o fata minunata. In prezenta ei am simtit si eu aceleasi emotii ca si prietenul Luca, insa, cu siguranta, nicidata n-as fi putut s-o spun atat de frumos.

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Domnilor exagerați deja.... exagerați rău de tot!!

Am înțeles transformarea DGului într-un teren al nimănui dar acum se face și se incurajează același lucru și aici...!!

Am ajuns la concluzia că direcția de dezvoltare nu este dată de conducere (e o afacere și interesele proprietarilor sunt altele) ci de ce vrea majoritatea... și se pare că așa ceva vrea majoritatea!!

 

Suxxes!!

 

PS stimabile Luca nu am nimic personal cu dvs și cu sensibilitatea de care dați dovadă. Dar ceea ce ați postat mai sus nu cred că își avea locul aici - părerea mea!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

Domnilor exagerați deja.... exagerați rău de tot!!

Am înțeles transformarea DGului într-un teren al nimănui dar acum se face și se incurajează același lucru și aici...!!

Am ajuns la concluzia că direcția de dezvoltare nu este dată de conducere (e o afacere și interesele proprietarilor sunt altele) ci de ce vrea majoritatea... și se pare că așa ceva vrea majoritatea!!

 

Suxxes!!

 

PS stimabile Luca nu am nimic personal cu dvs și cu sensibilitatea de care dați dovadă. Dar ceea ce ați postat mai sus nu cred că își avea locul aici - părerea mea!

Stimate Dromader,

 

Cu autentic respect pentru Dvs si audienta si fara nici un sambure de polemica, stimabilul domn Filip, pe care multi dintre noi il urmaresc si il apreciaza pentru stilul aparte (ca si pe Dvs. dealtfel), mentioneaza in prologul recenziei ca aceea este, citez, " o recenzie de tipul "asa NU!" ". Asadar, fara intentia de a sari in apararea "naivului", eu zic sa-i acceptam scuzele strecurate astfel pentru "recenzia" de azi si sa nu il acuzam dur.

Si mai recunosc ca @magic blue ne-a luat-o multora dintre noi inainte... Dealtfel, cu o recenzie similara ne-a delectat chiar acum cateva minute in urma maestrul @Afriq pe thread-ul Adelei... Imi place sa cred ca de fapt recenziile de acest gen reflecta o maturizare si nu opusul... si in cazul acesta sa le acceptam ca atare.

Multumesc anticipat pentru intelegere!

  • Like 1
Link spre comentariu

    Aceasta postare a fost inspirata de reactia unui confrate, pe care il consider prieten, o reactie la adresa unei recenzii mai speciale, facuta de catre un alt coleg, precum si la adresa comentariului meu subsecvent recenziei. Nu am vrut sa dau o replica in topicul respectiv si chiar am ezitat sa dau aceasta replica, motivul care m-a determinat s-o fac fiind tocmai acela ca nu e vorba de o persoana oarecare, ci de un om pe care il apreciez im mod deosebit.

    Asadar, colegul nostru a emis ideea ca postari de genul asa-zisei recenzii, care contin doar aspecte legate de emotiile traite de cineva in compania unei escorte, in care se vorbeste de cerul albastru, de ghiocei, de poezie si nu despre FK, OWO si CIM,  nu si-ar avea rostul, iar incurajarea lor ar fi o exagerare.   

    Prin urmare, e foarte bine ca avem un regulament si recenzii regulamentare cu note, cu tot ce trebuie, e bine si ca avem chat (provizoriu pentru moment), ca avem DG, unde putem discuta liber despre orice... despre prezervative si boli, despre cunnilingus si anilingus, despre shsormerii si ciorba de burta... totul pana la suflet, deoarece sufletul este off-topic sau, mai bine zis, off-forum,  nu are legatura cu ce facem noi aici. Totul desre sex, dar nimic despre dragoste - asta trebuie sa ne fie deviza. 

    Oare asa sa fie?

    Ne putem hrani doar cu shaorma si ciorba de burta? Ne ajuta asta sa fim mai buni? 

