Sari la conținut

Nouă în oraș


Postări Recomandate

Vizitator vladdinarad
Reputație: 0

Salut,

 

Nu, nu, nu.

 

Tipa e mega nașpa, am urcat la un bloc undeva pe Bd.Dragalina, acum se muta la Ared.

Am cerut un număr la 100 lei, cand am urcat tipa era pe telefon, mi-a zis sa ma dezbrac in timp ce scria mesaje, are un tupeu jegos, vine la mine cu telefonul in mana, eu fiind intins pe pat, si acesta tot suna, ea cu nesimtire raspundea dom'le, a pus prezervativul, a inceput un oral protejat, iar apoi iarasi suna telefonul, se oprește si incepe sa vorbeasca cu nesimtire...termina de vorbit, iarasi scrie mesaje...oameni buni...

Incepe actiunea spontan, se urca pe mine si incepe sa sara fara mila ca sa termin eu repede...nu face sarut, nu te prea lasa sa pui mana pe ea.

Termin, iarasi vorbeste la telefon cu cineva spunându-mi sa astept sa o ajut cu bagajul ca se muta la Ared...

 

Ca aspect fizic doar fata e de ea, in rest are un corp urat de tot, e lăsată pielea pe ea, e plină de urme inchise la culoare pe corp.

 

Gfe 1( imposibila fata, fite, ifose, vorbeste cu tine parca ea te plateste)

OP 2

Np 2

 

Halat 100 finalizarea 200 ora.

De revenit? Nici nu are rost sa spun, mai bine stau pe sec o viata, nu faceti aceeasi greseala ca mine, de acum nu mai testez nimic nou.

Link spre comentariu

Nu stiu de ce ai procedat asa si ce ai de castigat din asta când am vb la tel mi am cerut scuze si nu vorbeam cu nici un client vorbeam cu proprietarul casei unde trebuia sa ma mut ! Toti clienti care au venit la mine pot sa confirme ca nu raspund la telefon când sunt ocupată ! Tu vad ca esti singurul nemulțumit! Si ce spui despre mine nu este nimic adevărat! Piele lasata pete inchise pe corpul meu ?? Ce sa zic Bravo pentru "reclama" proasta pe care ai făcut-o! Cine a fost la mine si ma cunoaste stie cum sunt eu ! O zii buna sa ai !

Link spre comentariu
Vizitator vladdinarad
Reputație: 0

Ai facut toate acele nesimtiri si figuri pe banii mei, asa te comportai ca si cum nu as fi fost acolo, in timpul actului tu raspunzi la telefon???? Ai tupeu.

Link spre comentariu

Eu cand am raspuns la tel mi am cerut scuze si ti am zis de ce am raspuns! Vrei sa imi faci o "reclama" proasta tu !! Mai ales că ai zis ca Eu arat intr-un fel ! Infine nu stau sa ma cert cu tine aici ! Cine vrea sa ma cunoasca il astept la locația mea sa vedem daca este asa cum spui tu !!

Link spre comentariu

Am fost pe dragalina locatie lux,fata e f draguta are corp frumos si face oral bina ...as fi revenit dar s-a mutat in cuibul tiganesc la Ared locatie periculoasa...pesti,haita etc..daca ramanea la locatia aia misti super centrala reveneam...toate de la Ared au pesti.In rest e f draguta la fata ..papusa un sarm inocent,prestatie f buna ,nu am vazut pete pe corp...in rest problema dubioasa cu Ared-ul.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...