    Unii ar putea zice ca da, ca isi pastreaza sufletul doar pentru acasa. Eu am mari indoieli ca este asa, intrucat, in acest caz, nu ar mai avea deloc ce sa caute pe aici.

    Paradoxul sufletului omenesc e tocmai acela ca el se imbogateste daruindu-se altora. Devii mai bogat sufleteste pe masura ce daruiesti mai mult. Golul din sufletul cuiva nu e consecinta a ceea ce ai dat, ci a ceea ce ai fi putut sa dai si nu ai facut-o.

   Asa cum am mai spus si alteori, fiecare din noi suntem aici pentru a umple un gol din sufletul nostru. Acest gol nu-l vom putea umple platind, ci doar daruind. Unii se mint ca vor doar sa plateasca pentru trupurile unor femei, cand de fapt si-ar dori ca ele sa le daruiasca o particica din sufletul lor, dar nu sunt dispusi sa plateasca tot cu aceeasi moneda. Vor sa fie priviti de femei ca niste domni, chiar daca ei le privesc ca pe niste curve. 

    Luca cel naiv e poate cel mai putin naiv dintre noi toti, caci el ne arata. cum am putea fi mai buni.

    Pe langa el, am mai descoperit aici si alti barbati cu suflet mare, precum si unele fete bogate sufleteste... Ei/ele sunt motivul pentru care ma aflu inca in aceasta comunitate. Altfel as fi plecat demult.

    SA FITI IUBITI!

  • Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

        Paradoxul sufletului omenesc e tocmai acela ca el se imbogateste daruindu-se altora. Devii mai bogat sufleteste pe masura ce daruiesti mai mult. Golul din sufletul cuiva nu e consecinta a ceea ce ai dat, ci a ceea ce ai fi putut sa dai si nu ai facut-o.

   Asa cum am mai spus si alteori, fiecare din noi suntem aici pentru a umple un gol din sufletul nostru. Acest gol nu-l vom putea umple platind, ci doar daruind. Unii se mint ca vor doar sa plateasca pentru trupurile unor femei, cand de fapt si-ar dori ca ele sa le daruiasca o particica din sufletul lor, dar nu sunt dispusi sa plateasca tot cu aceeasi moneda. Vor sa fie priviti de femei ca niste domni, chiar daca ei le privesc ca pe niste curve. 

    Luca cel naiv e poate cel mai putin naiv dintre noi toti, caci el ne arata. cum am putea fi mai buni.

    Pe langa el, am mai descoperit aici si alti barbati cu suflet mare, precum si unele fete bogate sufleteste... Ei/ele sunt motivul pentru care ma aflu inca in aceasta comunitate. Altfel as fi plecat demult.

    SA FITI IUBITI!

 

Prietene, poate ca fiecare din nick-urile noastre are o semnificatie, evidenta sau nu, insa, prin ceea ce ai scris mai sus, cred ca nickname-ul dumitale devine cel mai justificat: esti magic! :clapp

Link spre comentariu
Vizitator TheMachine
Reputație: 0

@magic blue, ştiu exact la ce te referi şi, din păcate genul ăsta de atitudine mă lasă şi pe mine cu un gust amar - mai ales când vine din partea unor membrii de vază. Mă face să îmi aduc aminte de versurile unei

a lui Manu Chao care spun că: "mi vida va prohibida / dice la autoridad". Parafrazându-l pe Manu Chao, aş putea spune că aici dragostea este interzisă / sentimentele sunt interzise - în accepţiunea unora! Cu alte cuvinte ar trebui să FUCK MORE, FEEL LESS! Unii de aici se implică mai mult, poate prea mult uneori...

 

Şi poate că şi Luca a greşit puţin, dar numai din punct de vedere tehnic, poate că ar fi trebuit să transforme acea recenzie într-o postare pe blog sau să o pună la Recenzii nebune despre orice

 

.... pentru umanitate a luat REP+ de la mine, la fel şi magic blue... 

Link spre comentariu
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus

pentru OLY!

 

Draga magic blue...

 

Nu contest ca unii membrii precum si unele fete de pe acest forum au un suflet mare. Sunt sigur ca-i ajuta pe cei mai putin norocosi decat ei/ele cand sunt la ananghie si sunt sigur ca unii sunt un model de urmat pentru societate. Suntem toti OAMENI...evident plini de defecte si de calitati.

 

Escorte, futaciosi...toti suntem mai mult (sau mai putin) decat ne dorim sa parem in fata monitorului. Ne-am creat aici propria lume, unde fiecare poate fi exact ceea ce vrea, cand vrea si cum vrea.

 

Benefic lucru..ne scoate din cotidian cum putine lucruri ar putea.

 

Unii leaga prietenii (presupun) , escorta -escorta, client -client, escorta -client...., daca avem pretentia ca suntem domni (eu nu in nici un caz) , trebuie sa ne purtam respectuos cu altii ,sa inlaturam mitocaniile care ne invenineaza tara , sa punem punct prostiei din jurul nostru(cu care deja ne-am obisnuit)  sa fim oameni cu oamenii (asta m-a invatat mama) , incluzand si escortele (asta nu m-a invatat mama)

 

Dar pana aici!

 

Imi poti spune o escorta care ne ofera si dragoste? Poate sunt eu mai mitocan, poate sunt urat si gras, poate sunt nescolit si incult, poate banii mei sunt mai putini buni decat ai altora...dar cand pui problema de dragoste , pe un forum de sex platit , personal mi se pare cam mult...daca nu chiar penibil.

 

Nu neg ca ar putea exista si posibilitatea ca o escorta si-un sa se indragosteasca, dar de la asta pana la "a da o parte din suflet" sa fim seriosi ca e cale lunga. Mi se pare ca multora le place sa se minta....poate e un trend masochistic si o tendinta de autoflagelare sau poate este pur si simplu o bravada....

 

Dar cand eu am citit ce-ai scris mmai sus...stii care a fost primul lucru la care m-am gandit?

 

Stiti voi cand se duce lumea la biserica pentru a lua apa sfintita, sau pentru a atinge moastele nu stiu carui sfant, si se injura, se calca in picoare, se imping care mai de care sa ajunga in fata avand PRETENTIA ca sunt credinciosi? Ca fac asta pentru a-i ajuta Dumnezeu? .....

 

Cam asta mi-a venit in minte...

Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

pentru OLY!

 

Draga magic blue...

 

Nu contest ca unii membrii precum si unele fete de pe acest forum au un suflet mare. Sunt sigur ca-i ajuta pe cei mai putin norocosi decat ei/ele cand sunt la ananghie si sunt sigur ca unii sunt un model de urmat pentru societate. Suntem toti OAMENI...evident plini de defecte si de calitati.

 

Escorte, futaciosi...toti suntem mai mult (sau mai putin) decat ne dorim sa parem in fata monitorului. Ne-am creat aici propria lume, unde fiecare poate fi exact ceea ce vrea, cand vrea si cum vrea.

 

Benefic lucru..ne scoate din cotidian cum putine lucruri ar putea.

 

Unii leaga prietenii (presupun) , escorta -escorta, client -client, escorta -client...., daca avem pretentia ca suntem domni (eu nu in nici un caz) , trebuie sa ne purtam respectuos cu altii ,sa inlaturam mitocaniile care ne invenineaza tara , sa punem punct prostiei din jurul nostru(cu care deja ne-am obisnuit)  sa fim oameni cu oamenii (asta m-a invatat mama) , incluzand si escortele (asta nu m-a invatat mama)

 

Dar pana aici!

 

Imi poti spune o escorta care ne ofera si dragoste? Poate sunt eu mai mitocan, poate sunt urat si gras, poate sunt nescolit si incult, poate banii mei sunt mai putini buni decat ai altora...dar cand pui problema de dragoste , pe un forum de sex platit , personal mi se pare cam mult...daca nu chiar penibil.

 

Nu neg ca ar putea exista si posibilitatea ca o escorta si-un sa se indragosteasca, dar de la asta pana la "a da o parte din suflet" sa fim seriosi ca e cale lunga. Mi se pare ca multora le place sa se minta....poate e un trend masochistic si o tendinta de autoflagelare sau poate este pur si simplu o bravada....

 

@Angel, partial si tu ai dreptate in cele ce ai scris aici...Numai ca, asa cum recunosti, pot exista si cazuri de exceptie (era sa scriu "exceptionale" :D  ) care justifica existenta acelor topicuri/postari in care se descriu si sentimente, nu stict actiune.

Revenind la paralela facuta de tine, ar insemna ca biserica sa nu mai organizeze manifestari publce de genul celor la care te-ai referit, din cauza ca gloata fariseica maculeaza caracterul sacru. Intre  cei falsi, poate ca exista cativa cuprinsi intr-adevar de credinta, si pentru acestia trebuie continuate respectivele evenimente.

Sunt printre noi persoane care doresc sa si sa li se daruiasca si altceva decat sex.

Link spre comentariu
  • Oras:Londra-Bucuresti
  • Oras:Londra-Bucuresti

Găsesc fascinantă, uneori,  discrepanța asta declarativă, la foarte multe femei, dintre ideea unui bărbat care să le implinească ( genul bonom, ascultător, serviabil, generos, candid, iubitor ) și bărbații ceva mai melteni ( nu vorbesc de extreme) în orice caz, genul ăla de mascul cu o anumită autoritate, care le mai dă, din când în când, peste bot ( adesea, chiar la propriu ) Totdeauna vor trâmbița calitățile manifeste ale celui dintâi, faptul că - ideal vorbind - el li se potrivește, însă întotdeauna se vor îndrăgosti de cel din urmă. Un paradox care probează ceva din (auto) contradicția femeilor...

Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Imi pare asa de rau ca nu pot scrie acum mai pe larg ceea ce <imi fierbe> in minte! As scrie stresat sa nu fiu prins pe forum si as scrie prost.

 

Insa promit sa revin in max 2 ore cu parerea mea. Ca tot nu vreau sa mai merg nicaieri azi,dupa experienta de aseara!
 

Dar cine stie, poate fac si eu ca betivul care dorea sa se lase de bautura. Si trecand de carciuma isi zice. Hai gura sa te cinstesc, ca ai rezistat si de data asta!!!!

Link spre comentariu

@Angel, mi-ar face placere sa cred ca, asa cum zicea @quasim, nick-name-ul tau nu este intamplator.

Fiecare are dreptul sa aleaga ce vrea, sa gandeasca ce vrea si sa exprime ce vrea... inclusiv aici.

Putem alege partea buna si frumoasa a acestei lumi, a oamenilor si a lucrurilor chiar si atunci cand vedem si cealalta parte a lor. Putem uneori sa invatam ce e binele chiar si de la cei care fac rau.

Putem invata sa fim mai buni si putem invata cate ceva despre dragoste (in sensul ei larg) chiar pe acest forum de escorte, cum, la fel de bine, putem sa invatam doar totul despre sex.

Nu am sustinut ca sunt escorte care ofera dragoste in sensul de a se indragosti de un client, ci doar ca unele dintre ele (un procent extrem de mic) ofera putin suflet si asta nu pe bani, nu oricui si nu intotdeauna.

 

Important e sa nu ne mintim pe noi insine, chiar daca uneori ii mintim pe altii.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Insensibilitatea unora pe mine m-a facut sa nu mai postez atat cat as fi vrut sau as fi avut placere.Si o voi face probabil si mai putin ,pina voi ramane un simplu spectator si pe forum.Planeta e mica,din pacate a devenit aglomerata,aparent nu mai avem loc unii de altii.Prieteni (stiti voi care),plecaciune

Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Colegule @magic blue ... sunt de aceeasi parere cu tine, sincer si iti respect convingerile pe care de altfel le impartasesc si eu (totusi cred ca titlul topicului este putin cam drastic ... parerea mea). Domnilor nu cred ca este locul sa polemizam pe felul in care arata o recenzie la o donsoara vizitata si care ne-a lasat o impresie exceptionala, care ne-a oferit poate altceva decat ne asteptam sau ne gandeam.

Ca sa nu degeneram si sa dam in discutii contradictorii (problema este destul de delicata pentru unii, pe de-o parte trebuie sa respectam regulamentul, ceea ce este foarte normal, dar pe de alta parte vrem sa impartasim si celorlalti niste momente unice pe care le-am trait alaturi de o domnisoara minunata si care gandind analitic nu se incadreaza in tiparele stricte ale unei recenzii).

Sincer mie unul mi-au placut recenziile colegilor @Luca si @Afriq, chiar daca nu au fost incorsetate de strictetea tiparului in care trebuie sa arate o recenzie (conform regulamentului) si am punctat in limita punctelor de care dispun ... dar de aici si pana a ne certa pe acest aspect, cred ca nu este normal, majoritatea dintre noi fiind niste oameni cu capul pe umeri si maturi in gandire.

 

Va propun, ca sa nu intram in derizoriu si sa ne dispara usor placerea momentului cititrii unei astfel de recenzii, pentru cei care simt ca trebuie facuta o astfel de recenzie sa-i spun mai speciala, pe viitor sa o faca la DG, unde sa deschida un thread separat cu Recenzii de suflet, Recenzii romantice, O altfel de recenzie ... sau cum doreste sa-l denumeasca.

 

Hai sa nu judecam pripit o traire a unor oameni care au avut bunavointa si bunul simt sa ne impartaseasca si noua acele clipe pline de magie, iar noi sa intinam acest lucru frumos. Cred ca putem dovedi aceasta maturitate.

Succes !

Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

Mai mult sau mai putin in contextul subiectului dezbatut aici (eu cred pilda mea ca e in tipar), am sa va povestesc ceva: 

Am un prieten ceva mai tanar, casatorit de mai multa vreme, care pana de curand nu fusese la escorte.

Stiindu-ma un consumator cu ceva vechime, mai discutam la modul general despre diversele experiente, insa eram tinta glumelor sale pornite de la faptul ca eu imi doresc (si) comunicare si GFE. Reacttile lui erau de genul: "Ce GFE, frate, eu ma duc sa f...t, nu sa ma rasfete...". I-am replicat doar atat: "Sexul asta strict sportiv e doar ceva mai mult decat o laba, dar, desigur, e alegerea ta." 

Acum cateva luni prietenul a simtit nevoia sa experimenteze si o profesionista, si-a ales o fata care practica outcall strict pe criterii estetice (fata are recenzii pe aici, insa nu imi aduc aminte acum exact despre cine este vorba), s-au intalnit la hotel etc. Nici eu, nici prietenii mei nu obisnuim sa ne povestim amanunte despre aceste partide, rezumandu-ne la a ne impartasi o impresie generala.

Dupa vreo 2-3 zile de cand stiam ca a vut loc intalnirea dintre cei doi, l-am intrebat pe prieten "Cum a fost? Cum s-a comportat fata?" , iar raspunsul sau a fost urmatorul: "Fata a fost O.K., a facut tot ce am vrut eu, insa implicarea a fost zero, era ca o gonflabila. Ai avut dreptate cu GFE-ul, a fost doar ceva mai bine decat o laba".

Sa cumperi in totalitate un trup e relativ usor, sa castigi putin suflet e imens de greu...Dar si daca o faci...

 

Buna ideea colegului @max privind "recenzii romantice", insa nu stiu cat de benefica este. Dubiul meu porneste de la faptul ca numai cateva escorte ar beneficia de o atare categorie de recenzii, ceea ce ar putea crea o imagine falsa asupra lor.

Poate ca moderatorii ar trebui sa dea dovada de ceva suplete in tratamentul aplicat recenziilor tip-luca cel naiv...Daca ele respecta totusi liniile generale, descriind chiar poetic o intalnire pasionala, totul ar trebui sa fie O.K. Daca respectiva recenzie e numai un exercitui de stil romantic, ar putea fi mutata pe un blog al celui in cauza.

Link spre comentariu

Se pare ca unii membrii sunt favorizati pe acest forum.

Nu am nimic cu Luca cel naiv dar mi se pare ca povestea lui nu are ce cauta pe acest forum.Fratilor lumea nu intra pe acest forum cu titlu semnificativ "NIMFOMANE.COM" pentru povesti,in primul rand cered ca 90 % din cei care intra in topicul Andrei nu stau sa citesca aceasta poveste.Eu cred ca pe oamnei ii intereseaza lucrule obisnuite,aspect,pret,locatie si decursul intalnirii si prestatia fetei...ceea ce eu in povestirea lui Luca cel naiv nu am gasit lucruri elementare  pentru o recenzie cum a-r fi pretul,notele,etc.

mie  la cea mai mica greseala mi s-a atras intotdeauna atentia si m-am conformat imediat...dar la altii .....se trec cu vederea destul de multe lucruri..

CONCLUZIE: DIN PUNCTULMEU DE VEDEREA "RECENZIA " DOMNULUI LUCA NU MI SE PARE CA AJUTA MEMBRII ACESTUI FORUM

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator TheMachine
Reputație: 0

Mesaj pentru toţi cei care au fost deranjaţi de recenzia lui Luca: daţi-i REP- în loc să faceţi off-topic pe topicul fetei! Şi veţi fi şi voi recompensaţi cu REP- pentru toate off-topics pe care le faceţi acolo sau în altă parte! 

Link spre comentariu
Vizitator TheMachine
Reputație: 0

E o amenintare? ......... Sau o promisiune? :))))

 

Este evident că voi da REP- pentru off-topic, pentru limbaj cocălăresc/meltenesc - aşa cum am făcut şi până acum şi aşa voi proceda şi în continuare. 

 

Promisiunea este următoarea: NU voi mai acorda REP+ acelor indivizi care vor da REP- pentru recenzii de tipul celor postate de Luca şi.... Afriq sau celor care încurajează prin REP+ pe antagoniştii lor. 

 

EDITARE:

... că tot vorbim despre cele două recenzii:

http://nimfomane.com/forum/topic/5899-andra-0721788676-uniriicorneliu-coposu/?p=102452

http://nimfomane.com/forum/topic/4828-adela-0724996433-fost-0733458749-bld-mircea-voda/?p=102469

Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Domnilor, discutia domniilor voastre despre  acordarea punctelor de reputatie este similara cu cearta dintre doi copii mici. Va vad oameni maturi ... hai sa nu cadem in derizoriu. Ma vad nevoit sa va reamintesc ca abuzul privind acordarea punctelor de reputatie (fie ele - sau +) este pedepsit de regulament. Nu cred ca este nici locul si nici momentul sa ajungem la amenintari, colegul @magic blue a facut o constatare la o recenzie ... si de acolo ajungem la ce ... amenintari ? Cine este mai tare decat altul ?

Sincer, este jenant sa deviem de la subiectul acestui topic.

 

P.S. Imi cer scuze daca cineva se simte lezat de cuvintele mele.

Link spre comentariu
Vizitator TheMachine
Reputație: 0

Da, ne comportăm imatur... şi totul a pornit de la reacţia imatură a dromaderului. 

Da, suntem penibili, dar aş putea spune că pentru o cauză nobilă - nu este o scuză, este o constatare!

 

Ca să revenim la subiect, dacă nu vă place o recenzie, atunci daţi REP-, dar nu vă apucaţi să poluaţi topicul fetei în cauză cu emanaţii macho-misogine!

Link spre comentariu
  • Oras:Here
  • Oras:Here

Daca aveam cum ii mai dadeam un punct lui @magic blue pentru postarea de fata. As fi vrut sa o fac eu, dar mi-a luat-o inainte. Dehhh, nu ma supar, ba dimpotriva.

 

Inteleg punctul de vedere al celorlati colegi de forum, care isi doresc mai multa informatie la obiect, ca doar e un forum de informare asupra serviciilor pe care le ofera fetele. F corect, insaaaaaaa, din punctulmeu de vedere, <non recenzia> lui @luca cel naiv este o super recenzie. Pentru ca nedandu-ne amanuntele acelea seci despre oral, DT, FK, normal si banal, ne ofera niste informatii care pentru unii (ca mine, sau magic, sau Hinky - respectele mele domnule) valoreaza cat apa in desert. Informatii despre ceva ce nu e in oferta de zi cu zi a femeilor pe care alegem sa le vizitam. Sau poate ca este si nu le pretuim noi, in goana dupa ..... o descarcare buna.

 

Sa primesti asemenea momente, mai ales in conditiile in care te duci la o fata pe care o platesti pentru trupul ei, e nepretuit si adauga o valoare momentului respectiv, valoare neremunerabila.

Si ca sa-mi sustin si mai bine punctul de vedere privind utilitatea obiectiva, am sa spun ca o recenzia ca aceea defineste o categorie superioara de escorte.

Spor sa aveti la fete deosebite.

Gogu Tirbuson

Link spre comentariu

Ee imi cer scuze pentru off- topic,nu am vrut sa deranjez pe nimeni,Luca cel naiv a cazut la mijloc,nu am nimic de impartit cu nimeni,am vrut doar sa subliniez ca  unii dintre membrii  sunt un pic favorizati iar altora li sa da in cap cat se poate de repede cu regulamentul si nu mi se pare corect.

din punctul meu de vedere poate sa povesteasca fiecare ce doreste,toti avem dreptul la libera exprimare, dar sa fie dreptate!

 

dau si cateva exemple:

1.Maestrul Afriq a sarit in sus ca eu am uitat sa-i dau note unui escorte traseiste fara locatie si fara sa fac sex cu ea...ce note pute-am sa-i dau decat  la oral ca de ala am beneficiat,dar nu asta m-a deranjat ci faptul ca si el a uitat sa dea note in topicul Adelei.

2.Mi s-a atras atentia ca am scris detalii compromitatoare pentru Andra si ca trebuia sa stiu lucrurile astea  fiind serious contributor ceea ce este total adevarat,greseala mea,mi-au scapat acele lucruri fiind entuziasmat de prestatia si aspectul Andrei,dar cand a venit recenzia altui serious contributor Luca... oare nu trebuia sa i se adraga si lui atentia ca recenzia nu este in regula?

DESPRE ASTA VORBESC...SI SUNT MAI MULTE CAZURI..NU NUMAI EU AM PATIT-O...

Sincer nu sunt genul sa intru in polemici dar nu pot nici sa tac...

Link spre comentariu
Vizitator wish you were here
Reputație: 0

As dori sa.mi spun si eu parerea strict si la obiect!!!poate nu intereseaza pe nimeni,dar consider ca nu ar trebui sa fim chiar atat de rautaciosi si sa blamam niste sentimente pure pe care Luca a doprit sa le expuna in stilul lui minunat si boem...nu vi s-a intamplat niciodata sa va "indragostiti"de o escorta???eu am avut un mic conflict cu Andra dar apoi cunoscand-o personal mi-am dat seama ca este o fata minunata,o femeie in adevaratul sens al cuvantului si nu in ultimul timp o femeie de care s-ar putea indragosti orice barbat!!!!si pe Luca l-am cunoscut personal si pot spune cu certitudine ca este un om deosebit,o persoana minunata si nu in ultimul rand un om sincer....cred ca sinceritatea lui ar trebui apreciata,nu blamata!!

si ca sa inchei frumos:Da,Andra este o vanzatoare de iluzii,la fel ca noi toate,dar probabil a stiut sa-si vanda iluziile mai bine decat altele,si aceste iluzii s-au implementat in inima si in sufletul lui Luca!!!

Link spre comentariu

  • Oras:Near
  • Oras:Near

Ca de obicei, se interpreteaza. Si se exagereaza. Si "recenzia" si "reactia".

Si ca de obicei, dam cu pietre, fara a acorda dreptul la replica.

Si poate ca si "recenzia" si "reactia" au foarte mare legatura cu subiectul acestui topic...

Zic si eu, parerea mea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...